Pazar 10 da bittiğine göre sanırım 2 günlük oda ücreti ödenecek.Cuma ve cumartesi için.
evet cango kardeş
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Pazar 10 da bittiğine göre sanırım 2 günlük oda ücreti ödenecek.Cuma ve cumartesi için.
Seni Anıtkabire de yazarız Anıtkabir i sana bile yazarız Kızıl kafa
Gezi için isim yazdırmak zorunlu mu?Elbette kalabalık bi grup olacağı için gereklidir tabi de,yazdırmadan gelenlere sen ayrı gez demezler herhalde..
Abi beni eklermisin listene
beni en başa yazın bakim Anıtkabir için
Birinci benim hemşom,cafer abi Anıtkabir'i benim için programa aldı,sen bu sefer 2. ol
Edip'im evvela selamlar Angara derken,Allah kolaylık versin ve emeğinize sağlık.Tabi ben bizzat yaşadım böyle organizasyonlar gönüllü, hevesle beklentisiz yapılır.Ancak bazı arkadaşlar yapılan ,(Otel,lokanta,gezi gibi) sayı gerektiren bağlantıları umursamayınca tertip komitesi zor durumlarla karşılaşıyor...Katılımcı arkadaşlardan ricam Angara'lılara yardımcı olalım.... Sevgiler....Arkadaşlar bu listede Ankarada oturup otelde kalacaklar görüyorum yada dışarıdan gelip günlük katılacaklar listesinde olanlar var isminizi listede görüp yanlışlık olan varsa lütfen bildirsinler aksaklık olmasın.
Oyy canım hemşolarım söz konusu Anıtkabir olunca birinci sırada siz olun yeter ki seve seve ilk 3 de kabulüm
Başkasına hayatta vermem sıramı ama
Edip'im evvela selamlar Angara derken,Allah kolaylık versin ve emeğinize sağlık.Tabi ben bizzat yaşadım böyle organizasyonlar gönüllü, hevesle beklentisiz yapılır.Ancak bazı arkadaşlar yapılan ,(Otel,lokanta,gezi gibi) sayı gerektiren bağlantıları umursamayınca tertip komitesi zor durumlarla karşılaşıyor...Katılımcı arkadaşlardan ricam Angara'lılara yardımcı olalım.... Sevgiler....
tamam kardes inşallah başka zaman görüşürüzCafer abi ben gelemiycem malesef beklenmedik sebepler yuzunden ismimi silerseniz gelmek isteyenlere yer açılır.
Şimdiden iyi eğlenceler sizlere gönlüm sizinle olucak.
sorun yok kardeş yatılımı yazalımarkadaşlar benim ismim günlük katılımcılar arasında sorun olursa silebilirsiniz,gelebilirsem antalyadan kalmalı geleceğim için otelde yer olmazsa kalcak yer bulurum sıkıntı olmaz sanırım. başka mekanda kalır, günlük katılırım. anlayışınız için teşekkürler saygılar.
Cafer bey yatılı olarak yer varsa beni tekrar eklermisiniz.
İstanbul da bir kahvalti yapılıyor ücret pahalı diye kimse gelmiyor.Ama bu fiyatla şehir dişina cikiyorlar.Anlamadim bir türlü ..Tebrik ediyorum organizatörleri,emeklerine saglik.
sosyal nedenlerden dolayı ben ve suna buluşmaya gelemiyoruz..