Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] İzmir Bahar Buluşması: 16 Mayıs 2009 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
Ve etkinlik gerçekleşti... Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak etkinlikte çekilen resimlere ulaşabilirsiniz

1. İzmir İnciraltı buluşmasından kareler 1
1. İzmir İnciraltı buluşmasından kareler 2
1. İzmir İnciraltı buluşmasından kareler 3

9642333.JPG

Organizasyonun Tanımı: İzmir Buluşması
Sitede Organizasyonu düzenleyen kişi: Jem
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Yenilen içilen herkes kendi hesabını ödeyecek. Ayrıca bir ücret yoktur.
Organizasyon Tarihi: 16 Mayıs 2009 Cumartesi
Organizasyon saati: 13:00
Organizasyonun gerçekleşeceği adres: İzmir Engelliler Kültür Merkezi - İnciraltı - İZMİR

Diğer Açıklamalar:
Tüm alan engelliler için düzenlenmiş olduğu için fiziksel sorun yaşanacağını zannetmiyorum. Kafeterya içine sandalye rampası ile girilebildiği gibi bay ve bayan için iki ayrı engelli tuvaletide var. Otoparkı mevcut.
Fotoğrafta gördüğünüz fiyat listesi, engellilere %50 indirimli uygulanıyor.
Misal tost 3tl, engelliyseniz 1,5 tl.

Mekanla ilgii diğer resimler:
Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Mekana ulaşım ile ilgili uydu görüntüleri ve toplu ulaşım araçlarıyla gelmek hakkında detaylı resimler:
Spoiler Spoiler/Ayrıntı İçerik:

Katılımcılar:
1- jem + 2
4- caramel-84
5- jsparrow + 2
8- Lewo
9- MURATGÜVEN
10- umitkoca
11- yildizbey78
12- imren + 2
15- NIKO35
16- fatma yildiz
17- nergiss
18- fulden35
19- İsmini vermeyen süpriz yapacağını söyleyen bir arkadaşımız.
20- taytıs
21- mavidüşler
22- izmirgüzeli + 2
25- bestem
26- serap45
27- leventretinispgmentoza + 2
30- serapsf
31- engelsizbiz
32- alfonso
33- berzani
34- salim52

Gelme İhtimali Olanlar:
1- gullerdiyarı

yaşasın bu bahar buluşmasında bende olacağım:)

Buluşma yeri İzmir olunca kıskandım:(

benide ekle cem bende geliyorum

off off mekan süper bir yere benziyo cemmmm.org.da muhteşemolur eminim.Bizim İstanbullular uyusun daha.İst.Orgnu yokmuuu .İstanbullularrrrrr.

Jem Bey , maçım olmassa bende katılmak isterim bilginize.

cok güzel bir sosyal aktivite aynısını adanada gerceklestirmek istiyoruz umarım hayatın bir engelinin olmadıgını tüm insanlar zamanla daha iyi bir şekilde anlarlar ....

saygılarımla ....

hayat 8 parcadan ibaretir ve 2 parcası var olmaktır ...

geçen seneki buluşmadan önce gezdiğimiz bir yerdi,mekan çok güzel ve tam engelliler için.

Ohooooo nerdesiniz İZMİR?
Buluşmadan sonra herkes yazacak keşke bizimde haberimiz olsaydı diye :)

Jemm abiiiiiiiii yakıyosun karismanla kel-toşşşşşş seni :D
VALLA KISKANMIYORUM ÇÜNKÜ BEN İZMİRE AYAK BASTIĞIM AN CEM ABİNİN ŞEREF KONUĞU OLACAĞIM BİLİYORUM ;)

Kelll toş değil DAZLAKKK :)
Kel: Saçı temelli eksilen/dökülen kişi.
Dazlak: Saçı olduğu halde, kafasını full kazıyan kişi.

cem süpersin yaa valla senle aynı ortakda olmayı çok istiyorummmmmm seni bitiririrm iki dakkada :D:D:D KIRAR GEÇERİZZZZZ
koy koy :D DAZLAK HALİNİ DUR BAKEMDE YORUM YAPCAM TEKRAR :D

cemmmmmmm o sakallar çok boyuna yapışmış yaaaaa biraz çeneyi sarsın yaa :D
BİRDEEEEEEEE CEM ABİ YANAKLAR SİNEK KAYDI AHAHA :D

Yok yahu yüklenmiyor, hata oluştu diyor sistem. Beğenmedi tipimi sanırım sistem :D

Bu sakalla biraz dolaştıktan sonra, top sakal olarak bıraktım şimdi.
Uzaylı gibi bakılması çok zevkli:D

Cem abi çim adam gibisin sulayalımmı seni :d valla çıkmış dipten kişisel albüme döndü :D

Cem,yine uğradım senin cafeye 15 gün falan önce yine bi çocuk buldum karşımda sen yine arazi.Hafta içi ve gündüzdü iş icabı geziyordum göreyim dedim yine olmadı,nasip...
Buluşma için birşey söylemek için ise henüz erken.Malum iş açtık o günkü şartlar ne olur bilemem.

Mekan çok güzel görünüyor.Hele ki İzmir zaten.
Yaz gelmeden benim bi yere kıpırdamam neredeyse imkansız.
Jem seninle ve ailenle tanışmak bi kısmet olmadı.Ama İzmir'e yolum düştüğünde aklıma gelecek ilk isimler arasındasınız.
Hepinize iyi eğlenceler,hoş sohbetler dilerim :)

tren vamı tren :) eminim çok güzel olacaktır helede jem varsa bu işin ucunda

buluşma

Jem aylardır başınızın etini yedim buluşma yapalım dile,duymuşumki yaz buluşması yapıyormuşusuz,gelmemek olmaz artık.Benide ekleyin geliyorummmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnnn!!!,sonunda hepinizi görücem:D

Seneler var ki İzmir'e gitmedim.. Güzel bir fırsat. Giden arkadaşlar benim için de eğlensinler. Belki bir deliyi alıp gelirim :)

Jem kardeşim çok güzel düşünmüşsün..
Ben de çok isterdim gelmeyi sizleri ve muhabbetinizi çok özledim ama o sırada İstanbul'da olacağım büyük ihtimalle...
Size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...
Kalbim sizinle....

cem arkadaşım bende geleyim bari biliyosun biz gelemeden olmaz alfonsoyla benide ekleyiver ok cem

cumartesi çalışmıyor olaydım bende gelirdim

Eneeee gene bir izmir dostları buluşması ve Jem abim Arenada:))
Yaz Jem abim benide yaz inşaAllah güzel olur Tüm dostlarımla birlikte orada olabilirim.

Imren :)
aylardır başımın etini yiyodunuz alın size buluşma hele o başmın etini yiyenler gelemesin var yaa :))
jem benim adımı da yaz gerci sölemeye gerek yok ama gene de yaz ben erdeyese hafatanın 7 günü ordayım :)yakında beni görevli yaprlarsa hiç şaşmam:)

Jem ayırca oraya engelli servis aracıda var
engelli merkezi kafateryasına gidiş saatleri 12:eek:o -14:eek:o-16:eek:o-18:eek:o
ordan dönüş saatleri ise 13:30-15:30-17:30-19:30
servis duragı konak ykm nin orda asansör ün önü gelecek arkadaşlar ordan servise binebilirler +yanlarında engelli kartlarını da getirsinler

Niko yaaa Ben sen yap bi organizasyonda görelim dedim ama gene her zamanki gibi fedekarlık Jem abimden. Nerdeee sende öle bi organizasyon yapmak hazıra kon :) :p

Bu arada Nikonunda dediği gibi ücretsiz servisi unutmayalım lütfen.

Ücretsiz ve engellilere özel bir servisimiz bile var yani Konaktan...

Neyse seviyorum sizleri kendinize iyi bakın görüşmek üzere...

Katılımcılar:
1- jem + 2
4- caramel-84
5- jsparrow + 1
7- Lewo
8- MURATGÜVEN
9- umitkoca
10- yildizbey78
11- imren
11- NIKO35

Arkadaşlar dün akşam oraya gittik. Her çarşamba canlı müzik / eğlence düzenleniyormuş. Ufak ufak varla yok arası yağmur attıktan sonra deniz çarşaf gibi oldu. Kafede tüm engelli ve engelli aileleri eğlenirken, İzmir güzel bir akşama başlıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt