Evet arkadaşlar bizimde zaman yaklaştıkça heyacanımız artıyor.İnşallah çok güzel ,çok eğlenceli,çok dinlendirici bir ortamda dostluk bağlarımızı sağlamlaştırıp yeni dostluklara adım attığımız bir ortam olacak...
Odalarımız bizim içi ayrıldı.Artık zamanın gelmesini ve sorunsuz bir şekilde bu organizyonu yaşamayı umut ediyoruz.Arkadaşlar organizasyonumuzun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için vereceğiniz bilgiler çok önemli...Katılan arkadaşlar oteli arayıp organizasyonu teyit ettirebilirler...Ve katılan arkadaşların kesinlikle otelin ve benim numaramı not alıp yanlarından ayırmasınlar lütfen....
Clup Falcon otel - Lara/Antalya: 0 242 323 06 40
Hasan KARAMAN : 0 532 665 32 34
Ben listedeki isimlerin telefonlarını,hangi ulaşım yolunu ve hangi saatlerde geleceklerini not aldım.Bilgilerinde değişiklik olanlar varsa lütfen bildirsinler...
Son olarakta; Organizasyon tarihimiz ve yerimiz kesin olarak(resmi anlamda da odalar bloke edildi) belirlendiğine göre,organizasyonu en iyi şekilde nasıl geçirebilirize gelelim.Zamanı yiyip içip yatmak ve kendi başımıza geçirmek değilde.Birlikte yapacağımız etkinlikler,paylaşımlarla daha faydalı ve eğlenceli bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.Örneğin aynı saatte kahvaltıya inip kahvaltıdan sonra birlikte vakit geçirmek gibi...Bizim düşündüğümüz bazı etkinlikler var.Çalışıyoruz bu konuda...Eğer sizinde bu konuda düşüncelerinizi alırsak sevinirim.Her türlü eleştiri/düşüncelerinizi bekliyorum..Saygılarımla.