Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Arkadaşlar yoklama belgesi verilecekmi kasim ayında geçen yıl yoklama belgesini verdikten bir hafta sonra mesaj gelmişti belge göndermenize gerek yok diye

ben vakıflar genel müdürlüğünden 1 .125 lira muhtaç engelli maaşı alıyorum evim kira sersefil yaşıyorum kaymakamlıktan
dört ayda bir yardım alıyordum yardımı kestiler neymiş ben yüksek maaş alıyormuşum edebimi bozmak istemiyorum ama sadece ayıp diyorum
ayıp bunu diyen memurda en az beş katımı maaş alıyor (adalete bakın ) Asıl konuya geliyorum herkesin maaş günü belli bir tek bizim muhtaç maaşı
günü belli değil her maaş dönemi psikolojim dahada bozuluyor donup kalıyorum muhtaç maaşı günümüz biriyle 10 u arası deniliyor hatta daha geç yatıyor
ayın biri oluyor maaş yatmıyor ikisi üçü dördü beşi gene yatmıyor nasıl bir sistem bu
sizden istirham ediyorum bize bir gün verin ama o gün mutlaka muhtaç maaşımız yatsın
yemin ediyorum en sonunda vakfın önünde üstüme benzin döküp yakacam çünkü başka çare bırakmıyorsunuz
tekrar ediyorum sizden istirham ediyorum bize bir
gün verin ama o gün mutlaka muhtaç maaşımız yatsın saygılarımla arz ederim

cimere yazdığım dilekçe

%70 üstü engelli raporu olan ve 65 yaş maaşı alan 828tl kişi muhtaçlık maaşı alabilir mi ? ev kira değil başka gelir yok evde 5 kişi yaşıyor.

paseh
kendisi alamaz ama eğer raporu tam bağımlı ıse bakımını üstlenen bakıcı alır

[FONT=sans-serif]Asıl konuya geliyorum herkesin maaş günü belli bir tek bizim muhtaç maaşı[/FONT]
[FONT=sans-serif]günü belli değil her maaş dönemi psikolojim dahada bozuluyor donup kalıyorum muhtaç maaşı günümüz biriyle 10 u arası deniliyor hatta daha geç yatıyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]ayın biri oluyor maaş yatmıyor ikisi üçü dördü beşi gene yatmıyor nasıl bir sistem bu[/FONT]

Sistem belli ama siz anlamak istemiyorsunuz.
Yaklaşık 10 sene öncesine kadar ayın 5i 6sı yatardı.
Ama son 10 yıldır ayın 10u olarak maaşlar yatar.
İzmir-Manisa bölgesinde maaş tarihi ayın 10u dur BİTTİ.
Belki, bazı illerde değişik tarh olabilir.
Ama 1i ile 10u arası diye geniş bir zaman dilimi YOK.
Eğer ki 10u geldiğinde yatmamışsa ya ctesi pazar denk gelmiştir, veya senede 2 defa gelen zamların hesaplara yansıması uzun sürmüştür.
Zam geldiğinde sarkan tarihler bir haftayı bulabiliyor.
Diğer ay maaşını 30 günden daha erken almış oluyorsun bu durumda.

YILLARDIR AYIN 1i 2si 3ü 4ü 5i YAT-MI-YOR!

Nasıl anlamıyorsunuz bunu anlayamıyorum!

paseh
ebm mi alır yoksa bakan kişi muhtaçlık maaşı mı alır ?

ibrahim118 bana bir kaç gün önce konya vakıflardan mesaj geldi son bir yılın hesap ekstresi
vermem istendi bende bugün teslim ettim bana ordaki memur dediki artık yoklama yok heryıl kasımda
muhtaç maaşını düzenli çektiğimize dair hesap istendi konyada durum bu şekildedir ama gene siz vakfı
arayın teyit edin yanlış yönlendirmiyeyim sizi

yani konyada böyle yoklama yerine her yıl hesap ekstresi verecekmişiz
bizim maaşı düzenli çektiğimize dair bağlı olduğunuz vakfı bir arayın
size söylerler konyada durum bu

derbeder47
Aydındada aynı durum var son bir yılın hesap hatreketlerini istediler bankadan

ibrahim118
Yoklama belgesi değilde son 1 yıldaki hesabının ekstresi iseniyor bankadan alıp posta yada elden teslim edeceksin

Barda5
Teşekkür ederim arkadaşım hesap denetlemesi yapacaklar zengine bol keseden hibe destek ihtiyaç sahibi muhtaç engelliye çok veriyorlar ya

Demirresul bana söylenen hesap ekstresi maaşı düzenli çekip çekmediğimize
bakacaklarmış amaç buymuş

derbeder47 düzenli çekmek nedir ? online olarak zaten faturaları ödüyorum arkadaşlardan filan borç alıp onları ödüyorum. Kredi borcum var onu ödüyorum. Almak istediğim bişey olursa onu alıyorum. Şimdi bunlar arkadaşlardan aldığım borç parayı filan gelir mi sayacak

derbeder47 düzenli çekmek nedir ? online olarak zaten faturaları ödüyorum arkadaşlardan filan borç alıp onları ödüyorum. Kredi borcum var onu ödüyorum. Almak istediğim bişey olursa onu alıyorum. Şimdi bunlar arkadaşlardan aldığım borç parayı filan gelir mi sayacak
Ayı durum bende de var kredi kartım yok bazen ihtiyaç oluyor akrabaların kartıyla nakite gücümüz yetmediği ihtiyaç için kart çekiyor hesap üzerinden ödüyoruz dediğin gibi başımıza çorap örerlermi örerler inşallah sıkıntı olmaz yoksa vay halimize

Allahına kurban benimde aklıma o geldi bende borç falan aldığım oldu
inşaallah böyle bir şey yapmazlar bize hiçmi para gelip gitmeyecek
bende talaşlandım şimdi bunu yapmaya haklarıı yok

ibrahim118 ben o kartı maaş kartı olarak kullanmadım ki,normal Kart gibi kullandım.ay sonu getiremediğim için EFT olarak borç aldım borç ödedim. 1 aydır da eğlencesine ufak tefek iddia oynuyorum. Maaşı Kesmek için bir bahane olacak bunlar galiba

Demirrresul
Allah kötüye fırsat vermesin inşallah bu maaşı alanlar zaten madur ihtiyaç sahibi burnumuzdan getirmezler umarım insanın zoruna giden yapılan haksızlık köyde yaşıyorum adamların milyonluk mal varlıkları var engelli çocuğu olanda var onlara hem maaş hemde bin altı yüzün üzerinde bakım parası veriyorlar artı hayvanları için ekim biçim için onlarca hibe destek alıyorlar benim gibi hicbir mal varlığı geliri olmayan ihtiyaç sahiblerinin üç kuruşunu kesmek için bahaneler

ibrahim118 derbeder47

İnşallah bir sıkıntı olmaz da sadece, sadece düzenli bir gelir filan var mı bakarlar, arkadaştan ana babadan alıp karta atıp kullandığımız paranın oynadığımız oyunun parasının hesabını yaparlarsa işimiz zor

Biri vakıftan bu işin asıl amacını detayını öğrenip buraya yazsa keşke

ibrahim118
şartı tuttuk kerri verirler.2022 ye şartı tutuodur onu engellının adına yatırırlar.ebm yi ise engellıye bakım yapan adına ödenır.engellı aynı anda 2 maaş alıo dıe yanılıonuz tek maaş alır.burda şöle bişi söz konusu olabilir. o mılyonluk mal varlıgı o kişilerin adına kayıtlı değildir akrabaları üzerındır.bilemeyız hile ediolarmı etmıolar mı

Allah hepimizi korusun %80 ağır engellli raporluyum çalışamıyorum varım yoğum bu muhtaç maaşı evim kira zaten geçinemiyorum
eğer öyle bir şey yaparlarsa ölümden başka çare kalmayacak sizlerde hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız rabbim korusun

Bankaya gittim bir yılllık kart ekstrası için 57 tl istedi 2021 in ocak ayından istersen ücret yok dedi bende ocak ayından itibaren olan ekstrayı aldım kabul ederlermi bilmiyorum bu nasıl saçmalık vakıftan muhtaç engelli maaşı alıyorsun vakfin bankası ekstra için ücret istiyor

derbeder47
Sen 2020 nin kasım ayından itibaren geriye dönük tam bir yıllık aldın ücret istemediler öylemi aynı banka faklı kanun nasil oluyorsa yarın vakfa söylerim bakalım ne diyecekler

Benden de 63 TL ekstre ücreti aldılar . Dekontu da dosyaya koydum gönderdim..

ibrahim118 saçma filan ama ordaki veznedekilerin muhtaç aylığından haberi bile yok. Direkt istedi parayı mecbur verdim.

Üst Alt