Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 21 Ekim Pazar: Engelliler.Biz ANTALYA buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FATOŞ42
denizlalesi

ikinizi de ekliyorum

nüans' Alıntı:
sunburn...
size zahmet arka sağ koltuğu benim için rezerve etseniz diyorum, hele de izmir istikametinden gelicekseniz :)
Ben duruma göre size haber versem :?:
teşekkürler...

Nidemek gardeşime benim :)

Vamı BaşkaBalıkesir, İstanbul ve İzmirden gelmek isteyen acep :?: :?: :?:

denizlalesi' Alıntı:
[size=7][/size] dante benide ekledin için teş ederim
:D

rica ederim kardeşim, Osman amcaya, ailene çok selamlar.

e diğer katılacaklar neyi bekliyor? haydi arkadaşlar ekletin isimlerinizi kim gelecek, kaç kişi olacağız kabaca görelim burdan

saygılar, sevgiler

bi aksilik olmazsa ben de katılabilirim.

Salişşş hadi yap bi Antalya kaçamağı daha :wink:
Roacsız organizasyonmu olurmuş kesin gel :) :wink:

sunburn...

abim, gidiş dönüş tarihini bi ara kararlaştırırsak çok süpper olacak :D

saygılar...

gidiş 20 ekim dönüş 22-23 ekim yada istek üzerine azcuk uzatılabilinir :)

sunburn bence sen yolculuğa bir hafta kala kesinleşecek olan
bir liste yap. asiller ve yedekler diye.
en başta su koyveren ben olacakmışım gibi gözüküyor.
kardeşim: ekim 20 de tüyap'da ki fuara gelebilirim (ist-izm-ant=1.000km) 11-12 saat arabada
oturdunmu kıçında yara çıkar beraber uçakla dönelim diye bastırıyor.
..ve benim maceracı ruhumu en hassas noktamdan yaralıyor :(

Pöhhhh Yoksam sende o Gözel 1000 YTL lik minderden yok mu ? Neydi onun adı? Roho muydu neydi? Ağbim yoksa hemen al. Sanırım tüm sosyal güvenlik kurumları ödüyor.

Hımmmm,Tüyap kaçmıyorrrr amma zaten biz muhtemelen ayın 20 sinde çıkacaz yola, ama bunun için saat ksıtlaması yok. ben sabahtan orada olurum. beraber fuar yapmaca sonra atlamaca, basmaca ve elini muhtemelen izmir oradan antalya. arada bir havalandırmaca ( Popoları ) Bizim başımız kelmi bizim de popomuz kötü oluyo demi ya ?

Haydi ağbim boş ver bu işleri yahuuuuu :D :D

bende gelmek istiyoruumm

ya bir tane bile adanalı yooooooooooooooooookk
ya birde 5 inci büyük il diyoruuzz
adanalılar nedesiniz yawwwwwwwwwwwwwwwwww
yokmu yol arkadaşıı bana

Arkadaşlar sizleri kıskanıyorum!!Evet belki kötü kaka bi şey bu ama kıskanıyorum ne yapayım! :cry:
Ben de istiyorum herkesle buluşabilmek İZMİR için de bir organizasyon yapılsa da katılsak yaw!
Ama merak etmeyin kötü bir enerji yollamam sizlere umarım çok çok güzel vakit geçirirsiniz.Bizim içinde yiyin için eğlenin!!..... :D

BEN ZATEN ANTALYADA OLACAĞIM O TARİHTE SİZLERLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM BENDE GELİYORUM...

yok be sunburn benim durumum diğer OF lulardan farklı
minder kullanmıyorum. yaklaşık 2-3 saatte bir -yardımsız desteksiz cihazsız-
ayağa kalkıp şööle bi 10 - 15 dakika ayakta dikiliyorum.
kan dolaşıyo popo havalanıyo tempra gibi oluyo :)
korku şurda; sakrumda hastanede açılan yaranın kapanması yıllar sürdü.
15 yıldır yok bi şii ama ailede korkusu sürüyo.
çünkü onlar uğraştı hep.
yine de bi formül arayışı içindeyim

BENİDE YAZIN BENDE ANTALYADAYIM BAYRAMDA İNŞALLAH DİYELİM AMA ÖNCE...

ooo ne güzel bayagı kalabalık olacağız.. İnşallah bir aksilik olmaz o gün hep birlikte güzel bir gün geçiririz.. Sizleri tanımak benim için çok güzel olacak.. Özellikle kuyucak bey size çay ısmarlayacağım :D

LEWO ekledim seni.

yener_01 ; umarım bir yol arkadaşı bulursun dostum, bekleriz.

İnsan gaza geliyor valla dostlar ,antalya hımmm yok çok zor ,ama kıskandım gidenleri okuruz artık içimizi çeke çeke yazdıklarınızı eğlenceniz bol olsun arkadaşlar....

semra çetin, tamamen aynı duyguları taşıyorum :cry: bu sıralar elimizden geldiğince organizeler katılmaya çalıştık lakin Antalya bayağı bir uzak zor gibi hepinize iyi eğlencelerrrr güzel resimleriniz bekleriz arkidişlerrrrrrrr :D

Dante ben ve ailem geleceğiz. Tabi ki bir mani olmazsa :D

Onur' Alıntı:
Dante ben ve ailem geleceğiz. Tabi ki bir mani olmazsa :D

tabii geleceksin Onur, mani felan olmaz o gün ordayız kardeşim
ekledim adını :)

sevgiler

Minervacığım duygudaşız bazen olmuyor çok istesekte bazı şeyler napalım ,seni tekrar görmek güzel olurdu belki bi izmir organizasyonu olur kimbilir :))

Semranımcım, Canımcım...Engel ne? Belki birlikte aşarız...Seni ben ve eşim
aramızda görmekten ,ağırlamaktan sevinç duyarız...Sevgiler...

katılan arkadaşlarımıza iyi eğlenceler diliyoruz :) resimleri sabırsızlıkla bekleyeceğiz :p :p

Evet arkadaşlarrr sorun şuu ? benim kalabileceğim yer var şükür.
ancak dışardan gelip te kimi kimsesi antalya da olmayanlar ne yapacaklar?
bu konuda mekan önerileri varmı?

ücretleri nedir?

Kardeşim Sunburn Daha öyle bir talep gelmedi. Şu anda sadece senden var.
Eğer buna benzer talepler olursa elbette yardımcı olacağız. Antalya'da her keseye
uygun yerler var. Hele bu mevsimde... Fotoğraf ortaya bi çıksın hallederiz.
Saygılar...

Kuyucak ağbim, ben varım,bayke ağbim,melek,semr çetin,fatoş 42 ve izmirden katılmasını beklediğim iki engelli arkadaşım. bana bazıları soruyor. nerede kalacağımızı konusunu. bu yüzden buraya yazma gereği duydum. saygılar.

Sevgili kuyucak ve çiğdem o güzel teklifinize çok teşekkürler inanın çok mutlu oldum ,koşullarımın net belli olmaması suskun kılıyor beni o zaman yaklaşsın belki katılırım sizlere sevgilerimle ,sunburn valla beni gelecek gibi saymışsın ,geleceği görme hislerin varmı yoksa eee bi kahve falımada bakarsın artık :lol:

21 EKİM ANTALYA

ARKADAŞLAR 21 EKİM DE ANTALYA OLAMAYI TARTIŞILACAKTIK AMA OLMADI SANIRIM. O GÜN BENDE KATILMAK İSTİYORUM AMA REFERANDUM VAR VE BENDE SANDIKTA GÖREVLİYİM BUNU BİRDAHA DEĞERLENDİREBİLECEKMİYİZ...TŞK.

Tarihin ileri alınması bizim açımızda süpperr olduu :wink: ütopp, bekle sem' le geliyoruz Ankaradan. karşılarsın di mi bizi oralarda :wink: :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt