Arkadaşlar yoklama belgesi verilecekmi kasim ayında geçen yıl yoklama belgesini verdikten bir hafta sonra mesaj gelmişti belge göndermenize gerek yok diye
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
[FONT=sans-serif]Asıl konuya geliyorum herkesin maaş günü belli bir tek bizim muhtaç maaşı[/FONT]
[FONT=sans-serif]günü belli değil her maaş dönemi psikolojim dahada bozuluyor donup kalıyorum muhtaç maaşı günümüz biriyle 10 u arası deniliyor hatta daha geç yatıyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]ayın biri oluyor maaş yatmıyor ikisi üçü dördü beşi gene yatmıyor nasıl bir sistem bu[/FONT]
Arkadaşlar yoklama belgesi verilecekmi kasim ayında geçen yıl yoklama belgesini verdikten bir hafta sonra mesaj gelmişti belge göndermenize gerek yok diye
Yoklama belgesi hakkında son durum nedir acaba
Ayı durum bende de var kredi kartım yok bazen ihtiyaç oluyor akrabaların kartıyla nakite gücümüz yetmediği ihtiyaç için kart çekiyor hesap üzerinden ödüyoruz dediğin gibi başımıza çorap örerlermi örerler inşallah sıkıntı olmaz yoksa vay halimizederbeder47 düzenli çekmek nedir ? online olarak zaten faturaları ödüyorum arkadaşlardan filan borç alıp onları ödüyorum. Kredi borcum var onu ödüyorum. Almak istediğim bişey olursa onu alıyorum. Şimdi bunlar arkadaşlardan aldığım borç parayı filan gelir mi sayacak
ilçedeki vakıf bank 57 tl istemişti yukarda yazmıştım il vakıf bank şubesi ücret istemedi kaşeledi imzaladı verdi 7 sayfa vakfa verdim biraz önceibrahim118 evet son bir yıla ait aldım para almadılar
Çok saçma degilmi adam zaten muhtaç engelli maaşı alıyor sizden neyin parası buBenden de 63 TL ekstre ücreti aldılar . Dekontu da dosyaya koydum gönderdim..