Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?
Demirrresul 8 aydır alıyorum. Tanıdığım gencin bu ay kesmişler aylığını extre verdikten sonra. Sonra korktum bende sordum benimkinde sorun yoktu. Bugün yattı işte.
Sosyal yardımlaşmadan al bence daha çıkmaz sana çünkü kesildiği için.
Mehmet4448 siz yeni aldığınız için erken vermiş olabilirler, İlk aldığımda Bana da erken yatıyordu, inşallah kesilmemiştir, burdan kesin kesilmiştir gibi konuşup millete korku salmayın. Yarın ne olduğu ortaya çıkar zaten
Demirrresul ikimizde aynı yere bağlıyız aynı anda aynı saatte yatıyor her zaman aylıklar. Çünkü otomatik EFT ile yatırıyorlar kayıtlı olanları. Birine erken diğerine geç diye birsey olmuyor.
O genç cocugunki kesildiyse seninki de kesilmiştir. Çünkü extreden sonra oldu. Geçmiş olsun dostum. Vardır onlarında bir bildiği.
Mehmet4448 profilinizde Malatya yazıyor, Giresun ne alaka? aylığı kesilen olsa buraya yazarlardı.. Ayrıca arayıp sordum kesilse kesildi derlerdi. Sen hangi bölge vakfına bağlısın onu söyle, ekstreyi hangi ile gönderdin