Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Derbeder arkadaş dışında maaşı yatan olmadı mı arkadaşlar ?

Muhtaç aylığı için hesap dökümü gönderdik, herhangi bir geri dönüş alan var mı ? Yada arayıp soran?

Aliye hanım sizde Aydın bölgesine bağlısınız Denizli ili olarak bu ayki maaşınız yattı mı ?

Evet bir kaç yerde yatmış ben sürekli bakıyorum yatmışmı diye saat 16 .46 henüz yatmamış. Siz 1 yıllık banka hesap ekstresini göndermişmiydiniz ?

Aliye Yağcı
Aliye hanım size zahmet maaş yatarsa yazarmısınız lütfen .Acaba bu ay vermeyip gelecek ay 2 aylığı birden mi verecekler ?

Vakıflar bankası Ankara dan PTT ile adıma kargo verilmiş öyle mesaj geldi bu ne olabilir, bilen var mı ? Barda5

Demirrresul
Bilemiyorum geldiğinde ne olduğunu bildirirsen sevinirim Kredi kartın yada banka hesap kartının süresi bitmişe onların yenileri olabilir

Barda5 banka kartının süresi Aralık'ta bitiyor, cuma kartınız teslim edilecek yazıyordu. O dur herhalde

Maaş alan yâda ekstre gonderimiyle alakalı herhangi bir sorun yaşayan olursa yazsın lütfen

Demirrresul saat 2 gibi yattı 1125 TL. Extrenizde sorun çıkmıştır. Aylığınız kesilmiş olabilir. Bir tanıdığımınkini de kesmişler extreden sonra.

Aradım Dosyalar henüz bankaya gönderilmedi dediler, niye kesmişler ki arkadaşinizin maaşını

Mehmet4448 aradım sordum kesildi demediler, dosyalar henüz bankaya gönderilmedi dedi. Siz ne zaman almaya başladınız bu aylığı

Demirrresul 2de yattı bugün gittim çektim ihtiyaçlarım vardı aldım. Geçmiş olsun bir daha başvurun çıkar belki yine.

Demirrresul 8 aydır alıyorum. Tanıdığım gencin bu ay kesmişler aylığını extre verdikten sonra. Sonra korktum bende sordum benimkinde sorun yoktu. Bugün yattı işte.
Sosyal yardımlaşmadan al bence daha çıkmaz sana çünkü kesildiği için.

Mehmet4448 siz yeni aldığınız için erken vermiş olabilirler, İlk aldığımda Bana da erken yatıyordu, inşallah kesilmemiştir, burdan kesin kesilmiştir gibi konuşup millete korku salmayın. Yarın ne olduğu ortaya çıkar zaten

Demirrresul ikimizde aynı yere bağlıyız aynı anda aynı saatte yatıyor her zaman aylıklar. Çünkü otomatik EFT ile yatırıyorlar kayıtlı olanları. Birine erken diğerine geç diye birsey olmuyor.
O genç cocugunki kesildiyse seninki de kesilmiştir. Çünkü extreden sonra oldu. Geçmiş olsun dostum. Vardır onlarında bir bildiği.

Mehmet4448 profilinizde Malatya yazıyor, Giresun ne alaka? aylığı kesilen olsa buraya yazarlardı.. Ayrıca arayıp sordum kesilse kesildi derlerdi. Sen hangi bölge vakfına bağlısın onu söyle, ekstreyi hangi ile gönderdin

Üst Alt