Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Kızımben
keserlerse maaşı bilmiyorum ama tekrar başvuru yaparsanız bu seferde kontenjan boşluğu varmı ona bakarlar bağlamak için çünkü her ilde belli sayıda insana veriyorlar siz bildirimde bulundunuzmu işe girdim diye vakıf a.

Diyarbakir ili icin muhtaç maaşi alan arkadaşlar var mi ?

Barda5

Henüz ise girmedim ama girersem kesilip daha sonra tekrar bağlanmasında korkuyorum

Kızımben
İşe girdiğinizde kesilir kanımca iştem çıktığnızda vakıflar genel müdürlüğü olmasa bile 2022 maaşı kesin bağlanır kriterler tutuyorsa bir 2 ay içinde kızınızın rapor oranı ne 2022 maaşı biraz daha düşük 100 tl gibi rapor oranına göre tabiki

Aliye Yağcı
Rica ederim sanırım sizinle aynı anda yatıyor bizimki bölge olarak

Barda5

İkagetmah değişikliği yaparsam nasıl oluyor bilginiz varmıdır ne yapmam lazım

@Kızımben
İkametgah değişikliğiniz aynı şehirdemi bilmiyorum ama aynı şehir yada başka şehir olsada kesilmiyor diye biliyorum ama adres değişikliğini bildirmeniz gerekiyor gittiğiniz farklı bir şehirse oradaki kontenjana kaydırılıyorsunuz diye okumuştum bir yerde araştırayım yine yazarım size bu dediklerim vakıflar genel müdürlüğü maaşı için bilginiz olsun

Aylıkların ödenmesi ve muhtaçlığın izlenmesi
MADDE 78
(1) Aylıklar, Genel Müdürlük onayını takip eden aybaşından itibaren peşin olarak hak sahiplerine veya yetkili vekil ya da vasilerine ödenir.
(2) Bölge müdürlükleri tarafından aylık bağlananlara, banka hesap numaraları ile birlikte tebligat yapılır ve aylıklar banka hesaplarına yatırılır.
(3) İKAMETLERİ DEĞİŞENLERİN AYLIKLARI devam eder. Boş kontenjan bulunması halinde ilgili bölge müdürlüğüne nakilleri yapılabilir.

üÇÜNCÜ MADDEYİ OKUYUN

Barda5
Teşekkür ederim öncellikle , aynı mahalle içinde ikametgâh degiscek yani yaklaşık 4 5 bina var aynı semt içinde yine de kontajen bakılırmı , yani boşluk olmazsa falan ikametgâh dan dolayı beklermiyim

Barda5
yinede adresi bildirmesı gerekıo.kontrole gelınce eskı adrese gelırler 3 5 binada olsa 1sokak ilerisi olsun yenıyı bılmeyıp bulamazlar ve adres değişimi die geçicide olsa durdurulabilir.

-mka
Adresi bildirsin tabiki de vakıflar müdürlüğü adrese pek gelmez hele pandemi döneminde hiç sanmam . Muhtardan onay isterler yılda bir kez .bildirse de bilirmese de pek sorun çıkmaz asıl konu aylığın kesilip kesilmeyeceği idi zaten Kasım ayında yoklama verilecek yakınsa versin elden yada uzaksa ise posta ile.

Barda5
o zamanda işi saglama almak için muhtarada olsa bldirmek gerek .

tam kapanma var muhtaç maaşlarını erken verirlermi ?

vermezlerse ne iyiyip içecez inşaalllah verirler

Tam kapanma sosyal yardim neden muhtac ayliği alanlara yok..vakiflar genel müdürlüğün böyle bi calismasi var mi..

geçen sene konya vakıflar bölge müdürlüğünü aradım
pandemi yardımı 1000 lira vermiyecekmisiniz dedim hayır dediler
bende bu haksızlıktır dedim telefona çıkan bayan bizde öyle ek yardım
yok dediler

derbeder47
O Yardımı Vakıflar genel müd. değil Aile bakanlığı (devlet veriyor yani ben geçen sefer 2, fazda almıştım V.G. Müdürlüğüyle alakası yok o yardımın

Msu2421
Aile bakanlığı veriyor o yardımı vakıf la ilgisi yok geçen dönem aldıysan yine alırsın

evet geçen sene bir sefer aldım bin lirayı inşaallah
bu seferde verirler paranın yokluğunda ilaç gibi gelecek

konyada muhtaç maaşı yatmıştır

Barda5 güle güle harca

arkadaşlar muhtaç maaşı çeken olursa bir zahmet haberleşelim

muhtaç maaşı daha çeken olmadı sanırım geçen ay konyada yedisinde
yatmıştı yarın yedisi yatar inşaallah

Aliye Yağcı
Tamam geçen ay 6 sındamı aldınız öyleyse eğer ikimizinde aynı gün yatıyor demektir Deniz li de Aydın a bağlı çünkü bölge olarak tek yerden yatıyor olabilir

Üst Alt