Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
etkinliğimizde heyecan hızlı trene binmiş yaklaşmakta
herhangi bir sebebden ötürü gelemeyecek arkadaşların bildirmeleri rica olunur
cumartesi 20:30 gibi mekanda görüşmek dieği ile
bu arada olurki mekanı bulamassınız
veya baska bir sebebden ötürü gelememe durumunuz olur
özel mesaj atın lutfen
her dakika sitedemisin diye dusunenlere cevabım hayır değilim
ancak özel mesajlar mailimize dusmektedir.
mobil dunya mail ve iletişim 3geni iç açılarını toplaya dursun biz konumuza dönelim
konumuz meyler bu gönül meylerse güzel eyler
görüşmek dileği ile
Sevgili Aykan uzun zamandır görmediğim can arkadaşlarımla bir araya gelmemize ve eğlenmemize vesile olduğun için çok teşekkür ediyorum. Emeğine, yüreğine sağlık, başka güzel buluşmalarda görüşmek üzere. Sevgiler,
Nursan ve diğer arkadaşlar sizlere çokk teşekkür ederim.
sizlerle ilgilenemedim anlayısınıza sığınıyorum
mekan muzik açısından tam mfasıl havasında olmasada hepimiz içiin unutulmaz bir gece oldugunu dusunuyorum.
gülücüklerin havada ucustugu gecelerimizin bunun ile son bulmamasını diler,
candan teşekkürler ve sevgilerimi sunarım.
burdan da gene teşekkür etmeliyim aykan geldiğimize değen bir gece oldu , biz dostlarla olmaktan keyif alıyoruz ve biliyorsun ki çok da eğlendik. içi gülen gözlerini de tanımış olduk ablacım. .. sağolasın...
cok heveslenipte fasıla gelemediğim için üzüldüm lakin giden arkadaşlarımın cok eglenmesinede bir o kadar sevindim..
ramazandan sonra daha kapsamlı ve daha kopkoplu bir eğlence gecesinde buluşmak dileğiyle diyorum.