yola cıkarken aslında benim beklentilerim bu kadar yüksek degildi.ilk gün klasik organizasyon havasında geçerken ankara ekibinin yüzünden akan yorgunluguda görünce aslında biraz gözüm korkmadı degil nasıl geçecek bu 4 gün diye.tüm çabalamalarıma ragmen bizim ekip yorgun, ali dogan inat birlik beraberlik cagrıları hatta türküleri ile insanları eylendirme ile meşgulken birde baktım ki eve dönmüşüm.
nip not:diger organizasyonlarda ali dogana sakın mikrofon kaptırmayın türkü söylemesi için.mersin mersin olalı böyle zülüm görmedi
o küçük çoçugada biraz daha neşeli şarkılar ögretilirse her şey süper olacakmış
her kez teşekkür etmiş ama ben teşekkürümü ifade edebilecek cümleleri bulmakta zorlanıyorum.ekip dilek kuyusu gibiydi.en sık duydugum cümle(siz ne istedinizde biz yapmadık oldu)acıkcası bayıldım bu cümleye
hani insanlar sıcak kanlıdır falan denir yaa mersin ve adana ekibi sanırım kaynar kanlı
uyku konusunda o kadar hassas olan ben inanmazsınız bu süre içerisinde 6 saat ancak uyumuşumdur.iyiki kankam beni uyutmamış.yelizin sayesinde günler tam anlamı ile dopdolu geçti.millet uykuda iken biz günü yarılamıştık bile.
kırgınlıklar falan demiş ali dogan ama bence o organizasyona katılıpta kırgınlıkları hatırlayacak yada önemseyecek kimse yoktur.böyle bir şey emeginize hakaret olur.
özlenen dostlarla hasret gideremedik inanın eylenip zivir zivir gezmekten
umarım seneye bu organizasyon yapılmaz.büyük ihtimalle katılamam ve emin olun kıskançlıktan direk ölürüm.(fazlamı acık sözlü bir yorum oldu
)
bizimle birlikte olup degil emeklerini esirgemek, kendileri paralarcasına yapmış oldukları tüm güzelllikler için öncelikle ali dogan,murat124,denizdızı,ismail,melek,yahya abi,ahmet abi ve ve vee engelliler bizim tüm güzel yüzlü katılımcılarına sonsuz teşekkürler ediyor, başarılarının devamını canı gönülden diliyorum
umudun,koca çorumlu,duygu bahçesi,mayın tarlası ve tabi organizatörler ilk kez görüp bir daha asla unutamayacagım dostlar oldu.
bizim ekibi saymaya gerek varmı...
sizleri şimdiden çok özledim.istanbulda az gezin.yormayın kendinizi.daha kayseride gezecegiz.
tüm güzel yüreklerle kayseride buluşmak dilegi ile...
dört gözle bekleniyorsunuz