Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] İzmir Bahar Buluşması: 16 Mayıs 2009 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılımcılar:
1- jem + 2
4- caramel-84
5- jsparrow + 2
8- Lewo
9- MURATGÜVEN
10- umitkoca
11- yildizbey78
12- imren + 2
15- NIKO35
16- fatma yildiz
17- nergiss
18- fulden35
19- İsmini vermeyen süpriz yapacağını söyleyen bir arkadaşımız.
20- taytıs
21- mavidüşler
22- izmirgüzeli + 2
26- bestem
27- serap45
28- levent retinis pigmentoza + 2
29- serapsf
30- engelsizbiz
31- alfonso
32- berzani

Gelme İhtimali Olanlar:
1- gullerdiyarı

Sevgili Salih_turkan, yorucu bir gündenmi korkacaksın, çıkın gelin sizde. Sanırım o gün hava çok güzel olacak, mis gibi deniz kenarında, mis gibi iyot kokusu, mis gibi çakıl taşları, mis gibi tost ve köfteler, mis gibi hepimiz...
Kaçırma...

valla aklım orda hepınızle tanışmak ıstıyorum şimdı adımı yazdırırsam gelemezsem bışey olurmu izmirli olupta orda olmamak sızlerle olmamak olmaz demı ne yapıp edıp gelmeye calışcam jem beyhepınızı merak edıyorum ınşalah goruşmek dıleğıle

Adınızı listeye ekleriz, gelemesseniz eğer, gelmemiş olursunuz sadece:eek:
İnşallah araya sıkıştırabilirsiniz.

[SIZE=3]Arkadaşlar İZMİR bugün 32 derece. Yarın 30 derece olacağı tahmin ediliyor. Mayolarımızıdamı alsak nedir.[/SIZE]

[SIZE=4][/SIZE]

engelliler_merkezi03.jpg

İnciraltı sahil şeridinde, denize sıfır konumda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi İnciraltı Engelliler Eğitim Kültür Merkezi'nin kafeteryası Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilmektedir.
engelliler_merkezi04.jpg

Öncelikle engelli vatandaşlarımıza tahsis edilen bu güzel mekan tüm İzmir halkının kullanımına açık. Kafeteryamızda sandviç ve ızgara çeşitleri, sıcak ve soğuk içeçekler vatandaşlarımıza uygun ve engellilere %50 indirimli fiyatlarla sunulmaktadır. Kafeteryamızda bir de kitaplık köşesi bulunmaktadır.
engelliler_merkezi01.jpg

Merkez'e Üçkuyular'dan İnciraltı yönüne giderken Üçkuyular İskelesi ve Levent Marina'yı geçer geçmez ilk sağdan girilebiliyor.​

Tesis, yaz döneminde hafta içi, pazar - pazartesi - perşembe günleri 08.00 – 20.00, hafta sonu cuma – cumartesi – pazar günleri 08.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. İnciraltı - İzmir
Telefon : 0.232.259 89 22
Faks : 0.232.259 89 22​

Hem buluşma hem denize girmek ohh ne güzel herkese iyi eğlenceler.
Biraz daha ileri tarih olsaydı :)

slm

slm izmır bende gelıyorummmm cemmmm benide eklermısın yanlız bana termıladen biri eşlık etsın yoksa kaybolurum engellı camıyasından bir nufus eksılır sonra karışmam):):):):

Salim, otogarda indiğinde Konak otobüslerine binersin. İnciraltı'na gelen otobüslerin saatlerine göre ayarlarsın kendini, 811 numaray biner gelirsin.
Belkide otogar yakınından gelecek vardır aramıza.

[SIZE=4]ARKADAŞLAR! YOKMU OTOGARDAN SALİM ARKADAŞI ALABİLECEK BİRİSİ?[/SIZE]

Katılımcılar:
1- jem + 2
4- caramel-84
5- jsparrow + 2
8- Lewo
9- MURATGÜVEN
10- umitkoca
11- yildizbey78
12- imren + 2
15- NIKO35
16- fatma yildiz
17- nergiss
18- fulden35
19- İsmini vermeyen süpriz yapacağını söyleyen bir arkadaşımız.
20- taytıs
21- mavidüşler
22- izmirgüzeli + 2
25- bestem
26- serap45
27- leventretinispgmentoza + 2
30- serapsf
31- engelsizbiz
32- alfonso
33- berzani
34- salim52

Evet arkadaşlar, ben biraz sonra dükkanı kapatıp eve gideceğim. Bu gün cehennem gibi sıcaktı İZMİR. Belliki yarın çok güzel bir yaz günü olacak.
denize sıfır noktasında buluşmamız isabet oldu, biraz serinleyeceğiz.

Şu dakikadan itibaren bu başlıkta herhangi bir düzenleme yapamayacağım.

Sabah Allah kısmet ederse ben ve ailem saat 11 itibari ile buluşma noktasında olacağız.
Umarım güzel bir cumartesi geçiririz.

İzmir'de olupta, listede adı olmayanlarında gelmesi dileği ile...

E bitti, hadi iyi akşamlar...

Malesef sabahın 5 inde marmaris yoluna düşmem gerekti erkenden orada olmam gerekiyor bir iş görüşmesi için.
Sizlere bol eğlenceler.

Eveeeet...
Buluşma gerçekleşti. Önceki aksaklıklardan ders alan ben, bu sefer organizasyon noktasına sabah erkenden gittim. Yeşil alanda masa ve sandalyeleri eşimle ağaç altında düzenledik. Hava müthiş güzeldi. Deniz çarşaf gibi, tatlı tatlı meltem esiyordu.
İyot kokusu ağaçların kokusu ile harmanlanmış, insanı tembelliğe ve rehavete davet ediyordu. Bir kez daha anlıyorumki, ben deniz olmayan yerde yaşayamam.
Saat 12 gibi ilk konuklar gelmeye başladı, pek çok arkadaşı ilk defa görüyordum. İzmir üyelerimizle birlikte, Balıkesir/Altınoluk'tan ve İstanbul'dan gelen arkadaşlarımızda oldu. Baharında etkisi ile, benim bilmediğim bir zaman diliminde filizlenmiş olan iki arkadaşımızın aşkı, buluşmamızda love story sahnelerini yaşattı. Kendilerine buradan sevgilerimi iletiyor, inşallah düğünlerinde de yine hep beraber olmayı diliyorum.
Eskiler ve yeniler, kırk yıllık ahbab sıcaklığı ile çok güzel sohbetler ettik.
Yaz tatilinde hep beraber denize gitmek için planlar kurduk. Sohbet odasının eksikliği ikinci gündemimizi oluşturdu.
Bir yandanda köftelerimizi yedik, çaylar kahveler derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık.
Ara ara oluşan bulutlanma, güneşten bayılmamızı engelliyordu:)
Gün boyunca ne havanın, ne etrafın, nede kendi içimizde muhalefet yaşamadık.
İzmir'de güneş müthiş batar. Yumurta sarısından turuncuya doğru kızarırken, denizin masmavi sularında batar. İşte tam bu sırada biz oradan yavaş yavaş ayrılıyorduk. Hepimiz yoğun iş günlerinden, stresten, felekten bir gün çalmıştık. Çocuğunu dershaneden almaya, otogara otobüs kalkma saatinde yetişmeye, akşamki engelli arkadaşımızın konserine (Nüans) yetişmeye derken hepimiz hayatamıza kaldığımız yerden geri döndük. Gün meğerse ne kadarda kısaymış...
Şimdi sözün bittiği yerde, fotoğraflar konuşsun...
Albümde, İnciraltı buluşmamızın resimlerini hep beraber izleyelim:

1. İzmir İnciraltı buluşmasından kareler 1
1. İzmir İnciraltı buluşmasından kareler 2
1. İzmir İnciraltı buluşmasından kareler 3

Cem abi çok güzel anlatmışsın yaaaaaa:D

gerçekten güzel bir gündü.

bu organizasyonu gerçekleştiren jem e ve onun zarif eşine teşekkür ederim.jem; güzel dileklerin ve sözlerin içinde ayrıca teşekkürler.

bende bütün arkadaşları mutlaka bir gün altınoluk a bekliyorum.sizleri misafir etmekten büyük bir mutluluk duyucam.jem e ayrıca söz veriyorum onu kokoreç manyağı yapıcam:D

unutmadan bir arkadaşjma daha teşekkür etmeliyim.

sevgili niko servis konusundaki ustalığın masa-sandalye taşıma konusundaki üstün gayretin nedeniyle seni tebrik ederim:D

en kısa zamanda tekrar birlikte olmak dileğiyle..

okadar güzel birgündü ki Cem'e çok teşekkür ederim ...ve tatlı eşine ... böyle güzel bir organizasyonu ayarladığı için ...herşey süperdi yeni tanıdıgım arkadaşlar sıcak bir ortamdı ...

Cem bizim için söyledigin güzel sözlerin için ayrı teşekkür ederim inşallah güzel günlerde tekrar birlikte oluruz ...

evet niko servis için teşekkürler çok yoruldunuz arkadaşlar mutlaka İst bekliyoruz sizleri ...

uzun zamandır siteye bakmıyordum.
Gerçekten kaçırdığım için üzüldüm.
Umarım birsonrakini kaçırmam

sitede yeni üyeyim ve bu başlığı geç farkettim. önceden görmüş olsam yeni üye olarak bu toplantıya katılmaya çalışırdım. hem sizlerle tanışır hemde izmir özlemimi gidermiş olurdum.inşallah bir dahaki buluşmanız çok uzuun zaman sonra olmaz :)

Yaz buluşmasımı yapsak şimdi hemen?
Havalar mis gibi...
Göletmi olur, Kordonmu olur, yine İnciraltı'mı olur...
Vapurla tur?
Ne yapsak acaba....

bencede yapalım ceemm:D
gölet güzel olabilir...

Arkadaşlar, ciddi ciddi gölette düşünelimmi yeni bir toplantı?
Düzayak, gölün ortasında yeşillere gömülmüş bir yerde buluşmaya ne dersiniz?
Hangi tarih kimlere uyacak acaba, ayrı bir başlık açsakmı?

zaman uygun olursa bu sefer gelmeye çalışırım helalsınz ya organisation süper Jem Bey

hafta sonu olursa çok iyi olur. buna katılmaya çalışacağım inşallah..

Adaya giden vapur günübirlik. Bütün İzmir sabahtan akşama kadar tek gidimlik bu tatile hücum ediyor. Orda o kadar büyük izdiham varken bizim için denize girmek vs. eziyetli olur kanımca. Gümüldür desen, gene günübirlik olacağı için herkese ne kadar uyar bilmiyorum.
Haaa, hiçmi denize gidemeyeceğiz dersen...
Geçen sene denize sıfır noktasında günlüğü 75 liraya ev tutmuştuk ve bir hafta konaklamıştık. O tarz bi durum ayarlayabiliriz.
Deniz olayını konuşmak için + tekrar toplanmak için ben gölet yada başka bir yerde ön buluşma yapalım. Benim amacım, İzmir dışından gelen olacaksa, hangi tarih aralığı onlara uyacak onu anlamak ve o tarihte bu gölet buluşmasını yapmak. Ama sanırım ya gelme imkanları yok yada başlık farkedilmiyor pek talep yok gibi gibi.

Bu hafta sbs sınavları var lütfen olmasın:) Görevliyim iki günde okullar kapansın bir 2 hafta sonra işler hafifler o zaman bende gelirim..:) 2 hafta sonrayı planlayalım lütfenn..Bu kez bende gelmek istiyorum çünkü..

Haziran sonumu yapsak ne yapsak, İzmir dışındakiler için de uygun tarih bulalım.
RooOOooOOo nerdesin, sana ne zmaan uyar?

güsel buluşma olmuş..abi o ne kafa öyle ya parlıyo güneşte :D biz gittik izmirden artık mersinde çalışıyoruz ama kalbim egede kaldı ya izine geliriz artık :(

Aslında İzmiri bilmiyorum pek lakin;Urla,Ödemiş,Alaçatı taraflarını merak ediyorum;herkes için uygun şartlar taşıyorsa oralar düşünülemezmi acaba?

RooOOooOOo nerdesin, sana ne zmaan uyar?

Valla JEM geçen seferkine gelemedim çatladım çatladım yağlarım eridi resmen burda :D

Lakin benim ağustostan önce gelmem biraz imkansız gibi :(

Siz bi buluşma ayarlayın şimdilik:) Sonra bi daha yaparız :D

RoOoOooo, bizde ağustos ayında ayarlarız o zaman, daha geniş, kapsamlı bir buluşma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt