Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank 5 aralık 2013 engelli mülakatına girenler..?

bhrck35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,5 aralık 2013 tarihinde Vakıfbank engelli kadrosu için mülakat olmuştu,katılan arkadaşlar bilgi paylaşabilir mi

ben izmirden mülakata geldim.görüşme çok uzun sürmedi kendimi tanıttım bilgisayar kullanabiliyormuyum diye sordu ailem sağmı diye sordu şuan çalıştığım yerde nekadar maaş aldığımı sordu biz sizi arıcaz dediler

Bnde zonguldaktan girdim banada bilgisayarla aran nasıl istanbulda çalışırmısın gibi sorular sordular sonuçları bekliyoruz

arkadaşlar siz bu alımıları nerden öğrendiniz...

şimdi birde işkurda iş bankası ilanı var

benim yeğenimde girdi mülakata pazartesi evraklarını istemişler.işe başlayacak.işkur.net sitesinde görebilirsiniz.işkur.govtr de ilanlar çıkmıyor.

cahit gönen;

merhaba şu siteyi tam yazarmısınız merak ettim bir sürü işkur.net adı altında siteler var

cahit gönen;

yeğenimde girdi mülakata cagırdılar demişsiniz nezaman girdi mülakata yazmadınız???

tam tarihini hatırlamıyorum.2 hafta önceydi önlisans bankacılık mezunu idi.askerlikten muaf belgesi istemişler onuda dün almış.birkaç güne işe başlayacak.istanbulda yapılmıştı.

Ne zamn aradılar peki bizimle aynı grupmu acaba 5 aralıktı

cahit gönen;

İstanbulda kagithanedeki vakifbank blge mudurlugundemi yapildi mulakatiniz kalabalikmiydi ne sormuslar?? Nasil olumlu haberi geldi size mailmi attilar telefonlami ulastilar size? Cok onemli bu sorular yardimci olursaniz cok mutlu oluruz...

Cahit bey buarada yegeninizin engel durumu nedir ne sorunu var ozel olmazsa

bende katıldım o günkü mülakatlara ve hala haber bekliyorum istanbul ikitellide oturduğum için çağrı merkezine alabiliriz dediler önlisans işletme mezunu olarak mülakata girdim olumlu olur inşallah

ben dün aradım açıklanmadı dediler haftaya belli olcakmış işin kötü tarafı iş buldum ama özel şirket die vakıfbakı beklemek istiyorum çok kararsızım gelincede üçer beşermi gelir

Bazıları açıklanmış diyor bende katıldım banada haber gelmedi henüz size kesin dedilermi haftaya açıklanıcağını?

Bence o haber gelenler torpilliler alıncağı kesin olan kişiler ben birebir konuştum daha belli deil dediler bende dedim ne zaman açıklanabilir sizce die bayanda büyük ihtimalle haftaya belli olur dedi

Arkadaşlar bu devlet memurluğu değil karıştırmayın torpil felan sakin olun :) bende atandım başlama gününü bekliyorum herhangi bir torpilim yoktur garibanın biriyim olsa devlete geçerdim zaten.Acele tmeyin olumlu ise gelir haber biraz daha sabır..

Sadece devlette torpil olmuyo ki özel şirketlerdede torpillwr oluyo tabi sözüm meclisten dışarı eger siz öle girmwdiyseniz tabi üstünüze alınmayın size ne zaman haber geldi sorabilirmiyim

Dediğinizde genelleme olarak diyorsanız haklısınız lakin Vakıfta olacağını sanmam yoksa en son girecek birisi ben olurdum emin olun epilepsi hastalığım yüzünden hiç bir banka kabul etmedi daha önce üzerime alınmadım müsterih olunuz.
Ben başvurduktan bir hafta sonra haber geldi hayırlı olsun diye adresime tebligat gönderdiler hazırlayacağım evrak listesi hazırladım gönderdim şimdi başlama gününü bekliyorum...

Alımlar olmuş ozaman sizin gibi bi kaç kişi çağırdıklarına göre zaten 50 kişi alıncaktı..Ama arkadaşa neden öle demişler onu anlamadım ya toplu açıklancak kazananlar sonradan onlarda önceden haber verilenler olabilir.

Hayırlı olsun sizede sevindim adınıza.

Bende anlamadım benim cv yoktu sadece telefon numaramı yazdım yarın arayıp tekrar örenicem hayırlı olsun bu arada sizede darısı bizim başımıza

Sevda sen bulduğun işleri yinede kaçırmamaya bak her ihtimale karşı açıkcası bende pek ümit kalmadı aramazlar kendi adıma diyorum..

Kazananlara hayırlı olur inş.

benimde ümidimi kırma lütfen :( sırf servisi var die çok istemiştim bu bulduğum iş çok sapa biyerde ve servis bi sokak aşağıdan geçiyo :( ve yarın başlamam lazım eğer kabul edersem

Teşekkür ederim hepinize...

Ama moralinizi bozmayın bazı süreçler alınacak kişiler değişebiliyor farklı olabiliyor genel müdürlükten söylediler bazı ları onay bekliyormuş o yüzden hala umudunuzu kaybetmeyiniz lütfen...

bakalım herşeyin hayırlısı nerde yicek ekmek kapımız warsa orada bulucaz işi ama ne yalan söyliyim çok istemiştim şuan içim o kadar sıkıldı ki anlatamam

Üst Alt