Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasankrmn

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar listemizin son hali aşağıdaki gibidir (44 kişi).
Otel ile az önce görüşme yaptım. Bizim kontejyanımızdan 1 kişi bile fazla alamayacaklarını söylediler. İsteyenler oteli arayıp BENHUR beyden bilgi alabilirler.

Not:Arkadaşlar oteldeki oda sayımız malesef doldu.Ama isteyenler oteel günü birlik gelebilirler.Herşey dahil ücretlerini ödeyip sabah 07:00 ile 23:00 arası otele gelebilirler. Boş yatak kalmadığı için gece konaklamalarını kendileri ayarlamaları gerekmektedir.

Organizasyonun Tanımı: Tanışma, bol muhabbet,eğlence ve tatil
Organizasyonu düzenleyen kişi: Kuyucak,hasankrmn
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Clup Falcon otel - Lara/Antalya
242 323 06 40 Oteli arayıp Benhur beyden organizasyonu teyit ettirebilirsiniz.
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi Ücretini karşılayacak. 1 Gece 45 TL.Ücretler otele girişte ödenecek.
Organizasyon Tarihi: 26/03/2010 öğleden sonra başlayıp--28/03/2010 öğleden sonra sonlanacak..
Diğer açıklamalar:

kuyucak;
Dostlar..
Dün adaşım Hasan Karaman ile beraber uzun bir fikir alış verişi yaptık.. Kısa zamanda uzun sayılabilecek birde yolculuk yapıp bazı şeyleri kesinleştirdik.. Kemer tarafından vaz geçtik..
-Bir kere tarih kesinleşti.. 26.03.2010 öğle giriş.. 28.03.2010 öğle çıkış..
-Kalış tarihinden önce gelmek isteyenler, sonra gitmek isteyenler yada bir gün kalmak isteyenler için şartlar aynıdır..
-Çünkü Otele transfer olayı bizi zorlayacaktı.. Şu anda kesin karar kıldığımız otel hem havaalanına hem de Otogara yakın..İhtiyacı olan kişilere buradaki bizler elimizden gelen yardımı yapabileceğiz..Kendi adımıza buna sevindik.. Çünkü Transfer şartları gelenleri zorlayacak bir olaydı..
Otelimiz Lara yolu üzerinde/Falcon oteldir..
-Kapalı Havuz hizmeti Falcon otelde mevcuttur..
-Mart olması dolayısıyla Denizden manzara olarak yararlanacağız.. En güzel falez ve Torosların manzarası bu çevrededir..
-Şehrin içinde kalmak Antalya’yı tanımak için fırsat isteyen arkadaşları sevindirir dedik..
-Bir yıldız az olsun ama keselere de uygun olsun noktasında birleştik.. Şu anda Otelin teklifi 45 tir..Biz ise 40 olması için bastırıyoruz.. Fiyat en kötü ihtimalle 45 tl/ 1 gündür..
-Otel tam pansiyondur..Açık büfe, herşey dahil ve akşamları saat 23;00 kadar canlı müzik hizmeti verecektir..
Katılacak arkadaşlara eğlenceli ve bol sohbetli, ekonomik ve kolay bir ortam sağlamaya çalıştığımıza inanıyoruz.. Lütfen gerçekten gelecek olanlar kendilerini bildirsinler ve artık tarih ve fiyatlar kesinleştiğine göre en geniş katılım için kollarlı sıvayalım..
Buyrun Antalya’ya diyorum.. Felekten Güzel iki gün çalmak için buyurun Antalya’ya..

NOT; Oturan boğa kişisel olarak davetlimdir..

Katılımcılar:

1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Kaptan14 +1 (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Ömer_76 (8)
7- Resul (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14- UMUDUN (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-prensmickeymouse (24)
17-murat01_80 (25)
18-denizkızı88 (26)
19-UTOPYA +1 (28)
20-sırdaş (29)
21-yares (30)
22- duygu bahçesi +1 (32)
23- taytıs (33)
24- erdemli (34)
25- son savaşcı +1 (36)
26- Princess (37)
27- freegirl (38)
28- derbeder (39)
29- ALİ DOĞAN (40)
30- ayşegül_01 (41)
31- altuğ uygun (42)
32- burgazkartal +1 (44)

Not : Listedeki arkadaşların birçoğunun biletini çok önceden aldıklarını biliyorum.Telefonları ve diğer bilgileri bende var.Bu listedekiler önemli birşey olursa bana öm atabilirsiniz. Listedekiler Bir çok kişiyi bakın yazamadık.Çok çok önemli bir durum olmadığı takdirde gelmemezlik yapmayın.Rezerve ücretlerini alırım yoksa

Hasan KARAMAN
0 532 665 32 34

[FONT=Trebuchet MS]Önemli not : Arkadaşlar odalar 2 kişilik ve odalar ikişer ikşer yerleşmemiz gerekiyor.Eğer kendileri belirlemiş olanlar varsa bildirsinler.İster özelime mesaj atsınlar ister başlığa yazsınlar ben onları not alayım.Artık zaman yaklaşıyor..[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Tekerlekli sandalye ile katılacak olan üyelerimiz varsa bildirsinler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Biletini alan arkadaşlar, uçaklamı otobüslemi gelecek.Hangi saatte antalyada olacaklar bildirsinler lütfen.[/FONT]

çok güzel hasan bey hadi bakalım rast gele diyorum:)

Hasan arkadaşım organizasyon yukarıda okuduklarıma göre güzel olmuşş.Umarım katılım çok olur ,herkes güzel bir gün geçirir

inşallah diğer illerdeki arkadaşlarımızda bu harika geçeçegini düşündügüm hafta sonu organizasyonuna katılmaları mümkün olurda tanışmak sohbet etmek ve kaynaşmak imkanını buluruz. güzel bi buluşma olacagına eminim bu arada...

hocam çok güzel üçretlerin otel girişinde ödenmesi katilim daha çok olur evet arkadaşlar dolu dolu 2gün tatil hayatınız boyunca unutamayaçaginiz bir ani oluçak eminim...bu tatil firsati kaçmaz diyorum başka bişi demiyorum hep beraber çok güzel eğlenecez ve vaktimizin nasil geçtiğini anlamiçaz...gelmeyi düşünen tüm arkadaşlar bence düşünmeyin bile gelin 92gün var önünüzde kendiniz için bir tatil armağan edin size minimum 150tl maxsimum 200tl e mal olur hem üçretler girişte ödeneçek yani şimdiden ayarlamaya çalişin kendinizi bu firsat kaçmaz tüm iyi niyetimle söylemek istiyorum asla pişman olmucaksiniz çok güzel bir 2günlük tatil bizleri bekliyor eminim böyle rahat bir tatil ömrünüz boyunca yapamazsiniz herkes bir arada olunca yabancilik hissetmezsiniz düşünün tek başiniza tatil yapmak mi daha iyi yoksa ayni kaderi paylaşan engelli arkadaşlarimizla birlikte tatil yapmak mi? ben şimdiden heyecanlandim türkiyede bir ilk yapiçaz hep beraber tüm arkadaşlara sesleniyorum kendinizi zorlayin kendinize bir tatil firsati verin hem sizlere çok büyük bir moral oluçak bana ğöre bu tatil 30 tatile bedel oluçak sizde benim gibi düşünüyorsaniz 92gün önceden tatil için kenara 200tl ayirin 26 martta görüşmek üzere;)

Ben de katılmak istiyorum. Ben eşim 2-6 yaşlarında iki kızım var onlarda katılabilir mi. otel ücreti nasıl olur. Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Otele havayoluyla nasıl ulaşabilirim. Yrıntıları yazabilirmisiniz.
Emeği geçen herkese teşekkür edrim. Diğer tatil beldelerinde de bu tip organizisyonları inşallah görürüz.

0-6 yaş arası ücretsiz diye biliyorum ama yinede sorarız.otel havalimanına 6 km uzaklıkta.ulaşım sorun olmayacak siz karar verin biz yardımcı olacağız elimizden geldiği kadar.....

Böylesi güzel bir organizasyona katılmamak olmaz. Kısmet olursa bende geleceğim.
İsmimi ekler misiniz Hasan bey... :)

Merhaba..
Ben ve eşim , bu organizasyonda sizlerle beraber olmaktan onur ve mutluluk duyarız.
Emek verip çaba sarfedenlere sonsuz teşekkürler.
Buluşma gününde beraber olabilmek umuduyla..

Flofi;
isminizi ekledim Feyza. Sizi görmek bizi sevindirecektir....

Kaptan14;
Abiciğim... sizi ve eşinizi görmek bizi memnun eder... İsminizi listeye ekledim...

Clup Falcon'dan bir kaç kare...

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

----------

bu reklamlara insanın içi cız ediyor.uçak falan kaçırıp insanın gelesi geliyor...
inşaallah mutlulukların zirve yaptığı bir dostluk abidesi bir organizasyon olur.dostlar bir araya...hayda bire......

Harika olmuş böyle bence.. Antalya'da olması otelin ulaşımıda kolaylaştıracaktır.. Emeklerinize sağlık Hasan abim ve hemşom.. Çok güzel bir hafta sonu olacak..

Güzel bir organizasyon ve oldukça makul bir fiyata. Bende gelmek isterdim arkadaşlar ama açık diyorumki sınırsız içki maalesef benim inançlarıma ters geliyo :) öle ortamlara girmeyi pek sevmiyorum ama sizin aranızda olmayı gerçekten isterdim. Birgün şu didimdeki Caprice otel de yapalım yaf :) Güzel vakitler geçirmeniz dileğimle.

serkanabi;
Hocam bizde içmiyoruz kimse bizim ağzımıza da zorla içki koymayacak..
İçmezsiniz olur biter ne var yani bunda....
Bizde limonata içerizzz:D
Alkolsüz içiki :D
TayTIS

benide yazarmısınız heralde bensiz olmazz:)) dimiii

selam,

eşimi ve beni çıkartır mısınız lütfen. gelmek istemiyoruz...

yani şimdi 2 geceden çok kalmak istersek yine aynı ücretimi verecez (45tl)

[FONT=Symbol]ö[/FONT][FONT=Trebuchet MS]Özelime gelen bir soruyu burda cevaplamak istiyorum:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]· Havaalanından otele transfer için anlaşma yapılan araç varmı veya otelin anlaşma yaptığı araç vs varmıdır yoksa ticari taksimi kullanacağız ? havaalanı otel arası 6 km yazmışsınız ticari taksiyle ücret olarak çok tutmaz sanırım ? [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]· Otele bir gün erken girip 25 Mart -28 mart çıkış gibi yapabilirmiyiz? (3 gece konaklamak) ? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]· Odanın biri 2 kişilik olacak tek kişilik 2 yatak şeklinde mümkünmüdür ?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]· 3. cü kişi için tek kişilik oda olabilirmi yoksa çift kişilik odayı başka biriyle paylaşabilirmi ? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]· Yemek dışında içinlen içeçekler için çay kahve vs gibi ayrıca ödeme yapılacakmı ?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]· Alkollü içecekler olacakmı ?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]· Otel ücretini havale yapmak için otelin çalıştığı bankalar hangileri ?[/SIZE][/FONT]

• [FONT=Trebuchet MS]Transfer konusunda şuan için anlaşılan bir araç yok,otelde bu konuda yardımcı olmadı.Ama biz bu konuda elimizden geleni yapacağız şüpheniz olmasın.[/FONT]
  • [FONT=Trebuchet MS]Otel organizasyon tarihleri öncesinden gelip veya organizasyon sonrası aynı şartlarda kalabilirsiniz.2 gün olan tarihi 5 güne çıkarabilirsiniz isterseniz :) .[/FONT]
  • [FONT=Trebuchet MS]Odalar 2 kişilik ama eğer mümkünse 3 kişilik odalarda ayarlanabilir.Bir odada tek kişi kalamaz.[/FONT]
    [FONT=Trebuchet MS]Odalarda yataklar ayrı ayrı herkese tek yatak.Tabi evli çiftler için duble yataklı odalarda mevcut.[/FONT]
  • [FONT=Trebuchet MS]Yemek dışında içilen her türlü kahve kola meyve suyu vs. (yerli içkide dahil) sınırsız şekilde ücretsiz.[/FONT]
  • [FONT=Trebuchet MS]Otel ücretini herkes girişte bizzat kendisi ödeyecek.Gruplar için önden alıyorlarmış ama bizden almayacaklar.[/FONT]
  • [FONT=Trebuchet MS]Otelde 0-6 yaş arası ücretsiz.Tatlış bebişlerinizi mutalaka getirinn...[/FONT]

Böylesine güzel bir organizasyonda bulunmak beni çok mutlu edecektir. Listeye Princess- freegirl - derbeder olarak yazarsanız sevinirim.

Ben ankaradayım arkadaşlar. bu otele gitmekde istiyorum eğer yanıma yol arkadaşı bulursam yani yakıta destek olacak bende gelirim yaw...irtibat tel 0542 662 70 72

Böylesine güzel bir organizasyonda bulunmak beni çok mutlu edecektir. Listeye Princess- freegirl - derbeder olarak yazarsanız sevinirim.
Çok güzel bir haber bu.Sizin gibi 3 güzel dostun aramızda olması harika.
Katılımcılar:

1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Mediha (4)
4- Emel (5)
5- Dante (6)
6- Murat07ant (7)
7- Ümit07 (8)
8- Koca çorumlu+2 (11)
10- hasankrmn(13)
11-FLOFİ(14)
12-istanbul +2 (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14-tolga06 (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-style (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-zehirliyaprak+1 (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29-

Sanırım bu toplantı bizsiz olmaz. Beni ve eşimi ilave edersin dimi.

Emeği geçen tüm gönül dostlarına selam olsun .allahtan bir mani çıkmassa aranızda olmaktan büyük bir haz alacağım .yazın bakim ismimizi ekleyin.

Yüzmeyide çok severim hava güzel olursa bakrsınız dalı verim denize deniz sıcaklığı +10 görsün yeterli ben genede şalvarımı pardon şortumu yanıma alayım .:)))))))

çok emek sarfedilen bu güzel organizasyona katılamayağım/ katılamayacağız kankamla, o gün orada olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt