Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 haziran 2010 Mersin buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok güzel bir buluşma oldu yıllardır nette görüştüğümüz arkadaşlarla yüz yüze görüşmek çok güzeldi

şimdi sizi kayseriye bekliyoruz hadin gari...

bence hiç düşünmeden biletlerinizi alın şimdiden, memnun kalacağınıza eminim otobüs terminaline kadar brakacaz sizleri hiç şüpheniz olmasın ...

Değerli dostlarım bu güzel ortamda evet benımde olmam gerek dedıgınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.Birlikteliğin ve dostlukların umutların yeşerdiği yerde mesele gezmek görmek değil birbirlerimize yani engelliler.biz evet BİZ demek anlamı büyük beni nekadar onura ettiğinizi bilemezsiniz anlatmak yazmak bir nebzede içimdeki huzuru şu an bile samiyetimle yazıyorum bir yandan da ağlıyorum belli edemem ağladığımı dökülmez damlacıklak gözyasımdan içimde durur taki aradan zaman dılımı gectıgınde boşalırım. İNSANOĞLUNUN hedefine ulaşması yücelmesi farkındalığını ortaya koyması bam başka bir duygu bu duyguyu 3 ekim'deki gibi 26-haziran-2010 MERSİN yasadım ,yaşattığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum belki cok sitrese girdim istemiyerektte olsa kırmak istemediğim ama o ana söylediğim sözler geri aklıma geldiğinde kahrolduggum an oluyor dıyorum yapmıyayım su buluşmaları el atmıyayım olmuyor olmuyor olmuyor içimdeki o sese dur diyemiyorum ben damdan düşen biriyim bizi en iyi anlayacak kişiler bizleriz kim ne derse desin ailemiz aynı zorlukları ve bizlerin acısına otak oldukları için anlıyorlar ama dediğim gibi bizi bizden iyi kimse anlayamaz iyiki sizler varsınız .Evet olaması gerekende bu diyordum geçmişte birşeyler yapmalı, olmalı kesinlikle olmalı bu topluma kendimizi anlatmamız lazım ifade etmek gerekiyor diyordum o günü unutamıyorum bir ailem vardı www.engelliler.biz ailesi burası benim yerim ayrı ayrı yazıları okuyordum her okudugumda sanki o an ben o hikayelerin içerisinde iç kişiliklerime parcalanmış yaşama sevinciyle hayata inadına yasam inadına mücadele adına varım varım varım daima bu davamın arkasında olacağım sizleri insanlık ve hak adına seven kardeşiniz ali doğan ...

Ey özünün sırlarına akıl ermeyen;
Suçumuza, duamıza önem vermeyen;
Günahtan sarhoştum, ama dilekten ayık;
Umudumu rahmetine bağlamışım ben.
Sevgili, sırlarına eren gönül nerde?
Sözlerinin tekini duyan kulak nerde?
Gece gündüz serilirsin de karşımıza:
Yüzünü bir kez gören mutlu göz nerde?
Bu ömür kervanı bir tuhaf gelir gider
Kazancın, yaşamasını bildiğin günler;
Saki, bırak şu yarını düşünenleri
Geçti gidiyor gece, geçmeden şarap ver.
Bu dünyaya kendi isteğimle gelmedim ben;
Şaşkınlıktan başka şeyim artmadı yaşarken.
Kendi isteğimle de gidiyor değilim şimdi,
Niye geldik kaldık, niye gidiyoruz bilmeden.

ömer hayyam

Selamlar kardeşim.her şey için teşekkürler ali bey. Gerçekten çok güzel idi. Kolay degil bu gibi organize işlerin hakkında gelmek. Ama sen adama gibi adamsın. Tekrar tekrar emegi geçen herkese çok çok tşekkür eder allah gönlünüze göre versin. Bu arada senin ağabeylerinede çok teşekkür ederim onlar da çok mükemmel insanlardı.

döktür bakalım Hz. ALİM...
EEE BİZLER BİZ OLDUĞUMUZ İÇİN BU ORTAMLARA KATILARAK DOSTLUKLARIMIZI PEKİŞTİRİYOR VEDE DOSTLARIMIZIN SAYISINI ARTIRIYORUZ.
EKSİK FAZLA OLABİLECEK BAZI TEFERRUATLARDA ZAMAN GEÇİNCE TEBESSÜME DÖNÜŞÜR.GERİSİDE ANGARYA...
EMEKLERİNİZ İÇİN YETKİLİ YETKİSİZ TÜM ARKADAŞLARA KENDİ ADIMA TEŞEKKÜR EDERİM..

ali kardeş öncelikle emegine yüreğine sağlık.çok yoruldun bunu biliyorum ama görüyorumki yorulduğuna değdiğinin sende farkındasın.evet sabırsızlıkla beklenilen mersin buluşmasıda geldi geçti ama geçerken her birimizin yüreğinde farklı izler farklı sevinç ve mutluluklar bıraktı.valla 24 saatim yolda geçti ama buna değdi.sizleri görmek yeni dostluklar edinmek beni hayli mutlu etti.pazar günde kalmak isterdim ama yorgunluktan işe gidemem diye erken dömek zorunda kaldım inanın üzüülerek döndüm sizlerden ayrılmak zor oldu.sevgili esram antep fıstıklı çikolatam,uyusların başı sevgili murat ve yahya bey çok ama çok tşk ederim herşey çok güzel ve mersin benim için özeldi tekrar hepinize teşekkür ederim görüşmek dileğiyle.....

Ali DOĞAN kardeşim herşey kusursuz ve mukemmele yakındı ellerınıze emeklerınıze ve yureklerınıze saglık

ALİ dostum abicim.. gerçektende herkesin belirtiği gibi çok güzell çok eğlenceli bir buluşma oldu..buluşmaya katkısı olan bütün arkadaşlara..çok çok teşekürlerr ediyorum harika sorunsuz bir şekilde eğlendik..

Çok Güzel geçmiş herkesin memnuniyeti yüzlerinde okunuyor aranızda olamadığım için çok üzgünüm insanın istedği gibi olmuyor bazı nedenler engel oluyor istemeyerek inşallah başka buluşmalarda aranızda olmayı ümit ediyorum Hemşerim( Ali DOĞAN) sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim çok güzel organizasyon düzenlemişsiniz Herşey gönlünüzce olsun

Mersin Engelliler buluşmasında emeği geçen Ali Doğan, Esra ve Murat Sakallı kardeşlere, İsmail ve diğer arkadaşların emeklerine sağlık, gerçekten süper birgün geçirdik, yeni dostluklarkuruldu, birlik ve beraberlik içinde, sohbetler edildi, bunlarda tabiki siz değerli dostlarımızın bir araya getirmesi ile oldu, emeklerinize, yüreklerinize sağlık

ben fazla fotoğraf çekemedim çeken arkadaşlar eklerlerse daha güzel olacaktır.

Öncelikle organizasyonu düzenleyenler başta toprağım hemşerim Ali Abime ve diğer emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. O gün sınavım olduğu için akşam saatlerine doğru organizasyon bitiminde orda olmak zorunda kaldım. Ama birkaç saatte olsa onlarla birlikte olmak beni çok mutlu etti.
O kadar yolu çektiğime değdi. Çok güzel bir ortamdı. Pek kimseyi tanımamama rağmen hepsi çok sıcak kanlı ve içtendiler. İyi ki gitmişim…

canlarrr evett ancak kendime geldim ne zormus organizatör olmak demicemmm harikaa bi duygu dicem...alidoğan murat0180 ve ismail 3 abim bunlar bende minik gözlerinden sakındıkları denizkızı88 kız kardeşleri...biz kocaman bi aile olduk...ve ailemize yeni nefesler katmak için cabalıyoruz...ve bunlardan biriside 3 ekim adanadan sonra 26 haziran mersin bulusması oldu...umarım memnun kalmıssınızdırr...gülmek gülümsemek gülümsetmekk harika bi duygu...gözlerde menfaatsiz gülüşleri yaratmak harikaydı...güldük eglendik yedik içtik yüreğimiz,i ortaya koydujk...baktıkki bu yüreğe daha ne cok sevgiler sıgacak...sıgdırdık mersinde, dahada sıgdırmaya devam edicez...sizleri cok sevdim herkesin yüreğine sağlık...gözlerimizdeki yüreğiimizdeki bu sevgi oldukçaa daha ne dostluklar kurarız yasarız yasamak için deee sonuna kadarr savas vercezz...nefes aldık güneş gibi parladık mersindee...yola devammmmmmm.................:) :)

ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE...

BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ (KOCAÇORUMLU) GİBİ TEK KİŞİYLE OLMUYOR BU İŞLER BU BİR EKİP ÇALIŞMASI ÖNCE KENDİME ALİDOĞAN_3346 ,DENİZKIZI88,MURAT_0180, İSMAİL KARDEŞİME VE ORGANİZASYONUMUZA GÜZELİM ÜLKEMİN DÖRT BİR YANINDAN KATILAN DOSTLARIMA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.

DEDİĞİM GİBİ BİZ AİLEYİZ BU ÇATIYI YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ BİR ÇİMENTO DAHA KATARSAK İNŞAATIMIZA NE MUTLU BİZLERE. İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZİ AMA HEPİNİZİ KOCAMAN YANİ (KOCAÇORUMLU) GİBİ SEVİYORUMMMMMMMMM...

""ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE""
dscf2265.jpg

dscf2277ii.jpg

Yahu bu KOCA ÇORUMLU ne iyi bir insan onu tanıdığıma çok memnunum.....

bende organizasyondan emeği geçen herkese başda ali abiye cok cok tşk ederim deniz kızına ismaile murata sizlerde tşk ederim canlar güzel bi gündü...
yol arkadaşlarım başda sevgili edipime cafer abiye zübeydeye bütün katılan dostlarada tşk ederim başka bir buluşmalarda görüşmek üzere....

gayet eğlenceli bi yolculluktu benim için bende tşk ederim

söze nasıl başlanır hiçte bilemem ama öncelikle her şey ama her şey çoooookkk muhteşemdi sankim bi rüyada gibiydik. her rüyanın bitmesi gibi bu rüyada bitti ama yüzümüzden belli olan o rüyanın tadına doyamadıgımızdır. öncelikle bizlerin MERSİN de bir arada olmasını saglayan degerli kardeşlerim başta ALİ DOGAN olmak üzere bidenem ESRA ya tosunum MURATıma ve İSMAİL kardeşime burdan ne kadar teşekürde etsekte biliyorumki yetersiz kalacaktır. bu tür organizasyonlar düzenlemek için insanlarda YÜREK olması gerekir. bu YÜREK te işte bu canlarımda okka okka bulunmaktadır .
inanın antalya ya eve geleli 3 saat oldu. ve buraya bişiler yazmak istedim
belkide duygularımı tam olarak şu anda ifade edemeyebilirim yorgunluktan dolayı ama bu öyle bi yorgunlukki inanın hep böyle yorgun kalmak isterdim. MERSİN de öyle güzel insanları tanıdımki benim en büyük kazancım işte bu dostluklar olmuştur bu güzellikleri kimse sanmıyorumki maddiyatla kazanabilsin bunlar sadece gönül ve yürek işidir . ali doganın yazdıgı gibi her geçen gün dahada büyüyen BİZ BİR AİLEYİZ. bundan daha güzel ne olabilirki . bizler kafamızdaki kendi kendimize oluşturdugumuz engeli kaldırabilir ve kabuklarımızı kırabilirsek inanıyorumki başaramıyacagımız hiç bir şey yoktur. MERSİN de her şey mükemeldi gelen arkadaşlarımızda gördügüm kadarıyla memnun ayrıldılar MERSİN buluşmasında tanıştıgım her arkadaşımızı çokk sevdim inşallah yine bir yerlerde yeni aramıza katılacaklarla beraber olmak isterim. hepinizi çokk SEVİYORUM.

Kral çok güzel söylemişsin menfaatsiz yapılan şeyler olduğu için herşey daha gerçekçi.birbirini tanımayan insanların bu kadar içten davranışları insanı duygulandırıyor.

gocaçorumlum bızde senı cok sevıyoruz hepınızı sevıorum mulenn:)))

degerlı yorumlarınız ıcın teskrler arkadaslar..kalp kalbe karsı bimukabele..:)

yola cıkarken aslında benim beklentilerim bu kadar yüksek degildi.ilk gün klasik organizasyon havasında geçerken ankara ekibinin yüzünden akan yorgunluguda görünce aslında biraz gözüm korkmadı degil nasıl geçecek bu 4 gün diye.tüm çabalamalarıma ragmen bizim ekip yorgun, ali dogan inat birlik beraberlik cagrıları hatta türküleri ile insanları eylendirme ile meşgulken birde baktım ki eve dönmüşüm.
nip not:diger organizasyonlarda ali dogana sakın mikrofon kaptırmayın türkü söylemesi için.mersin mersin olalı böyle zülüm görmedi:)
o küçük çoçugada biraz daha neşeli şarkılar ögretilirse her şey süper olacakmış:)

her kez teşekkür etmiş ama ben teşekkürümü ifade edebilecek cümleleri bulmakta zorlanıyorum.ekip dilek kuyusu gibiydi.en sık duydugum cümle(siz ne istedinizde biz yapmadık oldu)acıkcası bayıldım bu cümleye:)

hani insanlar sıcak kanlıdır falan denir yaa mersin ve adana ekibi sanırım kaynar kanlı:)
uyku konusunda o kadar hassas olan ben inanmazsınız bu süre içerisinde 6 saat ancak uyumuşumdur.iyiki kankam beni uyutmamış.yelizin sayesinde günler tam anlamı ile dopdolu geçti.millet uykuda iken biz günü yarılamıştık bile.
kırgınlıklar falan demiş ali dogan ama bence o organizasyona katılıpta kırgınlıkları hatırlayacak yada önemseyecek kimse yoktur.böyle bir şey emeginize hakaret olur.
özlenen dostlarla hasret gideremedik inanın eylenip zivir zivir gezmekten:)

umarım seneye bu organizasyon yapılmaz.büyük ihtimalle katılamam ve emin olun kıskançlıktan direk ölürüm.(fazlamı acık sözlü bir yorum oldu:) )
bizimle birlikte olup degil emeklerini esirgemek, kendileri paralarcasına yapmış oldukları tüm güzelllikler için öncelikle ali dogan,murat124,denizdızı,ismail,melek,yahya abi,ahmet abi ve ve vee engelliler bizim tüm güzel yüzlü katılımcılarına sonsuz teşekkürler ediyor, başarılarının devamını canı gönülden diliyorum:)

umudun,koca çorumlu,duygu bahçesi,mayın tarlası ve tabi organizatörler ilk kez görüp bir daha asla unutamayacagım dostlar oldu.

bizim ekibi saymaya gerek varmı...
sizleri şimdiden çok özledim.istanbulda az gezin.yormayın kendinizi.daha kayseride gezecegiz.

tüm güzel yüreklerle kayseride buluşmak dilegi ile...
dört gözle bekleniyorsunuz:)

Bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler ederim.Mersin ve Adanada hoş vakitler geçirdik sayenizde.

dönence canım arkadaşım duygularını öyle güzel anlatmışsın ki katılmamak mümkün değil hele mikrofon konusun da (ali kadeş duymasın kayseride mikrofonu birimiz kapalım çaktırmadan) :)))) bende sizleri tanıdığıma öyle sevindim ki anlatamam sen atom yeliz deniz ve mersin sokaklarında gezimiz unutulurmu köşeyi dönünce geldik cümlelerini unutmak ne mümkün...

dönünce geldik mi?
geldik:)
kaç köşe döndügümüz önemli mi?
sizlerle olduktan sonra degil:)

(yola cıkarken aslında benim beklentilerim bu kadar yüksek degildi.ilk gün klasik organizasyon havasında geçerken ankara ekibinin yüzünden akan yorgunluguda görünce aslında biraz gözüm korkmadı degil nasıl geçecek bu 4 gün diye.)Ankara ekıbımı :) Yorgunlukmu :) bısey demıyorum otelde kaldınız gece 4 te uyudunuz ben onuda uyuyamadım arkadaslarım dostlarım saolsun mersındekı sabah 9 da oteldeydım yanınızda 11.05 te otoban gıseden bılet aldım gozneden saat 4 cıvarı ankaraya gırdık dostluktu mehabbettı bızde mesele boyle guzel yol arkadasları gormedım cafer ulgen abımız zubus tolga 06 ve ben yol nasıl bıttı anlamadım bıle 170 le solladıgım adamlar bu nasıl sakat la dedıler emınım o tek yollarda bıle (tolga o6 nın arabasıyla uyuyordu gorse hopardı) :) bızde muhım olan adamlık keske her yola aynı kadroyla cıksam fızana gıderım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt