Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uyum bozukluğundan 2 kez hava değişimi aldım. Askerlik durumun ne olur?

Bloood

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Abi 105 gün hava değişim aldım çürüğe bağlandım raporda uyuşturucu kullanımı mevcut yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum tekrar asker olup bitirmek için gaziantepe gittim kontrol hastanesine 6 ay tedavi dendi dün de hakem hastanesi diyarbakırda tekrar 6 ay tedavi dendi 6 ay tedavi olup tekrar hakem hastanesine mi gitmem gerekiyor sence geri dönebilirmiyim yapıp bitirmek istiyorum hiç bi şekilde zorluk çekmedim sadece ailevi sıkıntılardan dolayı dönmem gerekiyordu 2 aylık askerdim 4 ayım kaldı bu dediklerimle ilgili bilgi sahibi misin abi

ben ocak şubat mart nisan aylarında 105 gün hava değişimi aldım biraz almak zorunda kaldım 2 aylık askerdim uyum bozukluğundan çürüğe bağlandım rapor onaylandı itiraz ettim kontrol ve hakem hastanesine sevk edildim 1 .5 ay boyunca samsundan antepe kontrol hastanesine 2 defa diyarbakıra hakem hastanesime 3 defa kurula gittim bugun diyarbakırdan dönüş yapıyorum iki hastaneninde bana verdikleri karar 6 ay devlet hastanesinde pskiyatri tedavisi bu süreç nasıl olur 6 ay sonunda tekrar hakem hastanesine mi giderim askerlik hiç bi şekilde zor gelmedi özel sebeblerden dolayı hava değişimi almak zorunda kaldım.
@OğuzHan112

6 düzenli takip sonrası değerlendirilsiniz fakat;size elverişli değildir raporu verilmiş, tekrar askere alınmanız mümkün değil gibi görünüyor.. uğraşmayın boşuna.

6+6 ay devlet Hastanesi'nde takip demişler..6 ay sonra şubeye uğrayıp onların yollayacağı hastanede heyete girerebirlirsiniz..çok zor gibi görünüyor bayağı uğraşırsınız.

@Bloood,

Abi fazlasıyla uğraştım şimdiye kadar antepe diyarbakıra çok gittim ama peşini bırakmicam devlet hastanesinde pskiyatri bul ve tedavini başlat dediler . 6+6 ay derken abi sadece 6 ay yetmiyor mu @OğuzHan112

Son düzenleme:
Üst Alt