Hayır ilker abi ben adanadan tek geldim otobüsle sizi yarı buçuk hatırlıyorum marinadayken görmüştüm ama tanışmandık o kalabalıkta birde hep oynamakla meşguldümmm
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Adaş TRT 'nin yaptığı röportajlar ne oldu ? Bilgin varmı ?
Oooo Ergün siz nerlerdeydiniz beaa Kadir bi konuşma yaptı valla süperdiKADİR TRT demi...Röportaj yaptılar....ne zaman yaptılarrr
kadirim iyi güzel hoşta gardaşım hani site albumunde resimler.( facebooka giriş yasssak bizim burda bizim sitede resimler olsa fena olmaz dimi...Adaş TRT 'nin yaptığı röportajlar ne oldu ? Bilgin varmı ?
Oooo Ergün siz nerlerdeydiniz beaa Kadir bi konuşma yaptı valla süperdi
ben GÖRMEDIM...ya SULTAN.....keske haber verseydınız....ne mutlu olurdum bende dınlerdım KRAL ın basın mensuplarına demeçlerineee
Orda olmadığını bilseydim kesin çağırırdım
Esra'cığım sen konuşursun da beğenilmez misin? güzel konuştun ama .TEBRİKLERevet kadir abi ben ve aynurla röportaj yaptılar cok güzel bi konusma oldu...türkiye duysun sesimizi dimi kadircan abi kameranın arkasından beni güldürmeye çalıssanda ben dicemi dedim adamda cok begendi zaten
Esra, sen kameraya konuşma yaparken seni o kadar güldürmeme rağmen sen çok güzel bir konuşma yapmayı becerdin. tebrik ederim seni.....(bu arada sizden öncede ben konuşma yapmıştım ki... )evet kadir abi ben ve aynurla röportaj yaptılar cok güzel bi konusma oldu...türkiye duysun sesimizi dimi kadircan abi kameranın arkasından beni güldürmeye çalıssanda ben dicemi dedim adamda cok begendi zaten