Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye Organizasyonu] 26-28 Mart 2010: Antalya Falcon otelde 2 Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu organizasyona katılmayı çok istiyorum ama mart başında belli olacak gelip gelmeyeceğim acaba bir sorun olurmu yani son başvuru tarihi varmı?

Sanırım bu toplantı bizsiz olmaz. Beni ve eşimi ilave edersin dimi.
Siz ev sahibisiniz elbette sizsiz olmaz.Sizinle bu konuyu konuşma fırsatımız olmadı.Size sormadan eklemedim ama ayıp ettin ya....

----------

Emeği geçen tüm gönül dostlarına selam olsun .allahtan bir mani çıkmassa aranızda olmaktan büyük bir haz alacağım .yazın bakim ismimizi ekleyin.

Yüzmeyide çok severim hava güzel olursa bakrsınız dalı verim denize deniz sıcaklığı +10 görsün yeterli ben genede şalvarımı pardon şortumu yanıma alayım .:)))))))

ALİDOĞAN_3346 "ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE"
Ali abi sizi mutlaka bekliyorum zaten mesut abi falan.Adana-mersin iadeyi ziyaret yapacaklardır :) Çok sevindim abi gelecek olmana ekliyorum ismini...

"ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE"

----------

çok emek sarfedilen bu güzel organizasyona katılamayağım/ katılamayacağız kankamla, o gün orada olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Bu kötü haber dostum ya..Ama sağlık olsun bir başka buluşmada görüşmek üzere...

----------

ben bu organizasyona katılmayı çok istiyorum ama mart başında belli olacak gelip gelmeyeceğim acaba bir sorun olurmu yani son başvuru tarihi varmı?
Önceden sayı verecağiz otele.Bize oda ayıracaklar.Mart başı bana göre sorun olmaz 1 ay öncesi.Ama sayı aşırı olarak artar ve bize otel belirli bir kontejyan verirse.O zaman grup dışında otel ile irtibata geçip yer ayırtırsınız.Ama ben mart başı haber verirseniz sorun olacağını düşünmüyorum...

----------

1- Kuyucak (1)
2- Çiğdem Kuyucak + 1 (3)
3- Emiş ve eşi Tahir abi (5)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Dante (8)
7- Ümit07 (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
12-istanbuldan 3 kişi (17)
13-levent retinis pigmentoza+2 (20)
14-tolga06 (21)
15- güller diyarı +1 (23)
16-style (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-zehirliyaprak+1 (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30-

teşekkür ederim en kısa zamanda size tekrar bilgi vericem ayrıca emeğinize yüreğinize sağlık iyi çalışmalar

Eskişehirden katılan olursa bu tarihlerde bende sizle olmak istiyorum
PM atabilirsiniz.

arkadaslar cok guzel bır organısazyoın olacak nerdesınız hadınnnnnnnnnn

hasan bey.kkosavalı dıye ersan ısmınde bır arkadasımızda gelmek ıstıyor ısmını yazmanız mumkunmu

arkadaşımmmmmm

arkaşım ne kadar masraf olun . gitmek gelme uçaklamı yoksa otobuslemi lütfen bana bildir..........))))):D

uçakla gelmeyi düşünen arkadaşlar erken rezarvasyon yaptırırlarsa birde artı engelli indirimle beraber,nerdeyse otobüs parasına denk gelir.bunu düşünmelisiniz bence:)

Evet arkadaşlar organizasyonun yeri ve tarihi kesinlikle değişmeyecek. 26 mart 11:00 den itibaren otele girebiliriz (tabi birkaç gün önce gelmek isteyen varsa onlar ayrı ).Bu bağlamda herkes uçak rezervasyonunu yaptırsın.Ben Adanada uçak tercih etmiştim otobüsten daha ucuzdu.Düşünsenize uçakla 40 dk otobüsle 12 saat üstüne üstelik daha ucuz.
Ayrıca kim nasıl gelmeyi tercih ediyorsa, lütfen bize bildirsin...Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız...

hasan bey ben bır arkadasımın ısmını yazmıstım lısteye eklememıssınız

elif_kız;
Eğer kendisi üye ise kendisi yazsa başlığa daha uygun olur. Ekliyorum kosavalıyı..

----------

1- Kuyucak (1)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Dante (8)
7- Ümit07 (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
14-tolga06 (21)
16-style (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-zehirliyaprak+1 (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30- kosavalı (40)
31-

ben pegasustan rezarvasyonumu yaptırdım kesin gelmeye karar verenler hava yollarını tercih etmelerini tavsiye ederim gidiş dönüş otobüs ücretine eş heme hemen

hasan bey mehmet ısmınde 2 arkadas gelecekmıs konyadan yazarmısınız.

1- Kuyucak (1)
4- Mediha (6)
5- Emel (7)
6- Dante (8)
7- Ümit07 (9)
8- Koca çorumlu+2 (12)
10- hasankrmn (13)
11-FLOFİ (14)
14-tolga06 (21)
16-style (24)
17-iremay (25)
18-konyalı (26)
19-Mehmet +1 [Konya] (28)
20-sırdaş (29)
21-rüzgargülü (30)
22- Elifkız (31)
23- taytıs(32)
24- Kaptan14 +1 (33)
25- son savaşcı +1 (35)
26- Princess (36)
27- freegirl (37)
28- derbeder (38)
29- ALİ DOĞAN (39)
30- kosavalı (40)
31- altuğ uygun (41)
32- 07 antalyalı +1 (43)
33-yares (44)
34-

hasan abi;

ben bu tarihlerde skolyoz amelkiyatı olacağım. bugün tarih belirlendi. dolayısıyla ben antalya'da sizlerle olamıyacağım. beni listeden çıkarırsanız çok mutlu olurum. size şimdiden iyi eğlenceler...

Bende katılmak istiyorum hasan bey benide yazarmısınız

----------

Bende katılmak istiyorum benide kaydermisiniz.?

organizasyon için emeği geçen herkese teşekürler arkadaşlar... sizlerle olmak yeni yeni arkadaşlarla tanışmaktan ve sohbetlerinize katılmaktan bende şeref duyacam...+1 olarak benide eklerseniz listeye memnun olurum..

arkadaşlar ben de varım beni de yazın...

----------

bir de arkadaşlar istanbuldan gidecek olan arkadaşlar hepimiz aynı uçakla gidebiliriz.hem yolculuk boyunca birbirimizi daha yakından tanıma imkanı olur benim düşüncem

sevgili yares ben sabiha gökçenden uçuyorum saat 12.15 uçağıyla

ben adımı göremiyorum benide eklermisiniz rica etsem
bu güzel tatil fırsatını kaçırmak istemem dogrusu.

hasan bey ben lıstede goremedım mehmet+2

----------

tamam hasan bey tşk.gordum

antalya çok güzel bir şehir daha önce serik te 1 hafta kalmıştım.gerçi fazla gezemedim inş.bu sefer degerlendirebilirim.arkadaşlar beni ve arkadaşımıda eklermisiniz bir aksilik olmazsa inş.ben ve arkadaşım geleceğiz

arkadaşlar gezi için emeği geçenlere çok teşekkürler... burgazkartal+1 kişi ve 6 yaşında bir küçüğümüz var...istanbuldan geliyoruz...sabiha gökçenden uçakla gelcez...

----------

hasan bey burgazkartal ı ben yazdırdım...arkadaşım istanbul dan geliyolar...belirtmeyi unutmuşumda...burgazkartal+1 kişi ve 6 yaşında bir çocukları var...

Arkadaşlar birde sanırım otelde 3 kişilik odalarda kalınacak, birbirlerini tanıyan üye arkadaşlarımız kimle kalacaklarını biraz netleştirmeye çalışsa iyi olur gibi geliyor :)

nasıl yani arkadaşlar illaki üç kişi kalacaz diye bişeymi olur... adam karıkaca geliyo yanına bi hafiyemi verilecek öyle saçma şeymi olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt