Espirileri sizi tanımayanlar yanlış anlayabilir.cfr ülgn,tolga06...herkes birbirini seviyor,sorun yok.:-D
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Daha çok zaman var ben de gelmek istiyorum
dogru diyonnn
Espirileri sizi tanımayanlar yanlış anlayabilir.cfr ülgn,tolga06...herkes birbirini seviyor,sorun yok.:-D
adamsın dayılaYa anlaşmazlık v.s olduğu yok arkadaşlar yani Cafer abi ve ekibi çabalıyor yardımcı olup ilgilenemiyorum fazla organizatör olarak ismim yazıyor adamın ismi geçmiyor
Yoksa Cafer abide Serkan da Perihan ablamda Ayşe hanımda benim canlarım aramıza kimsecikler giremez. Serkanı siliyosa Cafer abim benide siler Serkan demek ben demek ben demek yine ben demek
Ivır zıvır çok yorum alıyoruz yanlızca canım biraz sıkılmıştı kimseye iletilmiş bir mesajım yok.
Organizatör ekibi yoğun mesai harcıyor buluşma için kimsenin şüphesi olmasın yine süper bir buluşma olacak.
bizde aramızda seni görmekden mutluluk duyacaz abimmslm merhaba allah nasip eder ise aranızda olmaktan mutluluk duyacağım eşim ve kızım .şimdiden kolay gelsin emeğinize yüreğinize sağlık .
#ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE#
Bende yazarmısın
proğram cuma sabahı saat 10 da otele girişle başlıyor pazar sabahı yine saat 10 da bitiyorYok ben istanbuldan araniza yeni katildim konaklamali yazarsaniz sevinirim geri donus bilgi icin tesekkurler 1kisi