Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 27 Ağustos 2006: Büyük Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keco' Alıntı:
Katılımcılar, bir an önce isminizi yazdırın. Bir de buyluşma tarihi ve üçüncü buluşma mekanı (Türkü Bar) ile ilgili fikirlerinizi beyan edin.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Bu konuda 3 tane bar biliyorum....

1. Barınak Türkü bar, gidilmesi gereken barlardan biri (Ama 1. kata çıkabilmek için asansör mevcut değil) :( Kızılay / Sakarya Caddesinde...

2. Viva Türkü bar (oda bodrum katta, aşağı inmek için bir kaç basamak var) Kızılay/ Sakarya Caddesinde

3. Türkü evi (herhangi bir basamak mevcut değil) Kızılay/ Nilüfer Sokak, Devlet Su İşleri Misafirhanesi Karşısı...

Her üçündede canlı müzik mevcuttur...

Sevgiler...

ali sende seminolaştın geziosun o organizasyon senin bu organizasyon benim :D artık seminoyla Atina'ya da gidip bi organizasyon düzenleyin marmarise geçmişken :lol:

GoKcHe' Alıntı:
ali sende seminolaştın geziosun o organizasyon senin bu organizasyon benim :D artık seminoyla Atina'ya da gidip bi organizasyon düzenleyin marmarise geçmişken :lol:

Turneye çıkıyorum :D

Gezmek dolanmak güzel yafff :D

Önce Maraşa gidecem ordan Adana'ya (belki Adana'ya), ordanda Ankara'ya eee vakit kalırsa Marmaris Tatilinede giderim artık.... En sonda İstanbul organizasyonunada bi başvuralım diyorum :D

mrb

Herhangi bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum. Yanımda birde misafirim olacak. Bizide eklerseniz sevinirim.

YER VE TARİH KESİNDİR ARKADAŞLAR AYRICA MEKANLAR MİMARİ KONUM OLARAK ÇOK UYGUN.SIRADAN BİR ORGANİZASYON OLSUN İSTEMİYORUZ. DAHA GÜZEL FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLARIMIZIN ORGANİZASYONLARINI BEKLİYORUZ :)27 AĞUSTOSTA GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ BEKLİYORUZ :) KUZUSUU

Site Üyelerinin Buluşma Organizasyonları

Bende katılmak istiyorum, benide yazın

Bende bir aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım arkadaşlar.

Lütfen katılım talebinizi muallakta cümleler yerine "Listeye adımı ekleyiniz" biçiminde bildirirseniz memnuniyet duyarız.

1. 1. Mekan, 2. Mekan, 3. Mekan
2. 1. Mekan, 2. Mekan
3. 2. Mekan, 3. Mekan
4. 1. Mekan, 3. Mekan
5. 1. Mekan
6. 2. Mekan
7. 3. Mekan

:lol: :lol: :lol: ah be Keco lisedeki Matematik dersinde işlediğimiz Kombinasyon konusu aklıma geldi :lol: ne alemsin yaa :D 1 kişi 3 farklı mekana kaç deişik şekilde gidebilir? bilene 100 vercem :lol: :lol: öldürdün beni Keco :lol:

ARKADAŞLAR ŞEHİR DIŞINDAN GELİCEK OLAN BAYAN ARKADAŞLARI BEN KENDİ EVİMDE MİSAFİR EDEBİLİRİM :) RAHATLIKLA GELEBİLİRSİNİZ :) KUZUSUU

EEEEEEE BU KADARCIK MI ANKARALI VAR????? HADİ HAREKETLENİN ARKADAŞLAR YAAA

Türkü bar konusunda tereddütü olan arkadaşlar,

Merak etmeyiniz, aile ile gidilebilen düzgün bir mekan seçeceğiz. Ayrıca elbette herkes alkol almak zorunda değil. İsteyen istediğini içebileceği gibi alkol alan arkadaşlar da tadını kaçırmayacaktır. Öyle sanıyor ve temenni ediyorum.

Şu ana kadar herşey kontrol altında. Bir şüpheniz olmasın. 27 Ağustos'ta görüşmek üzere...

Keceo, yukarıdaki mesajını bence ilk mesaja eklesen daha çok göze çarpar...

Keco' Alıntı:

Merak etmeyiniz, aile ile gidilebilen düzgün bir mekan seçeceğiz. Ayrıca elbette herkes alkol almak zorunda değil. İsteyen istediğini içebileceği gibi alkol alan arkadaşlar da tadını kaçırmayacaktır. Öyle sanıyor ve temenni ediyorum.

Şu ana kadar herşey kontrol altında. Bir şüpheniz olmasın. 27 Ağustos'ta görüşmek üzere...

Alkol alınan bir barda buluşmamızın pek uygun olacağını sanmıyorum. Alkol almayanları ve özellikle bayanları düşünün arkadaşlar. Alkol alan arkadaşlardan rica ediyorum bu buluşmada da alkol almayıversinler. Teşekkürler..

merhaba

==ORHAN==' Alıntı:
Keco' Alıntı:

Alkol alınan bir barda buluşmamızın pek uygun olacağını sanmıyorum. Alkol almayanları ve özellikle bayanları düşünün arkadaşlar. Alkol alan arkadaşlardan rica ediyorum bu buluşmada da alkol almayıversinler. Teşekkürler..

Orhan arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum... Ayrıca ekmek istiyorum; Arkadaşlar siz içeçeksiniz diye içmeyenleri öyle bir ortama sokmaya hakkınız yok ayrıca şöyle de düşünmeyin, İçmek istemeyen kola içsin yada gelmesin diye de konuşmanın anlamı yok. Bence çünkü buluşmalarımız zaten seyrek oluyor... bu fırsatları iyi değerlendirmeniz lazım... saygılar

mrb

Orhan ve helal arkadaşlarıma katılıyorum. Gideceğimiz mekanları büyük bir itinayla seçip karar vermeliyiz. Alkol olan bir türkü bara katılmak istemem doğrusu. Bundan rahatsızlık duyarım. Alkolün olmadığı ama eğlenebileceğimiz ortamlar vardır mutlaka. Seçimlerimizi bu yöne yapalım lütfen. Saygılarımla

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK EMİN OLABİLİRSİNİZ . AYRICA ÖZELLİKLE FARKLI MEKANLAR SEÇİLDİ İNSANLARA UYGUN OLAN ZAMAN DİLİMLERİNDE KİŞİLER BULUNSUN DİYE. BAR KONUSUNA GELİNCE ZORUNLULUK YOKTUR DİLEYEN GELEBİLİR MAKSAT BELLİ BİR SÜREDE MÜZİK DİNLEMEK VE HOŞ ZAMAN GEÇİRMEK. BUNU DİLEYEN ARKADAŞLARIMIZDA VAR ONLARIN ZEVKİNEDE HİTAP ETMEK DURUMUNDAYIZ. KİMSENİN DOZUNU AŞACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.MİMARİ KONUM OLARAK SEÇİLEN HER MEKAN HER ANLAMDA ÇOK RAHAT EMİN OLABİLİRSİNİZ 27 AĞUSTOSTA GÖRÜŞMEK ÜZEREE :)

Kuzusuu' Alıntı:
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK EMİN OLABİLİRSİNİZ . AYRICA ÖZELLİKLE FARKLI MEKANLAR SEÇİLDİ İNSANLARA UYGUN OLAN ZAMAN DİLİMLERİNDE KİŞİLER BULUNSUN DİYE. BAR KONUSUNA GELİNCE ZORUNLULUK YOKTUR DİLEYEN GELEBİLİR MAKSAT BELLİ BİR SÜREDE MÜZİK DİNLEMEK VE HOŞ ZAMAN GEÇİRMEK. BUNU DİLEYEN ARKADAŞLARIMIZDA VAR ONLARIN ZEVKİNEDE HİTAP ETMEK DURUMUNDAYIZ. KİMSENİN DOZUNU AŞACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.MİMARİ KONUM OLARAK SEÇİLEN HER MEKAN HER ANLAMDA ÇOK RAHAT EMİN OLABİLİRSİNİZ 27 AĞUSTOSTA GÖRÜŞMEK ÜZEREE :)

ALLAH SENİN CEZANI VERECEK ZUZU :D VAYBE ANKARA TURU GELEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİNDE İYİ EĞLENİN. VALA HER AN BİR SÜPRİZ YAPABİLİRİM.... :D :D :D ZUZU SEN BU YAZIYI OKUMA :D :roll: :D

ReaL' Alıntı:
Kuzusuu' Alıntı:

ALLAH SENİN CEZANI VERECEK ZUZU :D VAYBE ANKARA TURU GELEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİNDE İYİ EĞLENİN. VALA HER AN BİR SÜPRİZ YAPABİLİRİM.... :D :D :D ZUZU SEN BU YAZIYI OKUMA :D :roll: :D
:D DOSTUM GEL KAPIM HER ZAMAN AÇIK BİLİYOSUN SANA :p HEM İMHALARI HALLEDERİZ NE DERSİN :D CANIMSIN SENNNNNNNNNNNNNNNNN ERKEK ZUZUUUUUUUUUUUUUUUUU :D SÜPLİZ YAPSANA YAWW :D :D :D ZUZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :p :p :p :p :p :p OKUDUM BİLE

ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL OLUCAK İNŞALLAH BUNU BİLİN BEN SİZİNLE OLMASAMDA OLAMASAMDA YÜREĞİM SİZİN GİBİ GÜZEL DOSTLARIN YAPTIĞI ORGANİZEDE

HEPİNİZE İYİ EĞLENCELER

Re: merhaba

helal' Alıntı:
Arkadaşlar siz içeçeksiniz diye içmeyenleri öyle bir ortama sokmaya hakkınız yok ayrıca şöyle de düşünmeyin, İçmek istemeyen kola içsin yada gelmesin diye de konuşmanın anlamı yok. Bence çünkü buluşmalarımız zaten seyrek oluyor... bu fırsatları iyi değerlendirmeniz lazım... saygılar

Bu konuda velicim haklısın ama şunuda unutmayalım... Ki içmek isteyenler, organizasyonun son parçası olan 17:30 - 20:00 arası kesinlikler birlikte olacaklardır.... Ha olur da içmek istemeyen yada alkole karşı olanlar buna katılmak zorunda olmayabilirler... Artı kolaya gelince; kolayı boykot ediyoruz İsrail'le bağlantısı olduğundan dolayı kardeş :D...

Şaka maka bi yana, bu ve bu benzeri organizasyonlarda akolün olması pekte gerekli bir içecek değildir... Ha olaki takılmak istyenlerde olabilir, bunuda kendi aramızda organizasyon anında kararlaştırabileceğimiz bir durum olsa gerek... Sevgi ve saygılar, Ankara'da buluşmak umuduyla... Hoşçakalın...
:wink:

VALLA ŞÖYLE BİR BAKTIM DA SÜPER BİR ORGANİZASYON.KECO TEBRİKLER..BU İŞTE TECRÜBELİ GİBİSİN...

ANKARA DA OLURSAM GELECEĞİM...SEVGİLER :)

OOO SÜPER ORGANİZASYON VARMIŞ YAA. Bİ ANKARALI OLARAK BENDE KATILMAYA ÇALIŞICAM . TANIŞMIŞ OLURUZ SİTEMİZİN GÜZEL İNSANLARIYLA

benimle gelecek bir arkadaş daha var denizce+1 yaparmısın keco

Keco' Alıntı:
Organizasyonun Tanımı: 27 Ağustos 2006 Pazar : Büyük Ankara Buluşması
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi(ler): Keco ve Kuzusuu
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi masrafını karşılayacak. Ücretler henüz belli değil.
Organizasyon Tarihi: 27.08.2006 Pazar
Organizasyon saati: 10:30-20:00 Arası
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: 10:30-14:00 arası: Park Bulvar Cafe Restaurant (Kahvaltı), 14:00-17:30 arası: Samatya, 17:30-20:00 arası Türkü Bar (henüz belli değil)

[size=6]Katılımcılar:[/size]

1- Keco
2- Kuzusuuuu
3- denizsu
4- gencligin_gozyaslari
5- denizce
6- helal
7- yeditepe
8- glardoni82
9- roaccatune
10- CEREN
11- gökcen
12- aysemm
13- burakgumus
14- gonulyarasi
15- + 1
16- Rengi
17- Timur
18- Ali Karaboğa
19- Canan
20- + 1
21- Rapunzen
22- UMUT PINARI
23- yesimacil
24- Erdeniz
25-
26-
27-
28-
29-
30-

ISRARLARA DAYANAMADIM PINAR HANIM LEOLEO+1 KABUL EDERMİSİNİZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt