Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duygu özel şirketlerde indirim hatta süper indirimli fiyat uygulaması var.Tabi her ilden varmı bilemiyorum.Özellikle İstanbul yukarda o günlere ait uçuş listesinide koydum.39 tl gibi bir fiyat söz konusu....Ayrıca gidiş dönüş alınan biletlerde özel indirimler var..Siz hangi ilden geleceksiniz yazın hepbirlikte araştıralım en uyggunu hangisi....

Malesef duygu hanım...Yakın illerdeki arkadaşlarla birleşip özel arabaylada gelebilirsiniz.Ankaradan iki arkadaş bu başlıkta yazmıştı sanırım.Özel arabasına yol arkadaşı arıyorlardı...İrtibata geçin isterseniz...

slm ben nım gelmem kesın..istanbuldan sabıha gökçen.. 12 .15 uçağınla gelıyorum...

Tamam notunuzu aldım..12:15 uçağında birkaç arkadaş olacaksınız.Otele transfer daha kolay olacak bu durumda Aranızda irtibata geçin isterseniz...

hasan bey style arkadaşımızın söylediklerine karşılık birşeyler söylemeniz gerektiğini düşünüyorum.hernekadar söylediklerine katılmamakla beraber yinede insanları bilgilendirmek açısından bu gerekli diye düşünüyorum

İlk mesajda kiminle irtibata geçeceğinizi yazdım Gizem hanım.İyice okuyun ve tekrar arayın...Bu organizasyondan haberleri olmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Clup Falcon otel - Lara/Antalya
242 323 06 40 Oteli arayıp Benhur beyden organizasyonu teyit ettirebilirsiniz.

hasan bey style arkadaşımızın söylediklerine karşılık birşeyler söylemeniz gerektiğini düşünüyorum.hernekadar söylediklerine katılmamakla beraber yinede insanları bilgilendirmek açısından bu gerekli diye düşünüyorum
Saliha hanım, Gizem hanımın mesajını şimdi gördüm.Sitede sürekli olamıyoruz ve mesajları çok sonradan görüyoruz.Gördüğüm andada cevap yazmaya çalışıyorum...

rodos1512' Alıntı:
hasan kardeşim ben ankaradan gelecem iki kişiyiz arkadaşım siteye üye diil ama engelli benim gibi bizide yaz
Lütfen organşzasyona katılmak isteyenler özelime değil başlığa yazsınlar..
Ekledim ve diğer notlarınızı aldım..

1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Emiş ve eşi Tahir abi (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Dante (8)
7- Ümit07 (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14-tolga06 (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-salim52 (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-Mehmet +1 [Konya] (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30- kosavalı (40)
31- altuğ uygun (41)
32- 07 antalyalı +1 (43)
33-yares (44)
34- duygu bahçesi +1 (46)
35- burgazkartal +1 (48)
36- prensmickeymouse +1 (50)
37- uzakdoğu cadısı +1 (52)
38- UMUDUN (53)
39- ayfer kaya+1 (55)
40- UTOPYA +1 (57)
41- İstanbuldan 2 sürpriz misafir daha :) (59)
42- gecemavisi77 (60)
43- laleli + annes4i (62)
44- rodos1512 +1 (64)
45-

style isminizi listeden çıkarttım...

gizem hanım sen provakasyoncumusun nesin artniyetli oldun yazılardan belli biz arkadaşlarımızı tanıyoruz hasan hocayı hepimiz iyibiliriz senin gelecen felan yok zaten beyin bulaştırma amacınnn senin beynin bulaşık heralde arkadaslar ugrasıyo uzun zamandır geleceksen ismini yazdır gelecek gibi bi niyetinde yok gibi zatenn kusura bakman arkadaslar sinirlenmem diyom zorla sinirlendiriyolar sinir hapımda kalmadı neyapcaksam:D:D

Arkadaşlar ilk mesajda belirttik.Belirtilen tarihte belirtilen yerde Allah izin verirse o organizasyon gerçekleşecek...Herkes belirttiği tarihte gelip odasına yerleşecek.Ben ismini yazan herkese teker teker mesaj atıp son durumlarını aldım.Adını yazdıran herkes kesin olarak bana belirttiği tarihte geleceğini söylediler...Herkesin telefon numarasını, adını,engel durumu,hangi ulaşım yolunu tercih edeceği gibi bilgileri kaydettim....Birçok kişi uçak biletini aldı bavulunu hazırlamaya başladı...Ve hiçbir sorun yok çok şükür....
Ha şunuda paylaşayım sizinle..Otel yönetimi ile ilk görüşmemizde herkesin ücretini otele girşte ödeyeceğini söylemişti.Fakat son görüşmemizde katılan kişi sayısının %30 u kadar kapora yatırmamızı istiyorlar.Haklılar tabi sonuçta kar amaçlı bir işletme.O kadar odayı bloke edip sonra sorun yaşamak istemezler elbette.Ben size ilk başta otele girişte ücretlerinizi ödeyeceksiniz sözünü verdiğim için.Bu sorunu bir şekilde kendimiz çözeceğiz....Kişi sayısının biraz daha netleşmesi açısından biraz daha bekliyoruz.Yakın zamanda gidip sözleşmeleri imzalayıp odaları bloke edeceğiz...Siz bize güvendiniz organizasyona destek çıktınız.Bizde size güveniyoruz %30 luk kaporayı kendi cebimizden vereceğiz.Çok güzel bir etkinlik olacak Allahın izniyle ve inşallahta geleneksel olacak.​

Arkadaşlar, sadece geleceği kesin olan arkadaşlarımızın adını listeye ekledik ve eklyeceğiz.Ve lütfen listeye eklendikten sonra gelemeyecek olan arkadaşlarımız adını listeden çıkartsın.style sizi listeden çıkartıyorum.

Bütün planlamanın sorunsuzca işlemesi için bilgileri doğru olarak vermeniz çok önemli...

Güzel bir organizasyon hazırlamışsınız, sizleri tebrik ederim. Bende katılım için bütün şartlarımı zorlayacağım. Bu kesinleştiğinde tekrar burdan yazarım.

oh oh oh 64 olmuş 100 e tamamlarsınız artık bu gidişle... hepinize iyi tatiller... Gelmek isterdim ama Antalya artık benim için en son uğrayacağım meleket...

Hasan bey akülü aracı olanlar nasıl gelecek ? Örneğin ben ?

Melike hanım siz Antalyalısınız ama şimdiye kadar tanışma fırsatımız olmadı.Otele ulaşım için bir taksi ile tutulabilir...Bizim araçlarımız uygun olsa yardımcı oluruz ama malesef ...
Otel içerisinde gezmek için hiçbir sıkıntı olmaz.Ama asansör ve oda içerisinde sıkıntı olabilirmi bilemiyorum.Ben kendim manuel tekerlekli sandalyem ile hiçbir sorun yaşamadım..

nasıl yani ?asansörler ve odalar o kadar küçükmü ki ?

Yatak ile tv ve minibarın olduğu dolabın arası dar biraz benim manule sandalyem geçiyor fakat akülü sandalye biraz zor geçer sanırım..Akülü sandalye manuellerden daha geniş oluyor bildiğim kadarı ile.Otelde iki tane engelli odası vardı ama faliyette değilmiş.O zamana kadar faliyete geçermi bilemiyorum...

Napıcaz peki hasan bey ? ya akülü araçlı olanlar?

Ben tekrar bu konu için görüşüp sizi bilgilendireyim.Akülü sandalyelerin bana ölçülerini verebilirmisiniz acaba...

Benim aracım çok geniş değil.tekerleklki sandalye kadar var.ancak bazı asansörler çok küçük olduğu için sığmayabiliyor.Ve tabi aracı geniş olanlarda vardır aramızda bunlarıda düşünmek lazım sanırım..

gizem hanım biraz anlatım tarzınız sert geldi bana biraz artniyet gibi hissettim şu yazınızda sanki böyle bi organizasyon yok ben kandırılıyomuşuz gibi ifade hissettim (iyi demekki ben hayal görmüşüm.hayret bişi ya.) bu yazınızı sinirlendim biraz kusura bakmayın kırdımsa özür dilerim anlıyamıcanız bişey varsa hasan hocaya özel atabilirdiniz diye düşündüm normalide budur zaten gelmek isdiyen hasan bey ben otel yöneticilerle görüşemedim beni aydınlatırmısınız demeniz uygun olurdu:):)sevgiler saygılar:):)

Evet Melike hanım,ben bütün listedeki arkadaşlara mesaj attım tekerlekli sandalye durumlarını öğrendim.Akülü sandalye kullanan iki arkadaşımız var sanırım.Benim sandalyemde asasörde ve odada hiçbir sorun olmuyor.Eğer sizin sandalyenizin ebatları manule sandalye ile aynı ise sorun yaşamazsınız...

çok güzel yer ya.inaşallah bende katılmAyı çok istiyorum...

hasan abicimm murat01_80 ve denizkızı88 yani benide eklermisin :):) bi mani olmassa inşallah aranızda olacagızz haydi yallah bismillahh diyelim :):)

engelsiz bir yaşam için el ele:)

Mennuniyetle abicim.
1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Emiş ve eşi Tahir abi (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Dante (8)
7- Ümit07 (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14-tolga06 (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-salim52 (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-Mehmet +1 [Konya] (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30- kosavalı (40)
31- altuğ uygun (41)
32- 07 antalyalı +1 (43)
33-yares (44)
34- duygu bahçesi +1 (46)
35- burgazkartal +1 (48)
36- prensmickeymouse +1 (50)
37- uzakdoğu cadısı +1 (52)
38- UMUDUN (53)
39- ayfer kaya+1 (55)
40- UTOPYA +1 (57)
41- İstanbuldan 2 sürpriz misafir daha :) (59)
42- gecemavisi77 (60)
43- laleli + annes4i (62)
44- rodos1512 +1 (64)
45- murat01_80 (65)
46- denizkızı88 (66)
47-

allah razı olsun hasan:)seker kız cok problem olacagını zannetmıorum sızde gelın hallolur hersey :)

Abi ben not aldım.Benim ve otelin telefon numarasını organizasyona katılan arkadaşlar mutlaka alsınlar.
Levent abi aynı uçakta bir kaç kişi olacaksınız.Aman dikkat edin uçağı kaçırmayın.Önceden çıkın her ihtimale karşın.Adana organizasyonunda kalem abla uçağı kaçırmıştı.hepimiz çok üzülmüştük...Ben çok heyecanlanmaya başladım.Yavaş yavaş yaklaşıyoruz :)

hasan hocam merak etme uçağı kaçırırsak taksi tuttar havada yakalarız:D

bizde heyecanlıyız arkadaşlarla tanışmak ve eğlenceli bi ortamda bulunmak için

hayırlısıyla görüşcez inşallah.

Kardes benide yaz engin sarı büyük bi ihtimal bende 2 3 kişi gelirim bi aksilik olmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt