Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Denizli aydın aynı bölge burada da yetmadı henüz

Denizli henüz daha yatmadı yatmayan yerler var mıı ?
Arkadaşlar kardeşim yetim maşı alıyor vgm den
Şuan sıtaj görüyor ögrenci sigortası var çıraklık eğitimde maşşını etkiler mi yani kesilir mii

caner.altun20 etkilememesi lazım. Sonuçta staj keyfî bişey değil okulun şartı, eğitim için maaştan maaş için eğitimden vazgeçilmez sonuçta ama yine de vakfı arayıp bilgi alın. Arayıp bilgi alırsanız buraya sonucu yazarsanız aynı durumdaki kişilerde öğrenmiş olur.

Muhtaç aylığı yatmayan il var mı ?
Ben Giresun'dayim Trabzona bağlıyız.
Atandığım için kesilsin diye dilekçe vermiştim. E devletten baktığımda devam ediyor görünüyor ama maaş yatmadı ?
Kesildiği için mi yatmadı yoksa ilde mi yatmamış olabilir.

Barda5 orda devam ediyor yazıyor. Atandığım için kesilme dilekçesini ayın 1. İnde göndermiştim. O günden beri hala devam ediyor görünüyor ama yatmadı.
3 yıldır alıyorum Bir kere ayın 13 ünde yatmıştı hep 10 11 inde yatardı.

Aydın da vgm maaşı yatmıştır

Arkdaşlar bayramda mayıs ayın ki erken yatar mı veya bayram nedeni ile maaşa bayram parası eklerlermi Bi bilgisi olan varmı ilk defa bu bayram da para alıcam o yüzden soruyorum:)

caner.altun20
eK PARA VERİLMEZ. bayram öncesi yatar mı bilgi yok ben pek rastlamadım bugüne kadar ama bu yıl tam aybaşına rastlıyor inş yatırırlar :)

Barda5 bende hiç rastlamadım muhtaç maaşının bayramdan
önce verdiklerine keşke verseler

2022 maaşları bayramdan önce veriliyor
keşke bizim muhtaç maaşlarıda yatsa

vakıfları aradım bize öyle bir genelge gelmedi dedi. biz yine 9 dan sonra vermeye başlarız dedi.

Son düzenleme:
Üst Alt