En başta bize destek olan BAROK arkadaşımıza bize güvenip inandıgı için ve elinden gelen tüm imkanlarını seferber ettiği için sonsuz teşekkürler ediyorum...Kankilerin ilki ve en güzeli firdevs...Bu kadar içten yürekten sevecensin.Seni çok seviyorum biliyorsun
Ve buluşmaya konyadan kalkıp gelen, gelirken konya sekeri getiren sevgili ismail, garson lakaplı yüreği kocaman arkadaşım ayaklarına yüreğine sağlık geldiğin için...Ve Antalyadan bizim için gelmeyip de lütfen buluşma için gelmiş gibi görünen yeşil fıstıgımız hasanKRMN gelişinle o güzel gülüşünle neşemize neşe kattın. Seni gördüğümüze çok sevindik.İyiki geldin Teşekkürler...Abilerin en güzeli en yakışıklısı ANTİOKSİDAN ve sevgili yengem CEREN sizi yeniden görmek güzeldi.Bizi yanlız bırakmadıgınız için sonsuz teşekkürler...Ve ilk buluşması olup bizi kırmayıp üsküdardan bize katılan MAVİSEYYAH geldiğin için teşekkürler.LEVENTSARITAŞ sende geldiğin için sagol varol ama o bıyıkları kesmeyip dudak okumama engel olduğun için azcık teşekkür ediyorum
MELİHA VE ÖZÇİÇEK sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.
Beni kızdırmaya çalışıp her defasında güldüren yüreği güzel AKSAHİN ve sevgili eşi DENİZCE sizi gördüğüme çok sevindim gelişinizle bizi çok mutlu ettiniz.Teşekkürler
Ve anadolu yakasınının uyus kızı SİRİNE
Geldiğin için çok teşekkür ederim...Sevgili FORMULA...Seni yeniden görmek çok güzeldi... Bize katlandıgın için teşekkür ederim güzel insan...CELİK kardeşim beni yanlız bırakmadığın için sağol minettarım...Muhasebe kursumdan arkadaşım ve rakibim olan sitemize henüz üye olmayan ama olacak sevgili veysi(nicki efsun olacak) güzel konuşman için ve böyle bir günde rakibini yanlız bırakmadıgın için teşekkürler... Ve bizi böyle bir etkinlikte yanlız bırakmayan Alaimisema, sorunluinsanmıknatısı, senol abi, aytaç yıldız, aliş&maviş çiftine ve isimlerini sayamadıgım nice güzel insanlara çok teşekkür ederim.
Sağolun varolun.Başka bir buluşmada görüşmek dileğiyle