Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 21 Ekim Pazar: Engelliler.Biz ANTALYA buluşması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aaaa...

Çok sevindim... :p

Karşılamazmıyım hiç...

Yalnız semm bana fazla yaklaşma... :D

Katılacak arkadaşlara önemli duyuru...Bu organizasyonu düzenleyelim derken
bu kadar katılım olacağını düşünmemiştik... O yüzdende yer olarak belirlediğimiz
parkın bu iş için uygun olabileceğini düşünmüştük...

Ancak şu anda oluşan duruma göre yeni bir yer bulma zorunluluğu doğdu...Büyük
ihtimalle Beach Park olacak. Ancak tam olarak neresi olacağını önümüzdeki hafta
belirleyeceğiz. Malum orası biraz kazık, pazarlık yapmamız gerekecek. Ama
dışardan gelen arkadaşlara da Antalya'nın en güzel yerini göstermezsek, orayı
yaşatmazsak da ayıp olacak...Tüm arkadaşlar son hafta yer konusunda bir daha
baksınlar siteye...Ayrıca herkes mayo-şortunu getirebilir..Hala havalar çok sıcak.

Uzaktan gelecek olan arkadaşlar referandum var o gün sizin için sorun olmaz mı?

melpomene' Alıntı:
Uzaktan gelecek olan arkadaşlar referandum var o gün sizin için sorun olmaz mı?

referandum için bir problem çıkacağını sanmıyorum, zaten formaliteden ibaret.. Tabii yine dışaradan gelecek olanlar düşünecekler bu durumu

ndipi' Alıntı:
Benim bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum konaklama konusunda ama tabi gelen arkaşlrımızın konaklama sorunu olacak eyerki bir aksilik çıkmazsa benim tek sorunum ordan birinin beni alması lazım :D kaybolmayalım durduk yere hehe

ndipi, burdan biri alır seni derdin bu olsun dostum

sevgiler, saygılar

Not: Biz bu işe el atarken, sitedeki Antalya ve yakın çevreden katılacak arkadaşları hedef alarak düşündük işin doğrusu. Ama dışardan ve özellikle de İzmir'den epey ilgi gördü organizasyonumuz, bunun için herkese şimdiden teşekkür ederim kendi adıma.

Yaaa çok canım çektiii....Ben de gelmek isterdim ama şu an mümkün görünmüyor...

Ama gelicem bi gün inşallah Antalyaya.Görmek istediğim dostlar war :wink:

Sizlere iyi eğlenceler :)

21 ekimde seçim var nereye gidiyonuz :lol: yol ücreti beleş olsaydı gelirdim bende :lol:

katılanlara iyi eğlenceler..

roac yine evliya çelebi olmuşsun maşallah :wink:

merhaba arkadaşlar;

Antalya'da ve yakın çevresinde olanlar dahil "referandum" nedeniyle katılmak isteyen ama gelemeyecek arkadaşlar için tarihi tam bir hafta sonrasına almayı düşünüyoruz. Yani 28 Ekim PAZAR 2007 olarak değişecek tarihi buluşmamız :)

Herkes için sorun teşkil etmeyecekse bu son değişiklik olacak ve buluşma mekanını da bu hafta içi belirleyip netleştireceğiz. Dışarıdan katılacaklar için de daha uygun olacağını düşünüyoruz 28 Ekim'in..

29 ekimde bayram var anıtkabire gitcem olmassss :)
yafu ne referandumu
şu ucube referandum olayını TBMM bile tam ciddiye alıp
bi temele oturtamadı.
gazete TV takip etmiyosunuz sanırım
ne halt yiceklerini nasıl kıvırtacaklarını şaşırmış durumdalar.
iptal bile olabilir.
11. CB seçilmiş 11. için mi yapalıııım yoksa 7 yıl sonrası 12. için miiii?
tek açmazları bu değil
olay tam çorba olmuş vaziyette

walla bu gün uçak biletimi rezerve ediyodum 19 una KARAR VERİN ARTIK :wink:

pirim tamam,

başka arkadaşlarda kendilerini 21 Ekim'e çoktan ayarladıkları için
artık üzerinde oynayamıyoruz tarihin, tekrar eskisine bir daha değişmemek üzere aldık.

mekanı da bu hafta netleştiriyoruz, %99 olasılıkla Beach Park görünüyor

görüşmek üzere

yav ne beach parkı mis gibi beleş cam piramit veeya diğer parklar varken kasmayın bizi

murat07ant' Alıntı:
yav ne beach parkı mis gibi beleş cam piramit veeya diğer parklar varken kasmayın bizi

Açıkçası ben de Murat'a katılıyorum cam piramit hem engelliler için de uygun çay bahçeleride fiyat itibariyle herkesin bütçesine göre ayrıcada büyük bir yer biz daha önce kalabalık bir grup orda toplanmıştık oldukçada keyif almıştık. Benimkisi sadece bir tecrübeden kaynaklı öneri. Sizlere iyi eğlenceler.

murat07ant' Alıntı:

murat'cım;

sunburn 500km, bayke 1000km uzaklıktan gelecek sende evinin 100mt ötesindeki park yerine bi 250mt ötesindeki sahile inersin, sen inmezsinde annenler eminim getirecekler

bir de kasma diyorsun sandalyeden kalkıp yol tepecen sanki dimi canım benim :)

Oya Tekin' Alıntı:
Açıkçası ben de Murat'a katılıyorum cam piramit hem engelliler için de uygun çay bahçeleride fiyat itibariyle herkesin bütçesine göre ayrıcada büyük bir yer biz daha önce kalabalık bir grup orda toplanmıştık oldukçada keyif almıştık. Benimkisi sadece bir tecrübeden kaynaklı öneri. Sizlere iyi eğlenceler.

sevgili Oya Tekin, valla ne diyim bu organizasyon işi bana göre değildi zaten kuyucak'ın itelemesiyle yarısı kaldı üstüme bir daha hayatta bulaşmamakla beraber sizleri de aydınlatmaya çalışayım katılmadığınız konularda.

bir sürü park var, bunlardan ilk bahsi geçen Manavoğlu benim evime 25mt Murat'ın evine ise 75mt uzaklıkta, Cam Piramit'in olduğu alanda zaten iş yerim. Tamamını düşündük ama öyle Murat'ın dediği gibi beleş Park bulmakla bitmiyor ki iş.

En başta kuyucak'la kara kara düşündüğümüz "engellilere uygun WC" sorunu var. Manavoğlu parkında bulunan cafe'de maalesef WC uygun değil.

Cam Piramit konusunda ise WC'den daha önemlisi 19-28 Ekim Film Festivali var ve biz 21 Ekim'de oraya çoğunluğu tekerlekli sandalyede 30-35 kişi rahat edemeyeceğimizi düşünüyorum.

Beach Park'ta WC problemini kafadan aştık, ne kadar kalabalık olursak olalım herhangi bir problem teşkil etmeyecek.

Ben yine de yarın işe gittiğimde Cam Piramit'in orada olur mu olamaz mı cafe işletmecisiyle görüşeyim. Festival'den dolayı olmaz gibime geliyor ama bakalım..

Çok özür dileyerek,kişisel problemlerimden dolayı sizler ile buluşamayacağım. :(

Sağlıcakla kalın.

Cam Piramit konusunda ise WC'den daha önemlisi 19-28 Ekim Film Festivali var ve biz 21 Ekim'de oraya çoğunluğu tekerlekli sandalyede 30-35 kişi rahat edemeyeceğimizi düşünüyorum.

Dante yanlış anlama lütfen zaten düşünülmesi gereken en önemli ayrıntılar bunlar ve düşünmüşsün. Ben festivali tamamen unutmuşum festival varsa zaten zor olur. Ayrıca öyle hemen pes etmek olmaz hiçbir şey kolay değildir. Sana kolay gelsin.

Yanlış anlar mıyım hiç sevgili Oya, bizim böyle bir işi kotarmışlığımız yok bugüne dek, hertürlü öneriye eleştiriye ihtiyacımız var.

valla başladığım bir işi yarım bırakmadım hiç, adetim değildir bunu da sonunda yuhalanmak pahasına yapacağız kuyucak'la,
ama bir dahakine ben tövbeliyim başkası düzenlesin ben de misafir gibi katılıp pipomla halkalar üfleyerek etrafı süzeyim :)

saygılar, sevgiler

not: sunburn özel mesaj attım..

benim korkum yol değil maddi durum beach park denilen yer antalyanın gözde yerlerinden gözde olunca malum ne oluyor anladınız benim için çok sorun olmaz ama gelen burdaki konuklar yani antalyadan katılanlar için bir sorun teşkil etmesi muhtemel olayı belirttim oyanında bildiği üzere paradan kaçan biri değilim ve ailemde öyledir ayrıca organisazyon zordur ve çalışan için iki kat zordur billirim neyse umarım bu işi başarırsınız kyucağı tanımam ama varmı öyle başlayıp çoğu işi hasanımıza yıkmak yardım edebilsem ben bile etmek isterdim hasan sen merak etme seneye daha tecrübeli olarak dahada güzelini yaparız eminim

Ya her şey harika gidiyor. Bi sorun yok...Cebinde harcayabilecek 5 ytl olan herkes
gelebilir beach'e...Oda yoksa canı sağolsun...Önemli olan, tanışmak kaynaşmak...
Küçük şeyler bunlar...Halledebiliriz bunları.

Dante'nin sıkıldığı yer ; Tarih konusu oldu, birde sen para puldan bahsedince...
Neyse biz onunla istediğimiz an yüzyüze görüşüyoruz. Bunlar sorun bile değil...
Bizim için en önemli şey, rahat olabileceğimiz mekan...Onu hallettikten sonra
gerisini imece usulü hallederiz. Yalnız kaldığı filan yok yani...Yapılacak bi şey yok
ortada daha. Önemli olan o gün herkesi rahat ettirmek...Onu da hallederiz, merak
etmesin kimse...Ama dışardan yada içerden arkadaşlar neye ihtiyacı varsa bize
önceden bildirsinler...Hangi saatte garajda yada havaalanında olacaklar...Otel yada kalacak yer sorunu olan arkadaşlar bize durumlarını bildirsinler.

Tek bir aksaklık olmaması için bunlar lazım bize. Gerisini bi şekilde ayarlarız.
İleride senide alırız murat aramıza...İstersen hemen başlayabilirsin.
Benim iddiam Wattabe'ye rakip çıkmak...Saygılar...

Arkadaşlar buluşacağımız yer Beach Park içindeki Aydın Beach, 12 nolu işletme.
Konyaaltı tarafından girerseniz ilk plaj. Varyant tarafından girerseniz son plaj.

Engelliler için her şey mükemmel. Hiç bir yerde tek bir basamak bile yok. Ayrıca
engelliler WC' si var. Denize sıfır. Bu gün plajın yarısı doluydu. Havalar hala harika..Dışardan gelen arkadaşlara özellikle duyurulur.

İşletme sahibi ile konuşup anlaştık. Bırakın kazık atmayı, yardımcı bile oldular.
Epey süre orada kalacağımızı da düşünerek ufak tefek bir nevale fiatı oluşturduk ;
Hamburger, Cips ve kola verecekler, fiat ise 6.5 ytl. Hepsi bu kadar...Bu beni
kesmez diyenlere herşey mevcut, yok ben tok gelirim diyenlere çay ısmarlarız
deyip sözü noktalıyorum.

Antalya'ya yakışan buydu diyorum...En güzel yerde, yapılabileceğin en iyisi...

Gerçi Sevgili Bayke bizi Anadolu Hisarında ağırladı ama, bizde de sürprizler olabilir...Gecede devam edebiliriz... Tabiki arkadaşların isteğine bağlı.i

Harikasınız... Emeğinize sağlık.. Eminim çok güzel bir gün olacak..

BENDE KATILIYORUM...SİZLERLA TANIŞMAK İSTERİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE...

29 ekimim birleştiği haftasonu içinde yapılsaydı, ben de gelmek isterdim.
iyi eğlenceler gidebilenlere... :)

merhaba
arkadaşlar siteye girişte bir problemim vardı neyse çözüldüde ancak yazabildim
tabiki bende geliyorum
bu arada kemer de konaklamak isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum
görüşmek üzere

narziss
fgrsu

ekliyorum sizleri

dilemma' Alıntı:
29 ekimim birleştiği haftasonu içinde yapılsaydı, ben de gelmek isterdim.
iyi eğlenceler gidebilenlere... :)

ilgine teşekkür dilemma, maalesef artık tarihte oynama yapamıyoruz 21 Ekim'e sabitledik ve herkes kendini buna göre hazırladı.

bana cvp vermen büyük incelik Dante. ama ben sadece görüşümü belirttim. elbette böylesine büyük bir grubun onayladığı bir tarihi değiştirmeyi önermek bir yana bunu düşünmem bile. :)

iyi eğlenceler.

Antalya buluşması

BENDE KATILMAK VE SİZLERLE TANIŞMAK İSTERİM....BÜYÜK İHTİMALLE KATILACAĞIM.....SEVGİLER...

Aynı gün Tokatta da bir organizasyon olduğu için üzülerek katılamıycam..

beni ve Viva La Muerte' yi siler misin Dante?

iyi eğlenceler katılacak arkadaşlara
:wink:

Katılacak arkadaşlar her ihtimale karşı cep tlf veriyorum. Bir şeye ihtiyacınız
olduğunda arayabilirsiniz. 0533

-Alo
<efendim...
-hasan bey mi?
<evet buyrun...
-ben asayiş şubeden komser sinan.
<evet buyrunuz...
-siz yarın bir eylem yapacak mışsınız antalya da, ne iştir bu?
<yok eylem değil de arkadaşlarla bir toplantı yapacağız.
-ne demek toplantı beyfendi siz izin aldınız mı?
<yok izin almadık.ama ben bu toplantının izlendiğini bilmiyordum...
-ne demek beyfendi, burası Türkiye cumhuriyeti. Muz cumhuriyeti değil. unutuyorsunuz galiba!
<tabiki ama bakın biz sadece antalyadaki birkaç sakat arkadaşımızla bir parkta oturup sohbet edeceğiz...
-bakın beyfendi, siz internette bir kampanya baslatmıssınız bu toplantı için. sizin geçmişte ve şimdiki söylemlerinizde militarist bir yan da var. Ne yapmaya çalışıyorsunuz siz???
<hayır biz bir eylem yapmıyoruz ki sadece arkadaşlarımızla toplanacağız.
-izin aldınız mı bizden, valilikten?
<hayır almadık, ama eğer gerekliyse ne gerekiyorsa yapalım
-buraya gelmeniz ve izahat vermeniz gerekiyor bu eylem hakkında...
<ama bu eylem değilki birkaç arkadaşla toplanacagız..
-beyfendi tekrar ediyorum bize gelmeniz gerekiyor gelmeyecekseniz biz sizi aldırırız!
<tamam isterseniz iptal edebiliriz!
-hayır buraya gelmeniz gerekiyor.
<peki ama benim bir arkadaşımın düğünü var bugün saat dörtbucukta, oraya gitmem gerekiyor. İsterseniz akşam göreyim sizi nerdeyseniz...
-ben düğün bilmem beyfendi. Akşam beşe kadar buraya gelmeniz ve bir takım imzalar atmanız gerekiyor.
<peki ben geleceğim şimdi. Nereye geleyim?
-sizin bir de işbirlikçiniz var. bu eylemi birlikte düzenlediginiz. o nerede, katılacak mı?
<o sakat bir arkadaş, kendisi elektrikli sandalyede yasıyor,belkide gelemeyecek.
-tamam onunla ilgili bilgi de vereceksiniz.
<tamam nereye geleyim ben...

-aloooo...
-efendim
-hasan abi...
<!!!!!????
-abi ben Bülent, pegasus....nihahahahahaha huhahahahaha....

<ulan bülent sen misin...
-he abi şaka yaptım sana...
<lan iyi işlettin beni harbi tırstım yav....
-nihahahahahaa

Evet az önce bu etkinlikle ilgili hasan abiye yaptıgım eşşek şakasının raporudur....İzin alıp yayınlıyorum...

:D:D:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt