Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten çabalarınız taktire şayan,teşekkürler....

Eeeee gün geldi çattı kımsede ses yok :) Esra Ali dogan neredesınız ?

edip bunlar son anda vaz geçti topluca kapıda kaldık :))))

( benim gelip gelmeyeceğim hala kesinleşemedi hadi ben yırttım kapıda kalma olayından :).... )

Vazgecme olsa ne olur olmasa ne olur orada bulusup 2 bardak cay ıcer gerı donerız yeterkı kalpler bır olsun ;)

Mersin buluşmasına katılacak olan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum.
Umarım çok güzel bir zaman geçirirsiniz, İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

Böyle güzel bir organizasyon kaçmazdı ama şans denkgelmedi ne yazık.Dostlar bizim yerimizede hasret giderip eğlensinler artık.

herkeze iyi eğlenceler.. malesef bende katılamıyorum bu sefer..

mersine gidecek arkadasların çok güzel eğleneceğine eminim.herkese iyi eğlenceler.

ses cıkacak halmi kaldı son 18 saat geri sayım başaldı rabbim hakkımızda hayırlısını versin amin..

BİZ KACIYORUZ HEHEH. BEHLÜL KAÇAR :))))))

İNADINA YAŞAM İNADIA MÜCADELE

SENGELDE GAYSERİLERMİ BASACAK MERSİN LİLERMİ ELBİSTAN LILARMI ADANA LILARMI ARTIK TERCİH SİZLERİN KAYSERİ PASTIRMASI GEL GEL VATANDAŞ GEL JETSET İN PASTIMALARI BUNLAR .

EE ARTIK JET SET PASTIRMAMIZI GETİRİRSİNİZ.

AKADAŞLAR Adam başı 5 .00 tl toplanacak haberiniz ola malum bazı hazırlıklar yapıldı cok buyuk bır mebla değil saygılarınıza sunuyorum.

geliyoruz abi yerimizi ayırt
pastırma sucuğu kayserideki buluşmaya saklıyoruz abi :))) sende geliyosun kayseriye ozaman yedirriz :))

Son çagrı ist dan mersıne gidecek arkadaşlar 19 müddet var gidecekler beni 0 542 366 07 34

Hava Durumuna baktım.Meteorolojiden.Mersin Cuma Cumartesi ve Pazar gök gürültülü sağanak yağışlı

Ali abi - Esra - Murat:
merhaba annem hastanede yattığı için ben gelemiyorum,
Size iyi eğlenceler kusura bakmayın .

gecmıs olsun köşeci arkadasım...acıl sıfalar dılıorum..son..sonn...sonnn....sonnnn.sonnnnn...:)gellldi cattı mersın bulusması yarın gorusmek uzere sag selım yolculuk yapmayı nasıp etsın allahım..yola cıkarken 3 ıhlas bı fatıha okuyun benden tavsıyedır:)

edipbalkan;

edıp sana katılmamak eldemiii:)duygu uyusu glmessen amasyayı basına yıkarım :) cemre neden gelemıosun sen bakım bak ben özledım senii amaaaa:(

malasef bu sefer gelemiyorum : ( son zamana kadar bekledım ama olmadı : ( benım yerimede çok eğlenin : (

İyi eğlenceler arkadaşlar :)

Arkadaslar ..istanbuldan gelecek olan yada duzce bolu ankara arkadaslar kosovalı arkadasımız ıstanbuldan yola cıkacak arabasıyla..yanlız yolculuk zor olur yoldas olacak kısıler varsa arasın kosovalı arkadasımızı..0542 366 07 34...

1 Civarında cıkıyoruz yola ılgılılere duyurulur mersın yolcusu kalmasın

Herkesten çok çok özür diliyorum.Katılamadığım için çok üzgünüm.Sitede arkadaşlar istanbul,izmir,ankara ve çeşitli uzak illerden katılmak için km'lerce yol gelirken.Ben Tarsus'tan 20-25 km ileride bulunan mersine son anda gelen bi haberle yakınımın ameliyat olması nedeni ile aileye destek olmak için gidemediğimi üzülerek belirtiyorum.Çok istedim aranızda bulunmayı ve yakından tanışmayı.Kusuruma bakmayın.İnşallah Allah kısmet ederse bir dahaki organizasyonda aranızda olmak dileği ile..

2.olarak ta ben yazayım bariii:)
bende çok keyif aldım.
organizasyonu yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz.Herşey çok güzedi.Zaten önemli olan bir arada olmak ve kaynaşmaktı bence fazlasıylada oldu.

Kayseride görüşmek üzere:))))

4. ben yazayım aranıza katılmamakla çok güzel şeyler kaçırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt