[size=6][/size]TABİleoleo' Alıntı:ISRARLARA DAYANAMADIM PINAR HANIM LEOLEO+1 KABUL EDERMİSİNİZ.
LEO SENİ ARAMIZDA GÖRMEK GÜZEL OLUR SEVİNİRİZZZZ
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
[size=6][/size]TABİleoleo' Alıntı:ISRARLARA DAYANAMADIM PINAR HANIM LEOLEO+1 KABUL EDERMİSİNİZ.
dilemma' Alıntı:ayrıca kecoya katılıyorum. böyle bir organizasyonda, heleki başkent organizasyonunda içkili içkisiz konusunun dile gertirilmesi inanın kulağa hiç hoş gelmiyor. bunları aşmşz olmamız gerekmiyor mu. kimsenin içki içip içmemesine karışamayız. istenmiyorsa içilmez, oraya gidilmez yada.bu kadar basittir.burada böylesine gereksiz konuları zikretmenin hiç bir alemi yok. :!: :!: :!:
SEVGİLİ ARKADAŞIM KIZILAY MEYDANINDA GÜVEN PARKIN TAM KARŞISI PARK BULVAR CAFE KİME SORARSAN GÖSTERİRLER AYRICA SAAT 10.30 DA SİZİ GÜVEN PARKTAN ALABİLİRİZ OKKRAL' Alıntı:KRAL' Alıntı:Çok büyük bir ihtimalle bu organizasyona katılacağım ismimi eklermisiniz ? :wink: Ayrıca ilk buluşma yeri neresi ve saat kaçta orda olmamız gerekiyor? İstanbul'dan geleceğim için direkt oraya gelmek istiyorum.
Bu konuda cevap alabilirmiyim? :wink:
==ORHAN==' Alıntı:Tamam Dilek uyardığın için sağol bende katılmam olur biter. Sen katıl bakalım iç içebildiğin kadar.
Ne demek oluyor şimdi bu yakıştıramadım falan. Sana nasıl yakışmış şimdi dediklerin. Senmi hükmedeceksin herkese. Ben içki içilen bir mekanda bulunmaktan hoşlanmıyorum ve ondan dolayı katılmıyorum. İçki içmiyorsunda neden içkili yerde toplanmak için can atıyorsun onuda anlamadım. Sen ne yazarsan buraya bende karşılığını yazacam dilek. Sanmaki yazmam. Herkesin fikrine saygı duymayı öğren artık. Gerçi bu yaştan sonra senin için biraz zor olacak ama idare et bakalım.dilemma' Alıntı:bana kendinizi tanıtıtğınız için teşekkür ederim orhan ve canan...
bundan sonra ikinize karşı daha dikkatli davranacağım.
==ORHAN==' Alıntı:Tamam Dilek uyardığın için sağol bende katılmam olur biter. Sen katıl bakalım iç içebildiğin kadar.
Ben içki içmem... ayrıca bu cümleyi yaşına ve olgunluğuna hiç yakıştıramadım. :roll: