Arkadaşlar listemizin son hali aşağıdaki gibidir (44 kişi).
Otel ile az önce görüşme yaptım. Bizim kontejyanımızdan 1 kişi bile fazla alamayacaklarını söylediler. İsteyenler oteli arayıp BENHUR beyden bilgi alabilirler.
Not:Arkadaşlar oteldeki oda sayımız malesef doldu.Ama isteyenler oteel günü birlik gelebilirler.Herşey dahil ücretlerini ödeyip sabah 07:00 ile 23:00 arası otele gelebilirler. Boş yatak kalmadığı için gece konaklamalarını kendileri ayarlamaları gerekmektedir.
Organizasyonun Tanımı: Tanışma, bol muhabbet,eğlence ve tatil
Organizasyonu düzenleyen kişi: Kuyucak,hasankrmn
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Clup Falcon otel - Lara/Antalya
242 323 06 40 Oteli arayıp Benhur beyden organizasyonu teyit ettirebilirsiniz.
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi Ücretini karşılayacak. 1 Gece 45 TL.Ücretler otele girişte ödenecek.
Organizasyon Tarihi: 26/03/2010 öğleden sonra başlayıp--28/03/2010 öğleden sonra sonlanacak..
Diğer açıklamalar:
kuyucak;
Katılımcılar:
1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Kaptan14 +1 (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Ömer_76 (8)
7- Resul (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14- UMUDUN (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-prensmickeymouse (24)
17-murat01_80 (25)
18-denizkızı88 (26)
19-UTOPYA +1 (28)
20-sırdaş (29)
21-yares (30)
22- duygu bahçesi +1 (32)
23- taytıs (33)
24- erdemli (34)
25- son savaşcı +1 (36)
26- Princess (37)
27- freegirl (38)
28- derbeder (39)
29- ALİ DOĞAN (40)
30- ayşegül_01 (41)
31- altuğ uygun (42)
32- burgazkartal +1 (44)
Not : Listedeki arkadaşların birçoğunun biletini çok önceden aldıklarını biliyorum.Telefonları ve diğer bilgileri bende var.Bu listedekiler önemli birşey olursa bana öm atabilirsiniz. Listedekiler Bir çok kişiyi bakın yazamadık.Çok çok önemli bir durum olmadığı takdirde gelmemezlik yapmayın.Rezerve ücretlerini alırım yoksa
Hasan KARAMAN
0 532 665 32 34
[FONT=Trebuchet MS]Önemli not : Arkadaşlar odalar 2 kişilik ve odalar ikişer ikşer yerleşmemiz gerekiyor.Eğer kendileri belirlemiş olanlar varsa bildirsinler.İster özelime mesaj atsınlar ister başlığa yazsınlar ben onları not alayım.Artık zaman yaklaşıyor..[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Tekerlekli sandalye ile katılacak olan üyelerimiz varsa bildirsinler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Biletini alan arkadaşlar, uçaklamı otobüslemi gelecek.Hangi saatte antalyada olacaklar bildirsinler lütfen.[/FONT]
Otel ile az önce görüşme yaptım. Bizim kontejyanımızdan 1 kişi bile fazla alamayacaklarını söylediler. İsteyenler oteli arayıp BENHUR beyden bilgi alabilirler.
Not:Arkadaşlar oteldeki oda sayımız malesef doldu.Ama isteyenler oteel günü birlik gelebilirler.Herşey dahil ücretlerini ödeyip sabah 07:00 ile 23:00 arası otele gelebilirler. Boş yatak kalmadığı için gece konaklamalarını kendileri ayarlamaları gerekmektedir.
Organizasyonun Tanımı: Tanışma, bol muhabbet,eğlence ve tatil
Organizasyonu düzenleyen kişi: Kuyucak,hasankrmn
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Clup Falcon otel - Lara/Antalya
242 323 06 40 Oteli arayıp Benhur beyden organizasyonu teyit ettirebilirsiniz.
Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes kendi Ücretini karşılayacak. 1 Gece 45 TL.Ücretler otele girişte ödenecek.
Organizasyon Tarihi: 26/03/2010 öğleden sonra başlayıp--28/03/2010 öğleden sonra sonlanacak..
Diğer açıklamalar:
kuyucak;
Dostlar..
Dün adaşım Hasan Karaman ile beraber uzun bir fikir alış verişi yaptık.. Kısa zamanda uzun sayılabilecek birde yolculuk yapıp bazı şeyleri kesinleştirdik.. Kemer tarafından vaz geçtik..
-Bir kere tarih kesinleşti.. 26.03.2010 öğle giriş.. 28.03.2010 öğle çıkış..
-Kalış tarihinden önce gelmek isteyenler, sonra gitmek isteyenler yada bir gün kalmak isteyenler için şartlar aynıdır..
-Çünkü Otele transfer olayı bizi zorlayacaktı.. Şu anda kesin karar kıldığımız otel hem havaalanına hem de Otogara yakın..İhtiyacı olan kişilere buradaki bizler elimizden gelen yardımı yapabileceğiz..Kendi adımıza buna sevindik.. Çünkü Transfer şartları gelenleri zorlayacak bir olaydı..
Otelimiz Lara yolu üzerinde/Falcon oteldir..
-Kapalı Havuz hizmeti Falcon otelde mevcuttur..
-Mart olması dolayısıyla Denizden manzara olarak yararlanacağız.. En güzel falez ve Torosların manzarası bu çevrededir..
-Şehrin içinde kalmak Antalya’yı tanımak için fırsat isteyen arkadaşları sevindirir dedik..
-Bir yıldız az olsun ama keselere de uygun olsun noktasında birleştik.. Şu anda Otelin teklifi 45 tir..Biz ise 40 olması için bastırıyoruz.. Fiyat en kötü ihtimalle 45 tl/ 1 gündür..
-Otel tam pansiyondur..Açık büfe, herşey dahil ve akşamları saat 23;00 kadar canlı müzik hizmeti verecektir..
Katılacak arkadaşlara eğlenceli ve bol sohbetli, ekonomik ve kolay bir ortam sağlamaya çalıştığımıza inanıyoruz.. Lütfen gerçekten gelecek olanlar kendilerini bildirsinler ve artık tarih ve fiyatlar kesinleştiğine göre en geniş katılım için kollarlı sıvayalım..
Buyrun Antalya’ya diyorum.. Felekten Güzel iki gün çalmak için buyurun Antalya’ya..
NOT; Oturan boğa kişisel olarak davetlimdir..
Katılımcılar:
1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Kaptan14 +1 (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Ömer_76 (8)
7- Resul (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14- UMUDUN (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-prensmickeymouse (24)
17-murat01_80 (25)
18-denizkızı88 (26)
19-UTOPYA +1 (28)
20-sırdaş (29)
21-yares (30)
22- duygu bahçesi +1 (32)
23- taytıs (33)
24- erdemli (34)
25- son savaşcı +1 (36)
26- Princess (37)
27- freegirl (38)
28- derbeder (39)
29- ALİ DOĞAN (40)
30- ayşegül_01 (41)
31- altuğ uygun (42)
32- burgazkartal +1 (44)
Not : Listedeki arkadaşların birçoğunun biletini çok önceden aldıklarını biliyorum.Telefonları ve diğer bilgileri bende var.Bu listedekiler önemli birşey olursa bana öm atabilirsiniz. Listedekiler Bir çok kişiyi bakın yazamadık.Çok çok önemli bir durum olmadığı takdirde gelmemezlik yapmayın.Rezerve ücretlerini alırım yoksa
Hasan KARAMAN
0 532 665 32 34
[FONT=Trebuchet MS]Önemli not : Arkadaşlar odalar 2 kişilik ve odalar ikişer ikşer yerleşmemiz gerekiyor.Eğer kendileri belirlemiş olanlar varsa bildirsinler.İster özelime mesaj atsınlar ister başlığa yazsınlar ben onları not alayım.Artık zaman yaklaşıyor..[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Tekerlekli sandalye ile katılacak olan üyelerimiz varsa bildirsinler.[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Biletini alan arkadaşlar, uçaklamı otobüslemi gelecek.Hangi saatte antalyada olacaklar bildirsinler lütfen.[/FONT]