Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbuldan uçakla gelecek olanlar aynı uçağı tercih ederlerse çok iyi olur 12:15 uçağı harika mesala...Havaalanından otele transfer olayı için kolaylık olacaktır.

bende 12.15 uçağındayım sabiha gökçenden kalkıyor pegasus hava yollarına ait

Hasan bey hakkında geçen diyalog,

SENIN SU ARKADASIN VARDI YA BIZDEN FIYAT ALAN
HANI TALEP YOK
YAPMAKTAN VAZGECTIK DIYEN
coskun:
evt
VELI:
O BASKA BIR YERLE ANLASMIS

VELI:
3 YILDIZLI BIR TESIS LE
FALCON OTELLE
45 TL DEN
BIZ 5 YILDIZ VERDIK BIRDE TARNSFER VERDIK
coskun:
evt abi haberim var
VELI:
MADEM 3 YILDIZ ISTIYORDU NEDEN BIZE SOOLMEDI
BIZ ORAYI DAHA UCUZA TUTARDIK
AYIP ETTI AMA
BEN KENDIMI KULLANILMIS GIBI HISSETTIM
BIRDE BANA DIYORKI TALEP YOK
coskun:
yanlış yaaptı evt
VELI:
YALAN SOYLEMESINE GEREK YOKKI
DURUSTCE CIKSIN DESINKI BIZ DAHA UCUZUA YER BULDUK YADA BANA SAKAL VERIYORLAR
NEYSE
BILGIL OLSUN
SENINDE
coskun:
kusura bakma abi
,
ben bilemedim
VELI:
ONEMLI DEGIL GULUM
AMA ARKADASINI BILESIN DIYE SOYLUYORUM
DOGRU BIR INSAN DEGIL
O YUZDEN
NEYSE SENINDE CANINI SIKTIM
KUSURA BAKMA

Aslında ben polemiğe girmeyi pek sevmem.Kendimi ispatlamak gibi bir sorunumda yok ama böyle bir organizasyonda sorumluluk aldıysam eğer organizasyona destek verenlere karşı bir açıklama yapmam gerekir.
Şöyle ki ;
Bu organizasyon düşüncemizi sizin görüşlerinize sunduktan sonra ve otel araştırma sürecinde Ümit07 ve acıya gülmek nickli arkadaşlarımız bize araştırma konusunda yardımcı olmak istediklerini söylediler.Acıya gülmek İstanbul da bir tur şirketinde yetkili bir kuzeni olduğunu ve bize yardımcı olacağını söyledi.görüştüm veli beyle ve bize en uygun verebileceği oteli önerdi.

http://www.engelliler.biz/forum/sit...nu-antalyada-5-yildizli-bir-otelde-2-gun.html

O oteli ben sizin görüşlerinize sundum ama istediğimiz dönütü alamadık.Oteli Kuyucak abimle bizzat gidip gördük ve biz engelliler için uygun olmadığına karar verdik.yaptığımız karşılaştırmalara göre ;
-Transfer önemli bir sorun.Veli beyin ayarladığı otel kemerde.Havaalanından yaklaşık 60 km.Falcon ise 6 km.Kemerdeki otel bize otobüs verecekti.Tabi otobüsün tam dolması şartıyla.Örnegin ,otobüsler 30 kişilik biz 45 kişiyiz. İkinci otobüsü vermeyecek.15 kişi kendi imkanları ile gidecek.60 kişi olursa ikinci otobüs verilecek.İkincisi herkesin geliş saatleri farklı biri sabah 8 de gelecek diğeri öğlen 12 de, diğeri akşam 17 de.Çok sorun olacak.Havalanı otogar tam ters istikametteler.Ayrı bir sorun.Bunların hiçbiri önemli değil hadi.BİZ ENGELLİLER ÖZEL İNSANLARIZ TEKERLEKLİ SANDALYELİ OLAN ARKADAŞLARIMIZ VAR.OTELİN VERMİŞ OLDUĞU DONANIMSIZ OTOBÜSLER HİÇBİR İŞE YARAMAYACAK…
-Oteli bizzat gidip gördük.denizle hiçbir alakası yok.Bunu veli beye söyledim.yerin dibinde tünel olduğunu söyledi.Eğer öyle bir tünel varsa en az 2 km dir.Tüneller engellilere uygunmu acaba.Uygun olsa bile hiç kimse gitmez ordan.Veli bey 3 yıldız demiş ama Falcon otel 4 yıldızlı.Fotoğraflarını koyduk başlığa.Falcon sadece deniz manzarası ile diğer otele göre üstün geldi.
-Veli beyin teklif ettiği otel 5 yıldızlı 60 tl.Falcon 4 yıldızlı 45 tl.İki gün için aradaki fark 30 tl.ve bence küçümsenmeyecek bi miktar oda.
- Diğer otelde veli bey erken rezervasyon için otel ücretlerini önceden tur şirketinin hesabına yatırmamızı istemişti.Falconda herkes otele kendisi yatıracak.
-Ve bu benim tek başıma almış olduğum bir karar değil arkamda kocaman bir Antalya grubu var.Biz boş iş yapmayız
-Sonuç olarak bütün şartları düşünmek zorundayız biz.Transfer çok önemli bir sorun.Falconda sorun olmayacak inşallah.Antalya’ya gelipte denizi görmeden olmaz.Falconun resimlerini koyduk muhteşem bir manzarası var.kalite olarakta gayet iyi bir otel.Fiyat konusuna gelince 45 tl her şey dahil sistem makul bir fiyat.Otel yönetimi ile 40 tl olması için uğraştık ama kabul etmediler.Bir sabah kahvaltısının açık büfeye 15 tl olduğunu düşünürsek yatak yemek içecek canlı müzik ve deniz manzarası gayet uygun bir fiyat.
-Veli vey bize bir teklif sundu.Bize şartlar uygungelmedi.Katılımda olmadı istediğimiz gibi.Ben kendisini aradım.İlgilerinden dolayı teşekkür ettim.Oda sorun olmadığını söylerek güzel bir şekilde kapattık telefonu.Yalan söylediğimi iddia ettmiş.Veli bey turda yetkili biri.Zamanı bol demekki bizim organizasyon işini takip ediyor.Tur şirketi 60 kişilik bir grubun işini almasa ne olur ki.Neden zoruna gitmiş acaba anlamış değilim.Bizim daha uygun bir şartlarda bir yer ayarlamamıza sevinmiş olması gerekir aslında.Ki bize sadece teklif sundu.Sanki biz sözleşme imzalamışta sözleşmeden dönmüşüz gibi.En uygun şartlar neresi ise orası ile irtibata geçeceğiz elbette..
Son olarak;acıya gülmek neden bu çıkışı yaptı.Veli bey bize bir teklif sundu biz kabul etmedik bu kadar basit.Sakal olayına hiç girmeyeceğim.Çirkinleşmeye gerek yok.

Valla ben Antalya'da otellerde çalışmış birisi olarak Falcon'u çok beğendim... Ayrıca Tam pansiyon olan 4 yıldızlı bir otele göre fiyatıda çok iyi... Bu arada önceki sayfada Hasan hocanın açıktan para aldığı filan belirtilmiş... Bu çirkin bir iftira... O şahıs Hasan hocayı ne kadar tanıyorki hakkında böyle bir yorum yapıyor...

hasan hocamm seni bilen biliyorr abim baska söze gerek varmı??? meyve veren agac taslanır senin yüreğini bilen biz dostların daima yanındayızz :):)

bencede hasan hocamızı tanıyan tanıyor.. hiç birimizin böyle bir şüphesi yok..

Yinede yeni gelenler pek tanımayanlar için.. açıklama bulunması gerekiyosada onuda yapmış zaten..

Hem zaten.. sadece bir kişi bakmıyo organizasyon işine.. bakamazda zaten..

hasan beyi hernekadar tanımıyor olsamda ben burdan kendisine teşekkür ediyorum.son derece güzel bir organizasyon herşeyle.fiat olarak oldukça makul bunu her yıl antalyada tatil yapan biri olarak söylüyorum. ayrıca biz engelliler için otelin mimari yapısı vs. çok önemli.hasan beyle beraber kimlerin emeği varsa ben çok teşekkür ediyorum.

hasam hocam sen canını hiç sıkma senin o tekerlekli sandalyeyle zor koşullarda bu organizasyonu alnının akıyla yapmak için verdigin mücadeleyi en yakınlarda bizler antalya gurubu olarak biliyor ve taktir ediyoruz. bu organizasyonun tek amacı engelli kardeşlerimizle tanışmak kaynaşmak ve zaten sınırlı olan tatil imkanına kavuşmamızdır. emegine yüregine saglık hasan hocam. senin seviyeni düşürmeyecegine eminim devam hocam.. sevgiler selamlar..

Doğrusu çok çok çok isterdim bu güzel buluşmada olmayı. Hasan abi (kuyucak) bilir Antalya'yı ne kadar sevdiğimi ve düşkün olduğumu... Bir de böyle sıkı bir organizasyon oluca, kelimenin tam anlamıyla tadından yenmez.
Ama maalesef benim katılmam mümkün olamıyor. Bir sürü açıdan dolayı.. Ama dedim ya, bir küçücük olasılık söz konusu olabilse mutlaka katılırdım. Ama mümkün değil.

Katılan herkese bol keyifli ve anılarla dolu günler diliyorum. Bize de resimlere bakmak düşecek :)

Not: Otel seçimi ve fiyatlara dair yazışmalara gelince... Doğrusu bu tür düşüncelerin arkadan arkadan dedikodu olarak konuşulmasındansa böyle ifade edilmesini çok sağlıklı buluyorum. Görüş belirtildi ve cevabı da verildi... Zaten bir organizasyon olsa ve böyle bir görüş olmasa şaşardım! Daha önce de oldu, heralde bundan sonra da olacak. Bu da işin dikeni sanırım :)

@hasankrmn

açıklamalarınız çok doyurucu ve net olmuş.
yaklaşımınız doğrusu hoşuma gitti.
umarım günleriniz, emeğinizi karşılayacak kadar güzel ve keyfli geçer.

Bu tür çirkin bir olaya Hasan'ın dahil edilmesi çok talihsiz bir davranış.
Hasan'ı tanıyan tanır Umudun'un dediği gibi. Tanımayan "çamur at izi kalsın" imasında bulunmuş ama çok yanlış kişiyi seçmiş.
Gülüp geçiyorum ve şiddetle kınıyorum.
Her şekilde arkanızdayım Hasan abi(Kuyucak) ve Hasan (hasankrmn)...
Yüreğinize emeklerinize sağlık. Herşey çok güzel olacak.

Birilerinin tekerine çomak soktuk Karaman kafana takma..
O eski bahsedilen otel hiç bir anlamda bize uygun değildi.
Gelen Antalya'yı göremeyecekti ve Otel servisine muhtaç kalacaktık.
Şimdi özgürüz..
Not; O kadar ince hesap yapan arkadaşların fazla gitti dedikleri paraları ben cebimden karşılarım. Yeter ki onlarda mutlu olsunlar..

hasan hocam şahsen tanımıyorum bir iki yazıda fikir veye taşekkür birliğimiz oldu.ama adana grubu ve ali doğan ile olan dostani diyaloğlardan edindiğime göre senin bu organizasyon için uğraşıların fikir alış verişin ve oy birliği çağrısına göre yönlenmeniz bu iş için araçınızla gidişgeliş ,telefon gibi masraflarınız ve zamanınız siz bunları gözardı ediyorsunuz lafını bile etmiyorsunuz yeterki bir dostumun yüzü gülsün mutlu olsun diye..
ama böyle güle böyle kaktüs dikeni olmaz ne yapalım içiimizden biri bizde ""kirpini yavrusunu pamuğum diyerek sevmesi"" gibi seveceğiz...sizin oradan gelecek sakala ihtiyacınızın olduğunu hiçmi hiç zannetmiyorum.

TÜRK TARİHİNDE AKDENİZDE YAŞANAN BÜYÜK OLAY""PAŞA PAŞA ONLAR BİZİM SAKALIMIZI KESMİŞ OLABİLİRLER,AMA SAKAL YERİNE GELİR,LAKİN BİZ ONLARIN KOLLARINI KESTİK KESİK KOL YERİNE GELİR Mİ?"" BU SÖZ ANLAYANA GÖRE ANLAM TAŞIR...
SEN ADAM GİBİ ADAMA BENZİYORSUN.GARDAŞIM YOLUNA VE DOĞRULARINA DEVAM ET GERİSİ ""ANGARYA"""
HOŞÇAKAL,SAYĞILAR,,,

aynenn nurullah abim ve dier arkadaslarımında dediği gibi biz adana ekibi olarak 3 ekimciler olarak yüreğini gördük hasan abimin daima yanındaıyızz hep olcagızdaa :)

bu başka birinin sakal olayı galiba...Kuyucak abimin dediği gibi teker-çomak meselesi :D

bu organizasyon antalyalı dostlar tarafından fikir olarak dile getirildiğinde çok zor bir iş, çok yorulursunuz her anlamda demiştim, onlar iyi niyetle bizleri bir araya toplayabilmek, güzel vakit geçirebilmemizi sağlamak için her türlü yorgunluğu göze almışken, bu çıkış gereksiz olmuş ve bizler açısından çokta tınn yani...ben katılamayacağım için hala üzgünüm...emeklerinize sağlık dostlarım ;)

bende tekerlekli sandalyedeyim hasan bey antalaya serikten gelcem.. ayrıca burdan gelecek olan ayfer kayada sandalye kullanıyo...bilginiz olsun...ama bizler kendi imkanlarımızla ulaşcaz otele..ulaşımda bi sıkıntı olmaz sanırım...

Arkadaşlar bana olan güveniniz ve destekleriniz için teşekkür ederim.
Muratçım sakal kelimesi benimde hoşuma gitti.Daha önce pek kullanmadığım bir kelime idi,bundan sonra sık sık kullanacağım gibime geliyor.Hele hele organizasyonda sakal üzerine dönen muhabbetleri şimdiden tahmin edebiliyorum.
Kararafık bi sakal atayım sana :D özel uçak tut öyle gel...
07 antalyalı notunuzu aldım.Organizasyondan kısa süre önce tekrar bilgi verirsen sevinirim.

hiişşşt, delikanlı atomikin sakalı üzerine sakal mı var bu forumda :p

Bana gelen bir öm de ;
Ankaradan bir üye arkadaşımız organizasyona katılmak istediğini,kendi arabasıyla gelmek istediğini fakat hem maddi yönden masraflı olacak.Hem uzun yol tek başına sıkıntılı olabilir düşüncesiyle ankaradan gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa birlikte gelmek istediğini belirtti.Düşünen arkadaşlar varsa lütfen başlığa yazsınlar.
Ankaradaki arkadaşımız bayan ve tekerlekli sandalye kullanan bir arkadaşımız.

Atomikçiğim sen jübileni yapmamışmıydın :D bizde yeni sakal muhabbetleri arayışı içerisine girdik.Ya şimdi varyasenin gelememene bir kat daha fazla üzüldüm.Gelsen bize bir sakal show yapardın :(

zaten atomlamınerva yok ece yok yok oglu yok bu ne yav bende cayacam bunların yuzuune:(

evett ya bende üzüldüm bu dostlarımızın olmayışına..roka, atom ustacım. ece ve dierr dostlar adını sayamadığım....

dostlar yapmayın böyle yaa, gaza gelmemem lazım, sınav var sınav :(

hasan bey çok güzel bir organizazsyon.bende kayseri'den gelmek istiyorum otogardan alıp otele götürme gibi bir imkanınız var mı?

gecemavisi isminizi ekliyorum listeye.Elimizden geleni yapacağız inşaallah...
1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Emiş ve eşi Tahir abi (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Dante (8)
7- Ümit07 (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14-tolga06 (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-style (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-Mehmet +1 [Konya] (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30- kosavalı (40)
31- altuğ uygun (41)
32- 07 antalyalı +1 (43)
33-yares (44)
34- duygu bahçesi +1 (46)
35- burgazkartal +1 (48)
36- prensmickeymouse +1 (50)
37- uzakdoğu cadısı +1 (52)
38- UMUDUN (53)
39- ayfer kaya+1 (55)
40- UTOPYA +1 (57)
41- İstanbuldan 2 sürpriz misafir daha :) (59)
42- gecemavisi77 (60)
43-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt