Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?
Aliye Yağcı
yok hayır yatmadı henüz vakıfbanktan şifre alsan basit yani atm ye gitmek zorunda kalmazsın sürekli
benim cep şubem yok kontrol edemiyorum atm ye gidip bakmadim henüz. sizinki de mi yatmadı[/QUOTE]
Kontürünüz varsa eğer Aydın bölge müdürlüğünün numarası bu 0256 225 94 56 buradan maaş bölümünü bağlatırsanız söylüyorlar
Karaciğer nakli olmuştum şu an 29 yaşındayım. Evli olan askeri personel abim ilçeden ev aldı ve bu ev kendi sınır ötesinde olduğu için babamın üstüne yapıldı. Bu benim aldığım aylığı etkiler mi ? 2 kere Sydv den 3 ayda bir verilen nakdi yardıma başvurdum çıkmıyor.by evden dolayı olduğunu düşünüyorum. Bu durum Maaşımı etkiler mi ?
Demirrresul
Sydv her başvuruya olumluyanıt vermiyor o an kasasındaki nakdi kaynağa göre karar veriyor . arada sırada yine başvurun derim banada bazen veriliyor bazen red geliyor gıda yardımı verdiler mi peki ? ev meselesine gelirsek ev kendimizin kiracı değilim demişssen etki etmiş olabilir
Barda5 ev abimin ve ailesinin ama babamın üstüne, ben 29 yaşındayım köyde aynı evde yaşıyoruz. 25 yaş üstü babasının sigortasından filan faydalanamiyor, maaşı da etkilememesi lazım.
Vgm muhtaç maaşıma bir olumsuzluk yansımaz değil mi