Sayın burgazkartal ;katılımınız bize onur verir.
Ben tekerlekli sandalye kullanıyorum.Otelda daha önce standart bir odada kaldım.Otel 6 bloktan oluşuyor bloklarda asansör mevcut.restorant ,havuz başı,sinek bar,kısacası her yer uygun hiçbir basamak söz konusu değil.Standart odada ben oda içerisinde ,banyoya girişte sorun yaşamadım.Benim sandalyem manuel,akülü sandalyelerin boyutları biraz dahamı büyük bilemiyorum.Onlar sorun yaşarmı tam emin değilim.Ama Otel elemanları bu konudada eğerki sorun yaşarsak yardımcı olacaklardır.Odanın iki tanede engelli odası var.O iki odayıda organizasyona kadar hazırlayacaklarını söylediler...
Ben daha önce böyle bir organizasyonda öncülük yapmadım.Ne gibi sorunlarla karşılaşırız,ne gibi eksikler olur hiçbir tecrübem yok.Ama ben şuna güveniyorum,engelliler.biz olarak bir aile olduk.Birlikte her sorunu çözebiliriz.Bir eksik sorun olduğunda hepbirlikte çözebileceğimize inanıyorum...Şuan için herşey sorunsuz gidiyor,herşey yolunda.Birçok kişi uçak biletini almış,ben uçuş saatlerini,telefonlarını not aldım.Hatta bir kaç arkadaş orgnizasyondan önce gelip tatili uzatmışlar.Direk gelipodalarına yerleşecekler..