ben bu organizasyona katılmayı çok istiyorum ama mart başında belli olacak gelip gelmeyeceğim acaba bir sorun olurmu yani son başvuru tarihi varmı?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Siz ev sahibisiniz elbette sizsiz olmaz.Sizinle bu konuyu konuşma fırsatımız olmadı.Size sormadan eklemedim ama ayıp ettin ya....Sanırım bu toplantı bizsiz olmaz. Beni ve eşimi ilave edersin dimi.
Ali abi sizi mutlaka bekliyorum zaten mesut abi falan.Adana-mersin iadeyi ziyaret yapacaklardır Çok sevindim abi gelecek olmana ekliyorum ismini...Emeği geçen tüm gönül dostlarına selam olsun .allahtan bir mani çıkmassa aranızda olmaktan büyük bir haz alacağım .yazın bakim ismimizi ekleyin.
Yüzmeyide çok severim hava güzel olursa bakrsınız dalı verim denize deniz sıcaklığı +10 görsün yeterli ben genede şalvarımı pardon şortumu yanıma alayım .))))))
ALİDOĞAN_3346 "ENGELSİZ BİR YAŞAM İÇİN EL ELE"
Bu kötü haber dostum ya..Ama sağlık olsun bir başka buluşmada görüşmek üzere...çok emek sarfedilen bu güzel organizasyona katılamayağım/ katılamayacağız kankamla, o gün orada olacak bütün arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Önceden sayı verecağiz otele.Bize oda ayıracaklar.Mart başı bana göre sorun olmaz 1 ay öncesi.Ama sayı aşırı olarak artar ve bize otel belirli bir kontejyan verirse.O zaman grup dışında otel ile irtibata geçip yer ayırtırsınız.Ama ben mart başı haber verirseniz sorun olacağını düşünmüyorum...ben bu organizasyona katılmayı çok istiyorum ama mart başında belli olacak gelip gelmeyeceğim acaba bir sorun olurmu yani son başvuru tarihi varmı?
ekledim.hasan bey mehmet ısmınde 2 arkadas gelecekmıs konyadan yazarmısınız.