Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Demirrresul
Bu yıl herşey karışık şu ana kadar bizim aylıklara yapılacak zam tüfe oranlarına göre %10 birde ocak ayının 3 ünde tüfe ( aralık ayı zam oranı eklenir) belki asgari ücret gibi ek zam yapılırsa bilemem şu an erken bir tahmin yapmak için

İnşAllah %25 zam gelir..daha fazlada gelir insAllah %50 falan

denizt
Bu sene durumlar biraz karışık 3 ocak tarihini bekleyeceğiz ekstra zam yapılırmı asgari ücret gibi bekleyip göreceğiz

3 ocakta belli olacak 5 ile 10 arası zamlı maaşımı alıcaz

yaşarrr
Şu an zaten % 10 zam garanti TÜFE varilerine göre bu ayın ki 3 ocak ta açıklanacak ona göre zam yapılır extra zam verirler mi bilemem

şu an temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasım aylarındaki 5 aylık enflasyon oranı %10,47 oldu. bunun %3'ü temmuzda bize verildiği için şu an elde %7,47 enflasyon farkı var. aralık ayı enflasyonu en iyi ihtimalle bile kasım enflasyonunu geçemeyecektir ancak aynısı bile olsa 6 aylık toplam enflasyon farkı %11 olacaktır. ocak ayı verilecek olan %5'in de eklenmesi ile birlikte ocak ayında alınacak maaş zammı %16 olacak.

Hükümet asgari ücrete zam yapmadan önce bütün basın, yayın bakanlar falan hergun açıklama yapıyordu ve %50 zam geldi.
Memur zammı konusunda ne medya ne bakanlar ne Erdoğan konuşmuyor. Sessiz sedasız kalıyorlar yani memuru beklentiye sokmayıp az bir miktar yapacaklar bana göre %16.5 ile %19 arası.
Asgariye bu kadar büyük bir zammın gelmesinin diğer nedeni de; asgari ücreti en düşük memur maaşına yakın bir miktar yapıp halkın sürekli memurluk peşinde kosmayip, asgari ücrette çalışabileceği bir ekonomik sistem yaratmak.
Bu yazı burda kalsın ayın 3.ünde doğruluğunu göreceksiniz.

Barda5 2022 engelli aylığı 1264 TL olmuş bizim aylığı geçmiş. Bizim aylık hep daha yüksek olmuştu. Yine geçer mi? Tahmini ne olur ?

2022 maaşı alıyorum ama muhtaç aylığına nasıl geçiş yapa bilirim bilgisi olan varmı

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1460TL hayırlı olsun buna da şükür

Son düzenleme:
@Demirrresul
Şu anda vakıf maaşı 1434 tl gibi görünüyor ama ek zam olurm u bilmiyorum %27,48 zam görünüyor şimdilik

Tugayözbilginnn
Her başvurana verilmiyor belli sayıda kontenjanı var vakıflar bölge müdürlüğü adresine gir oradan bulunduğun il in telini bul orayı ara

Arkadaşlar nslnz
Benim yesilkart ciktida elektrik yardimindan yararlana bilir miyiz ?

maaşlar ne zman yatar geçen ay 8 de yatırdılar bu ay 8 cumartesiye denk geliyor. birde vakıflar maaşı alan elektrik yardımı alıyormu

yaşarrr
Vakıflar G.müdürlüğünün maaşının belli bir tarihi yoktur inş haftaya cumartesiye kadar yatar

Ocak ayı zam oranı belirleneceginden dolayı aylıklarınız 15i ve 20si arası yatacaktır diye bir mesaj geldi vakıflar genel müdürlüğünden

Hangi Bölge müdürlü ğüne bağlisiniz bize öyle bir mesaj gelmedi...

Malatya benimki, temmuz zamminda da bizim burası 4 gün geç yatirmisti.

[FONT=sans-serif]2022 YILI VGM. MAAŞI 1439,85 TL
[/FONT]
Vakıflar genel müdürlüğü sitesinde yazan miktar
2022 yılında muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 1439,85 TL ödenmektedir.
https://www.vgm.gov.tr/faaliyetler/hayir-hizmetleri/muhtac-ayligi

Son düzenleme:
Aylik maaşi yatan il veya bölge var mi arkadaşlar ?

Geç yatacak bu cumaya kadar yatırılacak bugün yatmaz

Evet bende aradım vakfı miktar bellide bankalara bilgiyi gönderdik bu ay gecikmeli yatacak dedi. Ama benim bölge farklı bilemem nasıl olur. Gecikme bankadan dolayı olacak dedi. Bakalım artık hayırlısı

Geçen ay biosunda Malatya yazan biri akşama kadar benle inatlaşmıştı. Aklı sıra benle alay ediyordu. Büyük ihtimalle sen o kişisin değil mi. Bırak bu palavraları işin gücün mü yok. Hiçbir vakıf öyle demez sallama burda.

Son düzenleme:
Evet bende aradım vakfı miktar bellide bankalara bilgiyi gönderdik bu ay gecikmeli yatacak dedi. Ama benim bölge farklı bilemem nasıl olur. Gecikme bankadan dolayı olacak dedi. Bakalım artık hayırlısı
Bankadan dolayı gecikme olmaz sallamışlar onlar . Benim teslim ettiğim parayı ödemek zorunda banka 100 milyar dolarmı bu :)

Instagram verirseniz eğer atılan mesajın fotoğrafını gönderebilirim. Yardımcı olmak amaçlı yazıyorum ve yalancılıkla suçluyorsunuz.

Üst Alt