Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

konya vakıfları daha yeni aradım muhtaç maaşı bayramdan önce yatacakmı dedim
bana çalışmalar yapıyoruz inşaallah yatıracaz dediler

derbeder47
Gönderdiği haberi oku bakanlık yatırılacak dedi ise kesin yatırırlar

Barda5 tamda diyecektim senin haber doğru çıktı
diye eyvallah kardeşim sağol

bakalım ilk önce nerde yatacak maaş alanlar
haberleşelim inşaallah

caner.altun20
Mayıs ayını bayram öncesi verdiler. Normal olarak Haziranda alınacak Temmuz da ise zamlı alınacak (Memur maaşları gibi ay başında peşin veriliyor işçiler ise ay sonunda alır )

2022 maaşları artmış bizim maaşlar onlarınkinden gene yüksek olur dimi? bizim zamlar ne zaman belli olur acaba bilen varmı?

Konudan bağımsız bişey sormak istiyorum. Ben 2021 nisanda vgm engelli maaşı için başvurdum. Beni sıraya aldılar. Şu an 39. Sıradayım. Sıram geldiğinde maaş kesin bağlanır mı ?

vakıflar engelli maaşı geri dönüş

merhabalar. ben 2021 nisanda vakıflar engelli maaşı için başvurdum. sıram geldiğinde anında geri dönüş yapıyolar mı ? geri dönüşü tel yolu ile mi yapıyolar ? ayrıyeten eve kağıt geliyor mu bilen birisi yanıtlarsa sevinirim.

yea
bANA EVE KAĞIT GELMİŞTİ POSTA İLE 6-7 yıl önce belki şimdi hem kağıt hem tel olabilir

Neden hala yatmadı diğer yerler,🙈 birde biz ilk defa alıcaz bu vakıfların maaşını ne kadar acaba? Başvurduğunuz tarihten itibaren toplu olarak mı yatar ilk ay maaş?

1.474 TL ...ne zaman seni aradılar banka hesabı aç bize bildir diye o ay itibariyle yatar..

Ama benim daha önce çıktığına dair elime kağıt gelmişti adres değişikliğinden dolayı tekrar evrak vs gönderdim ben, hesabımda da ocak haziran arası gözüküyor ama henüz 0 TL olarak, bide bi yerde şubatta 1508 lira yatmış şehir şehir fark ediyo mu?

Aydınla denizlide maaşı yatan arkadaşlar ne kadar yattı bu ay?

Balıkesir bölge müdürlüğünü aradım ..

P.tesi dediler
Bilginize

Üst Alt