Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank 5 aralık 2013 engelli mülakatına girenler..?

Çakı gibi ol kardeşim her işe atla ben yaparım ben yaparım diye 1ay sonra görecem seni keşke tam tersini yapsaydım diye kafanı taşlara vuracan 1 ay sonra foruma gel ve banka ortamını bizimle paylaş:)

Güzel kardeşim senin bankalar la ilgili yorumlarını gördüm hep ama hep kara tablo çizmişsin felaket telallı gibisin maşallah :)

Ben kronik epilepsi hastasıyım 2 senedir başvurmadığım yer kalmadı her başvurduğum yer önyargılı davrandı epilepsi hastalığıma ve ilk defa bu yer kabul etti..

Seni bilmem ama ben bir hayat yaşıyorum ve geçimimi sağlamak zorundayım kafamın estiği gibi seçmece şansım yok bunu kendim için söylüyorum sen ve diğer kardeşlerimi tenzih ederim

yanlış anlama sakın..

Tüm kardeşlerim hayırlsını dilemekte sen de hayırlısını dilemektense nasıl pişman olacağımın savaşını vermektesin anlamadım ben senin efkarını :))

Şükür arandım :))))))

Hayırlısı olsun değerli kardeşim İnşAllah muaffak olursun sevindim adına...

Çok sağol arkadaşım teşekkür ederim sanada hayırlı olsun inşallah :) Allah herkesin gönlüne göre versin...

Çok teşekkür derim değerli kardeşim Amin İnşAllah :)

bende bugün arandım o kadar beklemişim ki kadına nihayet ie azımdan kaçırdım :D yuppiiii

S3WD4;

Sana da hayırlı uğurlu olsun değerli kardeşim adına sevindim şimdi hepimiz için sevinme zamanı :)

olacakları gördüğüm için söylüyorum.Başta bende işe alınınca çok sevinmiştim.Hayırlısı olsun hakkınızda inş sizi üzmez vakıfbank ailesi rabbim merhametli kişiler çıkarır inş karşınıza...Hani diyosun ya ilk defa beni böyle bi yer kabul etti diye kendini neden o duruma düşürüyosun ki adam gibi çalısıp ömss de güzel bir puan alsan istediğin kuruma yerleşirsin orda seni istemeselerde almak zorundalar...Vakıfbank' da ki 60.günün dolduğunda gel burayı ziyaret et ve çalışma ortamını iş yoğunluğunu mesai saatleri saçmalığını bizimle paylaş ha bide işe başlarken taahhütname imzaladı isen vay haline...

bende arandım evraklarımı hazırlıcam herkes için hayırlısı olsun :))

Değerli kardeşim ;

Öncelikle temeninin için ayrıca çok teşekkür ederim..

Demişsin ya öye bir duruma düşmek düşün 2 senedir aşındırmadığım kapı kalmadı Ben evli bir kızı olan bir insanım boşta kalma lüxüm yok baba eline bakmak nedir bilirmisin ?

Evladının gözlerine acıyla bakmak evladının gözlerine acıma ve korku duygusuyla bakmak nedir bilirmisin ?

Çaresizlik zor Rabbim kimseyi darda bırakmasın İnşAllah...

Kaç senedir engelimi saklayarak dünya kadar iş değiştirdim engelimi anladıklarında direk çıkardılar vicdanım rahat değildi engelimi saklamaktan ama çaresizdim evliyim bir ev geçindirmek

zorundayım haliyle...

O zaman zarfında açıktan okudum önlisansı bitrdim şimdi dikey geçişle lisansı tamamlamaya çalışıyorum bir yandan da ömmsye hazırlanıyorum ama bu arada geçimimi sağlamak zorundayım

güzel kardeşim..

Sakın yanlış anlama seni yargılıyor ne eleştiriyor ne de başka bir önyargıyla konuşuyorum kendi hataımın acı tecrübelerini söylüyorum...

Dediğin tahattüt olayı tüm bankalara girerken herkes imzalamak zorunda lakin çıkarken vakıfbankta böyle zorlukla karşılaşanı görmedim geçen sene arkadaşım bir buçuk senelikken daha güzel

bir iş için bıraktı ve herhangi bir şey talep etmediler..

İnşAllah tüm kardeşlerimde sorunsuz ve güzel bir şekilde başlayıp çalışması dileğiyle...

hayırlısı olsun adınıza bende garantideyim güzeldir banka sıkmayın canınızı her şartlar insana göre farklılık yaratı arkadaş kötü geçirdi diye kötü geçecek değil kendini ispatladığın sürece her zamn hakkının verileceği yerdir

Asllında Twilight kardeşime bu düşünceyi yansıtmak istemiştim...

Haklısınız değerli kardeşim...

Garantiye de başvurmuştum epilepsime taktıkları için başlayamamıştım hayırlısı bugüneymiş..

Temenniniz için ayrıca teşekkür ederim...

Vakıfbank engelli olrak girdgimizde sözleşmelimi giriyoruz ve kaç sene ileride kadrolu olurmuyuz

s_erkan16 canım kardeşim ben kötü geçirdim diye anlatmadım bunları üstelik vakıfbank da çalışan tek engelli ben değildim. Vakıf da çalışanlar bilirler communictr die program vardı bi nevi sohbet programı.Engelli arkadaşlarımla orda dertleşirdik bankanın şartlarını falan çoğu arkadaşımda aynı sorunlarla yüzleşiyordu o yüzden söyleme gereksinimi duydum.
Mutang abi rabbim yardımcın olsun inş bankada huzurlu olursun...

gözüm korktu ya ama mantiken her işin bir zorluğu var armut piş azıma düş yapamayız ki benimde orda çalışan komşum vardı ve ben ünv yi bitirdiğimde tek dediği bankaya girme bende özle sektörde çok mülakata gittim yok ulaşım yok servis yok verdikleri para asgari ücret öle it gibi çalışıp sürüneceğime böle sürününrüm emegimin karşılığını alırım die umuyorum bilmem yanlışmı düşünüyorum

Rabim razı olsun Twilight kardeşim İnşAllah dediğin gibi olur ....

Banka da ortam çok hoşuma gitti herkes samimi engelli olduğum umurlarında bile değil Ortam gayet sıcak ...

Banka müdürü çok babacan bir adam çıktı.Şimdi genel olarak iş akışını öğretiyorlar.Bir zamandan sonra

müdür bireysel kredi müşteri temcilcisi pozisyonunu uygun gördüğünü ve orda başlatacağını söyledi.Benden 2 sene önce başlayan engelli kadrosunda birisi var.1 ay sonra bana söylenen

pozisyona başlamış ve 2 senedir çok memnun olduğunu söyledi hemen kaynaştık ve kanka olduk ne de olsa engelli kardeşliği :)..

Tüm kardeşlerim için hayırlı ve güzel olmasını dilerim Rabbimden...

Vakıfbankasına girdiğimzde biz memur olyormyuz yada ne zmn olurz

657ye tabi devlet memuru olmuyoruz degil mi 3yili doldurunca

bankanın kuruluş kanunu biraz farklı kamu bankası olsada özel sektör ilke ve mantığı ile çalışıyor.Dolayısyla 657 tabi olmuyorsunuz.

bana gelen kağıtta 3 ay deneme sonra sözleşmeli stajer memur yazıo ama görüşmede 3 ay sözleşmeli sonra kadro denldi ya ben yanlış anladm yada yanlış anlatıldı çünkü müdr engellierle bilgi bilmiyorumş kafam karıştı benm yaa neolaz biz anlamadım gişeye verdiler beni

denemede bize maaş bağlarlarmı ve bizden vergi kesntisi olcakmı

İmkânınız varsa ve mesai kavramı olmaksızın çalışmayı peşinen kabul ediyorsanız Vakıfbank'a girin kardeşim.. Özel statülü devlet bankasıdır.. Bankanın kendisinin özel emekli ve sağlık sandığı vardır, yani 657'ye tabi devlet memuru değilsinizdir.. Ancak bu sandık yıllardır SGK'ya devredilecek de bir türlü devredilemedi gitti.. En son devlet ile banka arasında yapılan görüşmelerde sandığın bu yılın yaz aylarında kesin devri için mutabakata varıldığı açıklandı ancak devir tarihi yine ertelenirse şaşırmamak gerek.. Tüm devlet ve üniversite hastanelerinden yararlanabildiğiniz gibi bankanın antlaşma yaptığı özel hastanelerden de yararlanabiliyorsunuz.. Antlaşması olmayan hastanelere de gidebilirsiniz ancak tedavi veya muayene için belli bir rakam ödenmektedir.. Mesela bir uzun bacak yürüme cihazını yanılmıyorsam 2600 veya 2800 TL.sına yaptırıyorsunuz ama banka size sadece 1800 TL ödüyor.. Emekli maaşlarına zamları açıklanan tüfe/tefe oranlarına göre yaparlar.. Şimdi hala var mı bilmiyorum ama benim çalıştığım dönemlerde hikayeden bir sendika vardı, çalışanların grev hakkı olmayan bir sendika.. Ama çalışanların maaşları genellikle iyidir.. Lisan tazminatı ve benzeri yan ödeme kalemleri bol ve rakamları tatminkardır.. Ben o bankada yıllarca çalıştım ve bir gün dahi sakatlığımdan ötürü hor görülmedim, pozitif veya negatif bir ayrımcılığa tabi tutulmadım, bilâkis herkesin takdirini kazandım.. Tüm terfi imtihanlarını bileğimin hakkı ile ve dereceyle kazandım.. Üst seviyelere kadar yükseldim.. Çalışmamdan o denli memnundular ki emekli olmak istediğim zaman emeklilik kararımdan vazgeçirmek için yoğun baskılar yaptılar hatta genel müdürlükten bile aradılar.. Bunu kesinlikle övünmek içine değil, işini bilen ve iyi yapan ve sevilen bir personele, sakat olsa bile, bankanın ne kadar değer verdiğini gösterebilmek amacıyla yazdım.. Tabii bu yazdıklarım bundan 20 kusur yıl öncesine ait olan hususlar, umarım hala aynı anlayış devam etmektedir.. Ancak bankacılık sektörü bilgisayara geçince işler rahatlayacak diye umuyorduk.. Ne yazık ki tam tersi bir durum ortaya çıktı.. Mesai saati anlayışı olmaksızın çalışmak zorunda kalındı ve çoğunda da fazla mesai ücreti almadı personel.. Evet temiz kıyafetlerle güzel bir ortamda çalışıyorsunuz, etrafınızda güzel hanımlar var, çayınız kahveniz ayağınıza geliyor, yemeğiniz güzel, oto tamircileri gibi yağ ve kir içinde değilsiniz ama çok yorucu bir ortamdır bankacılık sektörü, beyniniz sulanır.. Bir kuruşu saatlerce, günlerce, haftalarca arasınız, o bir kuruşluk hatanın nereden geldiğin bulmak zorundasınız, cebinizden vermek isteseniz bile veremezsiniz.. Ben şahsen bir kimseye beddua edeceksem ona "Allah seni bankacı yapsın" derim.. Benim önerim şudur: Onun bunun şunun adamı olmadan yani kendi bileğinizin hakkı ile yükselmeye çalışın, kimseye sırtınızı dayamayın zira neticede banka bir devlet bankasıdır ve sizin sırtınızı dayadığınız kimseye bir şey olduğunda ister istemez onun adamlarına da bir şeyler olmaktadır.. Bankaya giren arkadaşlara tekrar hayırlı olsun..

arkdslar bır sey sorucam bu bankaya başvurmak ıcın aranan şartlar nelerdir kpss puanı ıstıyormu ne mezunu olmak lazım bırde ben %80 şizofrenı rahatsızyım benı alırlarmı?

Tşk ederiz verdgnz bilgiler için peki vergi kesntisi olmasn die ne yapmalıyz vergi dairesinemi başvurcaz sürec nedr

İşkurdan üyelik belgesi istenmiş bn gitmesemde mail yolula atsalr bn çıkrtasam olmzmı

Mrb evraklrımı verdm sözleşmeyi imzaladm ne zamn hbr gelr başlıosn die

1 hafta sonra başlarsın eğer evraklarında bir aksiklik olmaz ise...

Ne gibi sorun çıkarki korktum şimdi inş çıkmz

Sorun degil eksiklik demiş arkadaş sanırım...Evrakların kontrol edildiyse eksik yoksa sorun olmaz...

Üst Alt