Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] İzmir Bahar Buluşması: 16 Mayıs 2009 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JEEMMM

ben ve +2 kişi daha ilave et bakiiim:)

gelirken sana kokoreç getirim diye düşünüyorum ama yolda soğur şimdi..senin yerine ben yerim sakın üzülme:)

görüşmek üzereeeee...

papatya_resimleri_08.jpg

gelsem mi? Gelmesem mi?gelsem mi? Gelmesem mi? offffffffff

güllerdiyarı senin gelmemeni niçin isteyimki, yoksa kara defterden birimisin sen:)

Jem;
kara defterinizin var olduğunu daha şimdi sizden duydum o da ne ki?

roaccutane;
bu defterde neler var,yoksa kara haberler mi?:D:D

güzel bir gün olacak anlaşılan şimdiden 28 kişi olmuşuz.
40 kişiyi buluruz bu gidişle:)

Mekan süper görünüyor, arkadaşlarda öyle.. İzmir'de görmek istediğim yerlerden biri.. Ama nasıl edipte kaçsam ben şimdi..

Ben de çok isterdim ama Mayıs için zor ya...
İzmir'i çok severim... özledim de :)
Mediş birlikte kaçsak mı? :)

Mediş birlikte kaçsak mı? :)

Ben zaten bahaneye bakıyorum.. Birileri beni ikna etse arkadas olsa diye bakıyorum dermişim :).. Bana uyar hani ne yapsak feyza'cım :)

Belki bende gelebilirim herkese simdiden iyi eglenceler!

Katılımcılar:
1- jem + 2
4- caramel-84
5- jsparrow + 2
8- Lewo
9- MURATGÜVEN
10- umitkoca
11- yildizbey78
12- imren + 2
15- NIKO35
16- fatma yildiz
17- nergiss
18- fulden35
19- İsmini vermeyen süpriz yapacağını söyleyen bir arkadaşımız.
20- taytıs
21- mavidüşler
22- izmirgüzeli + 2
26- bestem
27- serap45
28- levent retinis pigmentoza + 2
29- serapsf
30- engelsizbiz

Gelme İhtimali Olanlar:
1- melpomene
2- Flofi

ben buldum sÜpriz yapan kişiyi BARBİE kanımca :)

selam herkeze arkadaşlar engelliler haftasına yönelik istanbuldaki faaliyetler hakkında bilgi rica ediyorum.

alıntı;
ben buldum sÜpriz yapan kişiyi BARBİE kanımca :)

Yok benım süpris yapan kişi:p:p : )

Süpriz benim dermişimmmm...:D keşke bende gelebilseydim imkansız...:) size iyi eğlenceler diliyorum.....:) kıskandığımıda belirteyim yani biz evde oturalım siz buluşma yapın olur mu yafff...:( birdahakini buluşmayı burdurda yapalım hepinizi ağırlarım ben bol bol gezeriz....:)

kız delidolu, melpone ve flofi yi ikna et hepinizi alıp geçeyim olmaz mı?

Maalesef arkadaşlar ben ve feyza gelemiyoruz.. O gün sizlerle olmak çok güzel olurdu gerçekten ama maalesef..

Güllerdiyarı Antalya'ya her zaman bekleriz.. Biz arasıra hafta sonalrı kendi aramızda toplanıyoruz zaten sizde şeref verirsiniz..

Teşekkürler Güllerdiyarı sağol...:) Ama ben gelemem ki mutlaka yanımda ailem olması gerek o yüzden ben gelmeyim...:):D

teşekkürler melpone,bu davetini sol cebime koydum,boş bir zamanımda geleyim bari...

alıntı;
Süpriz benim dermişimmmm...:D keşke bende gelebilseydim imkansız...:) size iyi eğlenceler diliyorum.....:) kıskandığımıda belirteyim yani biz evde oturalım siz buluşma yapın olur mu yafff...:( birdahakini buluşmayı burdurda yapalım hepinizi ağırlarım ben bol bol gezeriz....:)

Kıskanma Delim Gel denizliye Beraber gidelim..:D olmadı kaçırayım seni ordan istedigin buluşma olsun :p :D Ayrıca hakketten biz senin ailen değilmiyiz gel hadı gidelim :):D anladın sen onu :):p

Canlarım çok teşekkür ederim tabiki bizi bizden anlayan olmaz haklısınız...:)ama siz gidin sonra fotoğrafları bakarım ben buradan...:):p Allah razı olsun arkadaşlarım benim...iyi eğlenceler....:):)

sayın jem kardeşim düzenledığın yer super orayı bılıyorum kızımı haftanın2 gunu okulu ıcın goturuyordum kafa dağıtmak ıcın super yer ogun gelmek ıstıyorum kızımla ama yakınımın duğunu var ogun hem gunduz hem gece benım ıcın yorucu ama kalbım sızınle ıyı eğlenceler izmir dışından gelenlerede hoşgeldınız bır dahakını ınşalah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt