Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıfbank 5 aralık 2013 engelli mülakatına girenler..?
Bugun beni bir hafta erken başlattılr öğleden sonra gittm gözüm korktu yukarıda dolaştırdılar bi r hafta gözlemle dedi müdür ama ayın sonu oldugu için çok yoğunlar ne yaptıklarını anlamadm bile çok karışık inş alışırm
bankalar 1 haftalık memuru gişeye koyan hata yaparsada üç kuruş maaşına göz dikiyor... sadece vakıf değil hepsi..ama dikkatli ol gişeye geçince açık verme borçlu çıkarsın ay sonu
Diğer bankaları bilmem ama vakıfta böyle bir şey sözkonusu bile değil.İyice öğrenmeden kavramadan bir sorumluluk vermiyorlar ama iyice öğrenmenide istiyorlar tabi.Normal bir stajer memur bile
3 ayda gişeye geçebiliyor bir haftayı kim çıkardı trajıkomik olmuş!...
Gişe muhabbeti şubeye ve yöneticiye göre değişir.Bizim şube de normal memur bile ayda başlıyor.Beni gişeye yanaştırmadılar bile .Ticari bölümdeyim müşteri ziyaretleri pazarlama gibi işlerle ilgileniyorum memnunum bölümümden.
ya bişi sorabilirmiyim bende ayın 20 sinde başladım sicil numaram çıkmadı ki ayın 1 inde herkese maaş yattı bana yatmadı bundan dolayı amele gibi gidip gidip geliyom müdür yardımcısı ilgilenmiyo bende genel müdürlüğü aradım sözde 1 haftadır çıkarcaklar sicilimi çok ilgisizler ya demem o ki dier maaşım yatarmı ki benim merak ediyorum
S3WD4;
Sizin ki biraz anormal olmuş.Sicil gün sonbra gelmişti bana .Şansınıza genel müdürlükte umursuz birimne denk gelmişsiniz sizi askıya almış.Genel müdürlükte bazı umursuzları duymuştum diğer şubelerdeki çalışanlarda muzdaripti.Aramaya devam edin ..Elbette maaşınız yatar banka da kalmaz merak etmeyin...
teşekür ederim inşallah bu hafta çıkar ya o deil 3 haftadır bilgisayarda açamıyom hep ayak işleri yapıyom zımba çöz kağıt tarat falan felan sıkıldım artık bi şey öğrenemiyom
fazla birsey öğrenmemeniz sizin açınızdan iyi olur. banka işi sorumluluk gerektirir. nisanlımda bankada en ufak hatada kesiyorlar maaşından açık verirse çok şükür şimdiye kadar başına gelmedi ama arkadaşlarının geldi. oda bankaya dair herseyi öğrendi öğrenme dedim ama öğrendi üst yöneticiden biri izne gidince o işlerde ona kalıyor halbuki ondan çok önce başlayan memur daha avantajlı sadece giişede başkada bişi bilmiyor
ben şubede değilim o bakımdan rahatım telefon ve internet bankacılığında çalışıyorum ama çağrı merkezindede değilim o bakımdanda rahatım sorun çözelimdeyim sadece gelen kararların şubelerini bulup göndercez zor bişi yok ama bilgisayara oturamadığım için hırs yaptım Allaha şükür benim yerim çok rahat
Yüreğiniz rahat olsun en kısa zamanda gelir siciliniz İnşAllah...
Öğrenmekten hiç geri kalmayınız negatifin aksine her zaman öğrenmek tecrubeli oolmak sanılanın aksine avantajdır konuya bireysel değil genel olarak bakmak daha doğru olur...
Siz elinizden geldiği kadar daha çok şey öğrenmemnin peşini asla bırakmayınız kardeşçe acizane tavsiyemiz...
teşekür ederim bende elimden geldiği kadar öğrenmeyi işleri yapmaya çalışıyorum ama sicil işi gerçekten sinirimi bozdu haftaya 1 ay olcak ve hala herkes ilgisiz canımı sıktılar ya
aynn şube ve çağrı merkezlerini çok abartılı derecede kötülüyolar ben ortalıkta bilgisayarın başında şube buluyorum hiç bankacı gibi deilim yada hayal ettiğim bankacılık çok uçuk bişeydi galiba
zaten şubedekilerin işi müşteri ile ama sizin işiniz şubelerle şube personeli ile muhatap olduğunuz için rahatsınız vakıfbankın sistemi aslında sadece maille yürüyor