Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] Ankara'da özlenen buluşma gerçekleşiyor | 17.18.19 Nisan 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Espirileri sizi tanımayanlar yanlış anlayabilir.cfr ülgn,tolga06...herkes birbirini seviyor,sorun yok.:-D

Daha çok zaman var ben de gelmek istiyorum

mart ayı içinde netleştirisen bizede kolaylık sağlamıs olacaksınız inşallah nasip olur yanımızda olursun

serkan akıllı ol şifren bende :)

Espirileri sizi tanımayanlar yanlış anlayabilir.cfr ülgn,tolga06...herkes birbirini seviyor,sorun yok.:-D

tsk uyarın içinn , sorun olmaz zatenn.

Selam arkadaşlar Cafer bey çok dolmuş.Bence bu organizasyonlarda her kafadan farklı sesler gelirse olmaz,Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Bizleri Ankara'da ağırlamak için bunca emek harcanıyor gelenleri çok güzel anlatacağı anı kalacak bundan eminim.Teşekkürler...

a.selam sibel hanım her kafadan sesin geldiği yokk sayımız 240 da gelmeyenler illaki olacak zaten hazırlığımızda 200 kişiye göre mayısın sonunda rakam netleşince fazla gelen olursa çözümünüde buluruz.inşallah güzel 2 günümüz gececek .

Ya anlaşmazlık v.s olduğu yok arkadaşlar yani Cafer abi ve ekibi çabalıyor yardımcı olup ilgilenemiyorum fazla organizatör olarak ismim yazıyor adamın ismi geçmiyor :)
Yoksa Cafer abide Serkan da Perihan ablamda Ayşe hanımda benim canlarım aramıza kimsecikler giremez. Serkanı siliyosa Cafer abim benide siler Serkan demek ben demek ben demek yine ben demek :D
Ivır zıvır çok yorum alıyoruz yanlızca canım biraz sıkılmıştı kimseye iletilmiş bir mesajım yok.
Organizatör ekibi yoğun mesai harcıyor buluşma için kimsenin şüphesi olmasın yine süper bir buluşma olacak.

slm merhaba allah nasip eder ise aranızda olmaktan mutluluk duyacağım eşim ve kızım .şimdiden kolay gelsin emeğinize yüreğinize sağlık .

#ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE#

Ya anlaşmazlık v.s olduğu yok arkadaşlar yani Cafer abi ve ekibi çabalıyor yardımcı olup ilgilenemiyorum fazla organizatör olarak ismim yazıyor adamın ismi geçmiyor :)
Yoksa Cafer abide Serkan da Perihan ablamda Ayşe hanımda benim canlarım aramıza kimsecikler giremez. Serkanı siliyosa Cafer abim benide siler Serkan demek ben demek ben demek yine ben demek :D
Ivır zıvır çok yorum alıyoruz yanlızca canım biraz sıkılmıştı kimseye iletilmiş bir mesajım yok.
Organizatör ekibi yoğun mesai harcıyor buluşma için kimsenin şüphesi olmasın yine süper bir buluşma olacak.
adamsın dayıla :)

slm merhaba allah nasip eder ise aranızda olmaktan mutluluk duyacağım eşim ve kızım .şimdiden kolay gelsin emeğinize yüreğinize sağlık .

#ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE#
bizde aramızda seni görmekden mutluluk duyacaz abimm

Vaaaaay!listeye baktımda!Maşallah bereketi içinde bir katılım olmuş,Süper bir buluşmaya hazır olun arkadaşlar,Angara'ya ve tüm dostlara selamlar sevgiler....

Ooo o zaman daha çok var bir terslik olmazsa gelmeye çalışacağım ist.dan konuyu takibime alıyorum ;)

Arkadaşlar ısrarla hatırlatmak isterim buluşma tarihi AÖF sınav tarihine denk geliyor takvim değişikliği bazı arkadaşlarımızın gelememesine sebep olacak .
Bu bakımdan buluşmaya katılamayacak arkadaşların bir an önce isimlerini sildirerek ismini yazdırmak isteyen aradaşlara yer açmalarını önemle rica ederiz.
Not : Bir çok arkadaşımız biletlerini aldığından tarih değişikliği yapılmayacaktır.

O kadar eminim ki bu organizasyonun dört dörtlük olacağından bu yüzden Serkan'a demiştim ilk beni yaz diye :)
Artık gelmeyenler bizlerden duyacak ne güzeldi diye ;)

gel tabi la yıssıfım seni 23 nisana kadar bırakmam bayramınıda kutlar öyle gönderirim .d.d

:D allah seni ne yapmıya uzak olm. ama gelmeye çalışacam mikocanım :D

Ankarada buluşmak dileğiyle arkadaşlar :) güzel bir eğlence olacak inşallah :) Gülay

Katılımcı ücretleri

günlük katılımcı otel eğlence ve geziler kişi başı günlük 30 tl dir
yatılı ve eğlence geziler 1 kişilik odada günlük ücret 105 tl
2 kişilik odada kişi başı günlük 80 tl
3 kişilik odada kişi başı günlük 70 tl

0-6 yas ücretsiz
7-12 yas %50

Son düzenleme:
esra duru

oteldeki yatılı 150
günlük 100 kişilik yerimiz var . şu andaki katılımcı sayımız yatılı 185 günlük 95 yani yatılı olarak dolu görünüyor.mart ayının sonuna kadar herkez kararını verirse kesin e yakın katılımcı sayımız belli olur. sizde kararınızı verince tekrar yazarsınız

Bende yazarmısın

günlük mü yatılı mı kalacaksınız 1 kişimi yazalım

Yok ben istanbuldan araniza yeni katildim konaklamali yazarsaniz sevinirim geri donus bilgi icin tesekkurler 1kisi

Selam merhaba dostlar cafer abi beni günü bilirlik ve akşam eğlencesine ekler misin sana zahmet . saygılar

Emeği geçen tüm dostlara kolay gelsin .

"engelsiz bir yaşam için el ele"

İstanbul'dan geleceğim 1 gün tek kişi olarak konaklayacağım bilginize. Listeye eklerseniz sevinirim.

syn site yönetimi elimdeki güncel listeyi kopyala yapıştır yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt