Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıfbank 5 aralık 2013 engelli mülakatına girenler..?

Sevda ben kendi adıma dedim zaten inş gönlüne göre olur herşey nasip kısmet sonuçda sen yine ara bakalım ne dicekler..!

emin ol yarın ilk işim vakıfbankı aramak olucak :)

😉 Tamam hayırlısı bakalım haber verirsin..

ben aradım hemen kalkar kalkmaz ve alınmışım çok sevindim rica minnet öğrendim ama son alımlar olduğu için bu hafta aricaklarmış haber bekleyin dediler darısı sizin başınıza inş :D

Çok sevindim gözünaydın:) hakkında hayırlısı olsun inş...benim sanmıyorum artık bakalım allah başka kapı açar elbet..

Bence ümitsizlenme daha belli olmamış son kabulleri daha kimseye dememişler banada sölemicektide ben baya ısrar ettim herkese haber gitmiş alınmışlar merak ediyorum lütfen deyince baktı çıkmadık candan umut kesilmez brkle bakalım

bende sabah arandım :)

inşallah çook isateyen ihtiyacı olan herkesin olumlu sonuçlanır.aslında beni aradılarda çok ta olumlu bişey demediler sadece mülakatta sordukları bana yakın olan şubeleri teğit aldılar yılbaşından sonra makamdan olumlu onay alırlarsa engec ocağın 2. haftası haber vereceklerini söylediler. makam onayı nedir bilen var mı ki?

bilmiyorum walla beni aramadılarda daha zaten ben kendim aradım zorla rica minnet öğrendim :D çirkefleştim azcık büyük ihtimal şubelere danışıp boş kadro varsa alıcaklar

Sevda hayırlı olsun devamına erersin İnşAllah..

Bugün genel müdürlükteydim mülakar sonuçları ve kabul edilenler ocak 1 den iti baren haber verilip iletişime geçeceklerini söylediler insankaynakları uzmanı...

Bu yüzden tüm haber bekleyen diğer arkadalar da biraz daha sabretsinler...

inşallah hayırlı olur kazansak bile elimize yüzümüze bulaştırmadan üstesinden gelsek bakalım haber vermelerini dörtgözle bekliyorumm..

arkadaşlar gelişme varmı aranan yada bankayı arayıp bilgi alan?

Yine ben aradım aranmayınca öğrenmek için bu hafta son dedilerdi ya haftaya sarkmış dedim tam olarak ne zaman bilgi verilir haberiniz varmı dedim bu hafta fazla ilgilenemedik kusura bakmayın haftaya büyük bi aksili olmazsa biter dedi ama hayırlısı

sevda çok teşekkür ederiz bizi de bilgilendirdiğin için :)

memurlar nette gördüm bi cocuğu aramışlar atanmış bilginize

bi belli olsa artık bugünde arayan olmadı insanın sabrını deniyolar sanki :)

Şükürler olsun bugün bana haber geldi yarın işbaşı yapıyorum darısı tüm kardeşlerime İnşAllah...

hayırlısı olsun arkadaşım,sen 5 aralıktaki mülakata mı bir öncekinemi katılmıştın,süreç nasıl ilerledi bilgi verirsen bizede çok memnun oluruz. birde ne iş yapıcakmışsınm bilgi verdiler mi?

Teşekkürler arkadaşlar....

Ben 5 aralıktakinden öncesine katılmıştım.Mülakattan 3 gün sonra haber geldi hayırlı olsun kabul edildiniz diye adresime evrak tebliğatı yolladılar evraklarımı hazırladım

Normalde 1hafta yada 10 gün sonra başlamam gerekirken benim evraklarda biraz problem oluştu o yüzden biraz geç kaldım başlamakta..

Süreç çok uzun işlemiyor evraklarınızı teslimden bir hafta sonra başlatıyorlar ortalama..

Başlamadan önce çalışacağınız şubenin müdürü ile tanışıyorsunuz .Sizi tanıyarak hangi pozisyonda daha uygun olduğunuzu anlamaya çalışıyor...

Yardımcı memur pozisyonunda başlıyorsunuz basit görevlerden başlatıyorlar sonra ki süreçler de kendinizi geliştirdikçe göreviniz ve düzeyiniz ona göre değişiyor tabi ki..

mutang merhaba,
maaş ve yan ödemeler hakkında bilgi paylaştılar mı? Birde çalışma yerin İstanbul mu yoksa farklı bir şehir mi?

Çalışma yeri istanbul maaş yan ödeme ortama bin küsür 3 ayda bir ikramiye 6 ayda zam prim v.s v.s....

Mutang tekrar selam, bin küsür derken net bir rakam söylemediler mi ? maaş sorulmaz ama bu bilgilere göre tercih yapacağımız için bu bilgi çok önemlin net bir bilgilendirme yapıp yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Tam kesin bir rakam maalesef vakıf değilim ortalama rakamı böyle biliyorum... sevgili kardeşim ben herşeyi göze alarak başladım hayırlısı olsun bakalım ...

Çok teşekkür ederim güzel kardeşim Amin sağolasın...

mutang paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler,bugün göreve başladın sanırım sen hayırlısı olsun inşallah:) bize arada burdan bilgilendirme yaparsan çok memnun oluruz bizde bilgilenmiş oluruz darısı başımıza inşallah:)

Bugün şubeye geç çağırdılar geç gittim ortamla tanıştım kaynaştım genel bilgilendirme v.s v.s yapıyorlar bugün kafama göre takılıyorum :) ama yarın çakı gibi isterim dedi müdür :)

Elbette başımla birlikte elimden geleni yaparım tüm kardeşleriim için dualrımız birlikte İnşAllah herkes için hayırlısı olur...

Üst Alt