Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Bursada yatmadi bikacgun gecermi acaba aradim ama ulasamadim

konya vakfını aradım burda maaş cumaya yatacak dediler
keşke aramasaydım kötü oldu cumaya kaldı

Burda bazılarınıza anlattım bugün boş boş konuştular işte. Anladım ki burda kimseye yardımcı olma amaçlı konuşmamak lazımmış.

2022 yılı ocak ayı muhtaç aylığı ödemeleri ile ilgili yeni artıştan dolayı gecikme olacaktır. Ödeme yapıldığında SMS ile ayrıca bilgi verilecektir.
Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü
0422-238 0170
B002

Bana bugün gelen mesaj. Allah ön yargılı insanlarla karşılaştırmasın, çok ucuz insanlar çünkü onlar.

Kişilik hayatımızın en önemli parçasıdır. Ama biraz önce görüldüğü gibi bazı insanlar daha kişiliğin kelime anlamini bilmezler.

Yatan il olmadi herhalde bütçe ayarlanmasi mi ne yapiliyormus...

Bu kişiliksizler daha sonra cevap bile veremeyecek derecede gereksiz insanlardır

kopmerg ben seni o tartıştığım kişi sanıp sallama dedim. Ucuz insanlar kişiliksiz insanlar filan hayırdır? İnsanların kişiliği değerini sen mi belirliyorsun. Niye üstüne alındın bu kadar ?
Ben o kişiyle tartışıp burda kaç kişiyi kandırmasına izin vermedim haberin var mı ? Dön de bir oku insanlara nasıl korku salıyordu. Kaç gün nasıl kandırmaya çalıştı. Dön de bir oku, sende kesin cuma yazınca o sandım Ve özellikle onu belirterek cevap yazdım. Ne üstüne alınıp ta ileri geri konuşuyosun.

kopmerg bir daha birine atıf yapmadan önce kime diyorsun diye bir sor. Ayrıca bu başlığı açan kişi benim. Beğenmediysen başka başlık açıp oraya yaz.

Arkadaşlar tartişmanin bi anlami yok..
Herkes kendi bölgesinin müdürlükleriyle iletisime gecsin..Belliki cuma kadar yatar..ben diyarbakir i bölge yi aradim 1-2 gün içinde yatar dediler...

Diyarbakir da muhtaç ayliği yatmiştir...1439.85 tl

kopmerg kendi adına konuş, bu başlığı ben açtım, rahatsızsan başka başlık açıp oraya yaz. Senin gibi boş insanlara laf yetiştirecek vaktim yok.
Dipnot: bir insan kendinde ne eksikse en çok ondan bahsedermiş. Sen anladın.
TEKRAR SÖYLÜYORUM BU BAŞLIĞI AÇAN BENİM BEĞENMİYORSAN BURAYA YAZMA

kopmerg misin nesin seni engelledim. Benim birine söylediğimi yanlış anlayıp birde bana şekil yapıyorsun. Senin amacın burda kavga çıkartmak belli, senin gibi boş biriyle tartışarak vakit kaybetmek istemediğimden ve bu platformda insanları rahatsız etmemek için seni engelledim.
Yaşanan tatsızlıktan dolayı rahatsız olan arkadaşlar dan da özür dilerim

Aydınoğlu Ben Giresun'dayım burası da Trabzon vgm ye bağlı, burda 12 sinde yattı. Yeni başvuru yaptıysaniz olmamış olabilir. Önceden beri alıyorsaniz Trabzon VGM yi mutlaka arayın

Haziran ayında başladım vgm maaşı almaya Kasım'da banka ekstresi istediler gönderdim bunun dışında galiba her yıl sonu yoklama gönderiliyordu bana bı bilgi verilmedi bundan dolayı maaş kesilmiş olabilirmi

Ek zam 2.5 bizim maaşlara yansir mi ?
Memur kat sayisi 3.6851 oldu..
Oda 1474.04 tl yapiyor

Resmi maaş tutarı
2022 yılında muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 1.474,07 TL ödenmektedir.
https://www.vgm.gov.tr/faaliyetler/hayir-hizmetleri/muhtac-ayligi

Üst Alt