Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
melpomene' Alıntı:Uzaktan gelecek olan arkadaşlar referandum var o gün sizin için sorun olmaz mı?
ndipi' Alıntı:Benim bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum konaklama konusunda ama tabi gelen arkaşlrımızın konaklama sorunu olacak eyerki bir aksilik çıkmazsa benim tek sorunum ordan birinin beni alması lazım kaybolmayalım durduk yere hehe
murat07ant' Alıntı:yav ne beach parkı mis gibi beleş cam piramit veeya diğer parklar varken kasmayın bizi
murat07ant' Alıntı:yav ne beach parkı mis gibi beleş cam piramit veeya diğer parklar varken kasmayın bizi
Oya Tekin' Alıntı:Açıkçası ben de Murat'a katılıyorum cam piramit hem engelliler için de uygun çay bahçeleride fiyat itibariyle herkesin bütçesine göre ayrıcada büyük bir yer biz daha önce kalabalık bir grup orda toplanmıştık oldukçada keyif almıştık. Benimkisi sadece bir tecrübeden kaynaklı öneri. Sizlere iyi eğlenceler.
Cam Piramit konusunda ise WC'den daha önemlisi 19-28 Ekim Film Festivali var ve biz 21 Ekim'de oraya çoğunluğu tekerlekli sandalyede 30-35 kişi rahat edemeyeceğimizi düşünüyorum.
dilemma' Alıntı:29 ekimim birleştiği haftasonu içinde yapılsaydı, ben de gelmek isterdim.
iyi eğlenceler gidebilenlere...