Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Buluşması] 27 Ağustos 2006: Büyük Ankara Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen katılım talebinizi muallakta cümleler yerine "Listeye adımı ekleyiniz" biçiminde bildirirseniz memnuniyet duyarız.

bir aksilik çıkmazsa ben de katılmaya çalışacağım. Park Bulvar Cafe Restaurant ve Samatyanın adreslerini de yazarsanız sevinirim...

Organize eden arkadaşlar tel numarası yazarlarsa eminim şehir dışından gelenler daha kolay ulaşacaklardır.

mrb

Ankara buluşmasını düzenleyen arkadaşlar, mekanlardan bahsetmişsiniz ama adreslerini yazmamışsınız, türkü barlar dışında. 1. mekanda kahvaltı yapılacak, 1. mekanın adresi belirtilmemiş, aynı şekilde 2. mekanında adresi yok. İl dışından gelen arkadaşlar bu mekanları nasıl bulacaklar.
Belli bir yerde toplanılıp hepberaber hareket edilmiş olunsa, bizler için daha kolay olacak diye düşünüyorum.

sevgili öteki. park bulvar dı sanırım. oranın adresini bende bilmiyorum ama, samatya meşhurdur ankarada. ziya gökalp caddesinin girişinde, soysal pasajının üst katı. karşısında büyük GİMA alışveriş merkezi var ve gimanın önünde özel araçlarınızı rahatça park edebileceğiniz engelli park yeri var caddenin hemem kenarı, samatyanın karşısında kalıyor.
bir de samatyanın asansörünün çalışıyor olması için duacınız olacağım çünkü sık sık bozulur kendileri. biz minervayla defalarca karşılaştık.

ayrıca kecoya katılıyorum. böyle bir organizasyonda, heleki başkent organizasyonunda içkili içkisiz konusunun dile gertirilmesi inanın kulağa hiç hoş gelmiyor. bunları aşmşz olmamız gerekmiyor mu. kimsenin içki içip içmemesine karışamayız. istenmiyorsa içilmez, oraya gidilmez yada.bu kadar basittir.burada böylesine gereksiz konuları zikretmenin hiç bir alemi yok. :!: :!: :!:

Re: mrb

SEVGİLİ ARKADAŞIM MEKANLAR ÇOK TANINAN YERLER KIZILAY GÜVENPARKIN HEMEN KARŞISI PARK BULVAR CAFE KİME SORSANIZ İNANIN GÖSTERİRİLER HEM BİZ SİZLERİ SAAT VERİRSENİZ KIZILAY GÜVENPARKTAN ALIRIZ BÜYÜK BİR MEMNUNİYETLE :)GÖRÜŞMEK ÜZERE

arkadaşlar bende aranızda olmak özellikle bazı arkadaşları yakından tanımayı çok isterdim..

ama başka bir zamana ümit ediyorum..
sizlere iyi eğlenceler..bol bol resim çekilin hemii..

mrb

Sevgili Dilemma'cığım hiç kimsenin içki içip içmemesine karışmıyoruz,Bu konudaki yazıları dikkatli okuduysan eleştirel hiç bir cümle bulamazsın, sadece fikrimizi beyan etmişiz. İsteyen arkadaş istediğini ve dilediğini yapar bu konuda kimse kimseye karışamaz. Fakat bu organizasyona bende katılmak istiyorsam bu konudaki tedirginliklerimide dile getiririm. Gideceğimiz yer başkent olsun olmasın bu konuda ayrıcalık katmaz. Ayrıca bunları aşmış olmamızlada hiç bir alakası yoktur.
"İçkili ortamlara gitmek istenmiyorsa, Ankara buluşma organizasyonuna gitmezsiniz" gibi bir ifade kullanmışsınız. Bu sözü söyleme hakkını size kim veriyor? Lütfen yazılarımıza biraz daha dikkat edelim. Saygılarımla

dilemma' Alıntı:
ayrıca kecoya katılıyorum. böyle bir organizasyonda, heleki başkent organizasyonunda içkili içkisiz konusunun dile gertirilmesi inanın kulağa hiç hoş gelmiyor. bunları aşmşz olmamız gerekmiyor mu. kimsenin içki içip içmemesine karışamayız. istenmiyorsa içilmez, oraya gidilmez yada.bu kadar basittir.burada böylesine gereksiz konuları zikretmenin hiç bir alemi yok. :!: :!: :!:

Tamam Dilek uyardığın için sağol bende katılmam olur biter. Sen katıl bakalım iç içebildiğin kadar.

arkadaşlar lütfen içilirdi içilmezdi kimse kimseye bu konuda müdahale etmiyor ama bazı yazıları herkes anlamak istediği gibi anlamaya çalışıyor ve gerginlik yaratılıyor bunu yapmasak uzun bir aradan sonra ankarada bir buluşma gerçekleşecek herkes kendine uyan kısmına katılır bu buluşmanın yani niçin sorun yaratılmaya çalışılıyor bunu anlamıyorum :shock: :!:

ARKADAŞLAR LÜTFEN POLEMİK YARATMAYALIM HER İNSANIN DÜŞÜNCESİNE SAYGIMIZ VAR İSTEYEN İÇER YA DA İÇMEZ BU KİŞİYİ İLGİLENDİRİR AMAÇ BİR ARADA OLUP MÜZİK DİNLEMEK.SON BULUŞMA NOKTAMIZ SOLARİS BAR OLARAK KARAR VERİLMİŞTİR.PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE :)

KRAL' Alıntı:
KRAL' Alıntı:
Çok büyük bir ihtimalle bu organizasyona katılacağım ismimi eklermisiniz ? :wink: Ayrıca ilk buluşma yeri neresi ve saat kaçta orda olmamız gerekiyor? İstanbul'dan geleceğim için direkt oraya gelmek istiyorum.

Bu konuda cevap alabilirmiyim? :wink:
SEVGİLİ ARKADAŞIM KIZILAY MEYDANINDA GÜVEN PARKIN TAM KARŞISI PARK BULVAR CAFE KİME SORARSAN GÖSTERİRLER AYRICA SAAT 10.30 DA SİZİ GÜVEN PARKTAN ALABİLİRİZ OK :)

Herkese merhaba,

Ankara dışında olduğum için gelemiyorum,
katılan herkese iyi eğlenceler ve buluşmayı düzenleyen arkadaşlarada kolay gelsin.

artık dönünce resimlerinize bakarım bende tabi unutmazsanız foto çekmeyi.
görüşmek üzere iyi eğlenin Ankara'yı sallayın. 8)

herkese selam ve iyi eğlenceler tekrar.... benden size "ON" puan...:)

bana kendinizi tanıtıtğınız için teşekkür ederim orhan ve canan...

bundan sonra ikinize karşı daha dikkatli davranacağım.

==ORHAN==' Alıntı:
Tamam Dilek uyardığın için sağol bende katılmam olur biter. Sen katıl bakalım iç içebildiğin kadar.

Ben içki içmem... ayrıca bu cümleyi yaşına ve olgunluğuna hiç yakıştıramadım. :roll:

[size=6]27 Ağustos 2006 Pazar: Büyük Ankara Buluşması[/size]

Bu buluşma üç aşamalı bir organizasyondur. Üç farklı mekanda yapılarak gün boyu sürecektir.

ParkBulvar (Atatürk Bulvarı, Güvenpark'ın karşısı) olarak uygun görülen birinci mekanda kahvaltı yapılacaktır. Kahvaltıyı açık büfe yada kahvaltı tabağı biçiminde alabileceksiniz. Aldığımız indirime göre:

Açık Büfe Kahvaltı: Menü Fiyatı: 11 YTL, İndirimli Fiyat: 7,5 YTL
Kahvaltı Tabağı: Menü Fiyatı: 7,5 YTL, İndirimli Fiyat: 5 YTL

Samatya (Atatürk Bulvarı, GİMA Alışveriş Merkezi'nin karşısı) olarak uygun görülen ikinci mekanda öğle veya akşam yemeği yenilecektir. Bu mekanda ise % 10 indirim yapılması konusunda anlaşılmış olup herkes kendi siparişlerine göre ücretlendirilecektir.

Solaris (Sakarya Cad. SSK İşhanı, Giriş Kat) olarak uygun görülen üçüncü mekan ise eğlence amaçlı olup “Türkü Bar” tarzında alkollü bir yer olacaktır. Bu mekanda da çeşitli oranlarda indirim alınmış olup siparişlerine göre ücretlendirilecektir.

Üç mekan da olabildiğince erişilebilir ve birbirine yakın seçilmiştir.

Buluşmanın üç farklı yerde yapılmasının amacı bir şekilde zamanı uymayan, mekanı beğenmeyen, engeli erişebilirliğini kısıtlayan yada ekonomik sıkıntı yaşayan katılımcıların en azından birine iştirak edebilmesini sağlamaktır. Yani herkes her üç mekana katılmak zorunda değildir. Her katılımcı buluşmaya 7 farklı biçimde iştirak edebilir.

1. 1. Mekan, 2. Mekan, 3. Mekan
2. 1. Mekan, 2. Mekan
3. 2. Mekan, 3. Mekan
4. 1. Mekan, 3. Mekan
5. 1. Mekan
6. 2. Mekan
7. 3. Mekan

Organizasyon sahibi olarak ben ve Kuzusuu’nun şehir dışından katılım gösterecek arkadaşlar için misafirhane ayarlama imkanı bulunmamaktadır. Bizim sadece ve sadece otel ayarlamamız mümkün olabilir fakat bu da katılımcı arkadaşlara maddi yük oluşturacaktır. Ankaralı katılımcılardan misafirhane ayarlama imkanı bulunan var ise hızlı bir şekilde bizimle irtibata geçsin. Ayrıca Ankaralı katılımcılardan gönüllü olanlar evlerini şehir dışından katılım gösterecek arkadaşlara açabilirler. Bu da makul bir çözüm olarak düşünülebilir. Ankaralı katılımcılardan “Ben misafir kabul edebilirim” diyenler de en kısa zamanda bize bildirirlerse seviniriz.

Teşekkürler…

Keco ve Kuzusuu

Bu yazı sık sık güncellenecektir. Lütfen takip ediniz.

Sevgili KRAL abicim,

Buluşmayla ilgili belirsiz hiçbir durum yoktur. Herşey açık ve nettir. Sadece Türkü Bar araştırması biraz uzun sürdü. O da tamamen arkadaşlarımın rahat etmesi içindir. Geleceğini varsayarak ismini ekledim. Umarım aramızda olursun.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Sevgili arkadaşlar,

Alkollü mekan polemiğine artık bir son vermenizi diliyorum. Ben eğlenmek için orda olacağım. Sizlerin de bu amaçla orda olması beni mutlu eder. Hiç bir problem çıkmayacağı konusunda kişisel garantimi veriyorum. Buluşma da görüşmek üzere...

Ayrıca buluşmadan önce birdaha internete girebileceğimi sanmıyorum. O yüzden listenin son halini yanıma aldım. Adını listeye ekletmek isteyenler aşağıdaki msn ve numaradan bana ulaşabilir.

Keco

Buluşma ile ilgili her türlü mesele için bana aşağıdaki msn ve numaradan ulaşabilirsiniz.

msn: real_keco@yahoo.com

Cep: 0 505 701 62 54

dilemma' Alıntı:
bana kendinizi tanıtıtğınız için teşekkür ederim orhan ve canan...

bundan sonra ikinize karşı daha dikkatli davranacağım.

==ORHAN==' Alıntı:

Ben içki içmem... ayrıca bu cümleyi yaşına ve olgunluğuna hiç yakıştıramadım. :roll:
Ne demek oluyor şimdi bu yakıştıramadım falan. Sana nasıl yakışmış şimdi dediklerin. Senmi hükmedeceksin herkese. Ben içki içilen bir mekanda bulunmaktan hoşlanmıyorum ve ondan dolayı katılmıyorum. İçki içmiyorsunda neden içkili yerde toplanmak için can atıyorsun onuda anlamadım. Sen ne yazarsan buraya bende karşılığını yazacam dilek. Sanmaki yazmam. Herkesin fikrine saygı duymayı öğren artık. Gerçi bu yaştan sonra senin için biraz zor olacak ama idare et bakalım.

Site Üyelerinin Buluşma Organizasyonları

Merhaba arkadaşlar
27 ağustosda Ankara'da yapılan buluşma gerçekten çok güzel emeği geçen tüm arkadaşlara ve bu organizasyonu düzenleyen Keco ve Kuzusuya çok teşekkürler.
seçilen mekanlar çok güzel yeni arkdaşları tanımak onlarla iletişim kurmakdan çok keyif aldım.
Katılan herkese çok teşekkür ederim.

MERHABALAR

ÖNCELİKLE BÜYÜK ANKARA BULUŞMASINI GERÇEKLERŞTİREN KECO VE KUZUSU ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.GERÇEKTEN MEKANLAR ÇOK GÜZELDİ ÇOK EĞLENDİM.BULUŞMAYA GELEN ARKADAŞLARLA TANIŞMAK BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU OLDU HEPSİYLE TANIŞMAKTAN ÇOK MEMNUN OLDUM.

TEKRAR BÖYLE BİR ORGANİZASYONLA BİRARAYA GELEBİLME DİLEĞİYLE...

BENCEDE ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYONDU ÇOK KEYİF ALDIM KECO VE KUZUSU ARKADAŞLARIMA ÇOK TŞK EDİYORUM.

kuzusu ve kecoya böyle güzel bir organizasyonla bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum. ayrıca iki arkadaşımda, organizasyon sahibi olarak, sıcak ve samimi davranışları ile kendimizi ortamdan hiç yabancı hissettirmediler.

ben ikinci mekandan itibaren dahil oldum. 3 ayrı yer seçilmesi de pratikte çok akıllıca bir davranış olmuş diye düşünüyorum. içki içen arkadaşlarda içmeyenlerde üçüncü mekanda hiçbir sıkıntı yaşamadı. ben ankarada daha önce bir-iki organizasyona katılmıştım onlarda güzeldi ama bu daha programlıydı diyebilirim. 1-2. mekanlar sohbet etmek ve tanımayanların birbirini tanıması için uygundu (çünkü türkü bar gibi yerlerde müzik sesi yüksek olduğu için konuşmaya fırsat vermiyor) 3. mekan ise tanışan insanların eğlenmesi için tasarlanmıştı sanki. sıkılmadan vaktin nasıl geçtiğini anlamadan geçirilen hoş bir gündü. keco ve kuzusunun sıcak-samimi davranışları da günün artılarındandı. katılan tüm arkadaşlara selamlarımı yolluyorum.

Ankara Bulusması

Kuzusu ve Kecoya boyle bır organizasyon duzenledıklerı ıcın tesekkur ederım tabiki bu organızasyonların devamınıda beklerım. Sizlerle tanısmak guzeldı arkadaslar. Burak arkadasımada yazdıklarından dolayıda teşekkurler. Yenı organızasyonlarda gorusmek uzere.

Bende tşk ediyorum arkadaşlarıma güzelbi organizasyon oldu.Ama zuzuuuuu ablamın fotoğraf makinesinin gazabına geldim adaşım olan karaboğa vede keco arkadaşlarım koyun şu fotolarıda bakalım ya merakdan çatlayacam hele adaşım sen şu denizin kumpir yerken yakaladığımız fotoyu koy.zuzuuuuuu ablamın makineden gözlerim tavşan gözü gibi çıkmış kırmızı kırmızı hehehehehehe :p ama olsun güzel eğlendik tşk ediyorum.

Gönül yarası (Ali) senin canın dayak istiyor sanırsam... İstersen kaşınmammmmmmmmmm.... :lol:

Iyi bir organizyon ile bulusup, guzel bir gun gecirip eglenmissiniz.
Bizde katilamadigimiz bu bulusmaya uzaktan da olsa cekilen fotograflarla hissedelim. Albume fotograflari bekliyoruz.

Katilamasakda organizasyonu duzenleyen arkadaslara tesekkuler. Baska organizasyonlarda gorusmek dilegi ile... :wink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt