Aslında ben polemiğe girmeyi pek sevmem.Kendimi ispatlamak gibi bir sorunumda yok ama böyle bir organizasyonda sorumluluk aldıysam eğer organizasyona destek verenlere karşı bir açıklama yapmam gerekir.
Şöyle ki ;
Bu organizasyon düşüncemizi sizin görüşlerinize sunduktan sonra ve otel araştırma sürecinde Ümit07 ve acıya gülmek nickli arkadaşlarımız bize araştırma konusunda yardımcı olmak istediklerini söylediler.Acıya gülmek İstanbul da bir tur şirketinde yetkili bir kuzeni olduğunu ve bize yardımcı olacağını söyledi.görüştüm veli beyle ve bize en uygun verebileceği oteli önerdi.
http://www.engelliler.biz/forum/sit...nu-antalyada-5-yildizli-bir-otelde-2-gun.html
O oteli ben sizin görüşlerinize sundum ama istediğimiz dönütü alamadık.Oteli Kuyucak abimle bizzat gidip gördük ve biz engelliler için uygun olmadığına karar verdik.yaptığımız karşılaştırmalara göre ;
-Transfer önemli bir sorun.Veli beyin ayarladığı otel kemerde.Havaalanından yaklaşık 60 km.Falcon ise 6 km.Kemerdeki otel bize otobüs verecekti.Tabi otobüsün tam dolması şartıyla.Örnegin ,otobüsler 30 kişilik biz 45 kişiyiz. İkinci otobüsü vermeyecek.15 kişi kendi imkanları ile gidecek.60 kişi olursa ikinci otobüs verilecek.İkincisi herkesin geliş saatleri farklı biri sabah 8 de gelecek diğeri öğlen 12 de, diğeri akşam 17 de.Çok sorun olacak.Havalanı otogar tam ters istikametteler.Ayrı bir sorun.Bunların hiçbiri önemli değil hadi.BİZ ENGELLİLER ÖZEL İNSANLARIZ TEKERLEKLİ SANDALYELİ OLAN ARKADAŞLARIMIZ VAR.OTELİN VERMİŞ OLDUĞU DONANIMSIZ OTOBÜSLER HİÇBİR İŞE YARAMAYACAK…
-Oteli bizzat gidip gördük.denizle hiçbir alakası yok.Bunu veli beye söyledim.yerin dibinde tünel olduğunu söyledi.Eğer öyle bir tünel varsa en az 2 km dir.Tüneller engellilere uygunmu acaba.Uygun olsa bile hiç kimse gitmez ordan.Veli bey 3 yıldız demiş ama Falcon otel 4 yıldızlı.Fotoğraflarını koyduk başlığa.Falcon sadece deniz manzarası ile diğer otele göre üstün geldi.
-Veli beyin teklif ettiği otel 5 yıldızlı 60 tl.Falcon 4 yıldızlı 45 tl.İki gün için aradaki fark 30 tl.ve bence küçümsenmeyecek bi miktar oda.
- Diğer otelde veli bey erken rezervasyon için otel ücretlerini önceden tur şirketinin hesabına yatırmamızı istemişti.Falconda herkes otele kendisi yatıracak.
-Ve bu benim tek başıma almış olduğum bir karar değil arkamda kocaman bir Antalya grubu var.Biz boş iş yapmayız
-Sonuç olarak bütün şartları düşünmek zorundayız biz.Transfer çok önemli bir sorun.Falconda sorun olmayacak inşallah.Antalya’ya gelipte denizi görmeden olmaz.Falconun resimlerini koyduk muhteşem bir manzarası var.kalite olarakta gayet iyi bir otel.Fiyat konusuna gelince 45 tl her şey dahil sistem makul bir fiyat.Otel yönetimi ile 40 tl olması için uğraştık ama kabul etmediler.Bir sabah kahvaltısının açık büfeye 15 tl olduğunu düşünürsek yatak yemek içecek canlı müzik ve deniz manzarası gayet uygun bir fiyat.
-Veli vey bize bir teklif sundu.Bize şartlar uygungelmedi.Katılımda olmadı istediğimiz gibi.Ben kendisini aradım.İlgilerinden dolayı teşekkür ettim.Oda sorun olmadığını söylerek güzel bir şekilde kapattık telefonu.Yalan söylediğimi iddia ettmiş.Veli bey turda yetkili biri.Zamanı bol demekki bizim organizasyon işini takip ediyor.Tur şirketi 60 kişilik bir grubun işini almasa ne olur ki.Neden zoruna gitmiş acaba anlamış değilim.Bizim daha uygun bir şartlarda bir yer ayarlamamıza sevinmiş olması gerekir aslında.Ki bize sadece teklif sundu.Sanki biz sözleşme imzalamışta sözleşmeden dönmüşüz gibi.En uygun şartlar neresi ise orası ile irtibata geçeceğiz elbette..
Son olarak;acıya gülmek neden bu çıkışı yaptı.Veli bey bize bir teklif sundu biz kabul etmedik bu kadar basit.Sakal olayına hiç girmeyeceğim.Çirkinleşmeye gerek yok.