Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Aydın da VGM maaşı yatmıştır ocak farkı dahil 1508 tl

Sivasta muhtaç maaşı bilgisi olan var mı arkadaşlar henüz yatmadı da (şimdi yattı)

Son düzenleme:
Bilen birisi aydınlatabilir mi şimdi ekpss ile atanma durumum var ve engelli muhtaç aylığı alıyorum eğer atanirsam hemen kesilecek mi sonuçta göreve başlamamış durumdayım en az 2 ay gibi güvenlik soruşturması olacak süreç uzun yani bilen birisi aydınlatabilir mi?

Ahmetburak7 bende aynı durumdayım, puanım tam sınırda atanacağımı pek düşünmüyorum. Olurda atama olursa iş kesinleşince sigorta başlayinca falan kesilir, Sonuçta evraklar istenecek soruşturma olacak bunların sonucu olumlu olursa iş onaylanacak.
Benim tahminim böyle

Demirrresul Ben vakıflarda ki memura sordum bunu ataninca hemen haber et keselim dedi yoksa geçmişe dönük borçlanma çıkar yani bir nevi sahtecilik muamelesi görürüz eee ama ataninca muhtaçlık bitmiyor ki tamam atanmak iyi ama bu para gerçekten çok işimize yarıyor

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Demirrresul[FONT=sans-serif] Ben vakıflarda ki memura sordum bunu ataninca hemen haber et keselim dedi yoksa geçmişe dönük borçlanma çıkar yani bir nevi sahtecilik muamelesi görürüz eee ama ataninca muhtaçlık bitmiyor ki tamam atanmak iyi ama bu para gerçekten çok işimize yarıyor[/FONT]
Vakıflar maaşı hiç bir geliri OLMAYANA veriliyor.
Sen hele ki devlet memuru olunca bu maaş için gerekli şartlardan çıkmış oluyorsun.
Ciddi bir aylık alacaksın, bunu da bırak GELİRİ OLMAYANLAR alsın.

İşe başlama haberini aldığın gün dilekçeni ver, sakın gün atlatma.
Ben emekli maaşı bağlanacağına dair sms aldığım gün dilekçeyi verdim.
Basitçe durumunu yazıp teslim edersiniz.
Acelesi yok vs üşenme gibi durum olursa sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Jem okuduğunu anlamıyorsun galiba memur olarak işe başlamak 2 3 ay sürüyor diyorum bi maaş verilmiyor ya hani o süreçte bide büyük harflerle yazmışsın ya anlamsız biçimde devlet ataninca hemen işe başlatmıyor yani şu demek muhtaçlık devam ediyor demek

Ahmetburak7 çok saçma konuşmuşlar, Mesela ben atandım ama yanlış tercih yaptığım için işe başlayamicam yada gitmekten vazgeçtim. O zaman ne olacakmış ??

Atama olunca maaş tehlikeye girmiyor, sıkıntı işe başlama kesinleşince başlar.
İşbaşı tarihinin bildirildiği bir yazı var, resmi adını bilmiyorum.
O yazı gelinceye kadar maaşı alırsın.
Ben emekli (yetim) maaşı için başvurdum.
Pandemiden dolayı süreç aylarca uzadı. Sıfırdan rapor istediler, sadece o 3 aydan fazla sürdü.
Rapor olumlu geldi, evraklar kuruma gönderildi vs bu süreçte Vakıf maaşımı almaya devam ettım.
En son, SMS ile başvurumun kabul edildiği ve maaş bağlandığına dair bilgilendirildim.
Bu arada ilk evrak başvuru tarihimden itibaren geçen sürede maaş birikimi toplu olarak ödendi.

SMS ile maaş bağlandığını bildirmesini dilekçemde belirterek Vakıflar GM ne teslim ettim.
Yaklaşık bir sene geçti, bir sıkıntı yaşamadım.

Arkadaşlar bu akşam maaşımı çekmeye gittim fakat hesabımda 44 lira olduğunu görünce şaşırdım sizce maaşım mı kesildi yoksa başka bir sorun mu oldu acaba?

Hesapta kalmıs olabilir daha yatmamistir belki bagli oldugunuz il/ilcenin vakıf müdürü ile iletişime geçiniz

Superparka
Bir yere icralık borcun varsa ondan da kesilmiş olabilir banka hesabını iyi inceleyin para giriş çıkışlarını

Barda5

Öyle bir sorunum yok çünkü sahip olduğum hiçbir taşınmaz yok arayıp sormak en iyisi vgmye

denizt

Gidip bankaya bir daha bakacağım yatmış mı diye eğer yatmamışsa vakıfları arayacağım

Engelli ayliğiyla birlikte vgm maaşi ni birlikte alabilir miyiz bilgisi olan var mi ?

konyada da daha yatmadı geçen ay 10 şubatta yatmıştı inşaallah daha erken yatar
adı üstünde muhtaç maaşı teyakkuzda bekliyoruz hemen yatsada çeksek diye
hepinize hayırlı akşamlar

geçen ay 9 da yatmıştı bu gün bakacam umarım bu gün yatar.

Barda5 Jem ben memur olarak atandığım için geçen hafta salı günü feragat dilekçesi göndermiştim, şimdi e devletten baktım hâlâ devam ediyor görünüyor. İşe başlama evraklarını verdim en az 1 ay sürer işlemler dediler, yani şu an güvenlik soruşturması geçirmediğim için ve ise başlama tarihi belli olmadığı için memur sayılmıyorum. Maaş yatar mı yatarsa çeksem sorun olur mu ?

Üst Alt