Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Maaş hesapta hiç kalmamalıymış ya 3 ay çekilmezse kesilirmiş ya maaş ondan tereddüte düştüm 4.07 lirasını başka hesabıma havale ettim sıkıntı olur mu diye günlerdir kafama takılıyo

mlkkz198
hESAPTA PARA Kalması sorun değil .hesabın hareket görüp germemesi önemli sen çekiyorsun sorun yok yani

Yani o 4 lira küsüratı 3 ay ve sonrasında da hep maaş hesabımızda kalsa maaş kesilmez mi?
Birde maaşımızın yattığı hesaptan eksiye düşme durumumuz olur mu?

Yani o 4 lira küsüratı 3 ay ve sonrasında da hep maaş hesabımızda kalsa maaş kesilmez mi?
Birde maaşımızın yattığı hesaptan eksiye düşme durumumuz olur mu?
Bir sorun olmaz hesabında 1 lirada kalsa 500 tl de kalsa sorun yok sadece yatan maaşın bir bölümünü çek ki hayatta olduğunu anlasınlar

Bizede bayram öncesi ikramiye vs yatar mı?
İkramiye olmaz maaşın bayram önü yatıp yapmayacağı henüz belli değil sanırım bayram öncesi bir açıklama yapılır

Gelecek aydan harcama yapabiliyo muyuz? Temmuzda zamlı mı yatıcak maaşlar?

benim kyk borcum var. bu maaş bağlandığında bu maaşa haciz koyma ihtimalleri var mıdır ?

Bu bahsettiğiniz engelli maaşımı

@yea
Haciz konamaz konsa bile müracaat edersin icra koyana yada icra dairesine belge gönderirsin haciz kalkar

mlkkz198
yok öyle birşey

Temmuzda maaşlar zamlı mı yatar arkadaşlar sizce ? Bir de zamlı hali 2000 TL i bulur mu

Aylık hakkında

Barda5
2 bin olur bayram öncesi yatarsa belki zammı diğer aya eklerler .belli değil yani orası

MAAŞ EN FAZLA 1750 OLUR GİBİ GELİYOR BANA

Fresfres
Şu anki Tüfe zammı %34 - 35 gibi oda 1900 tl nin üzerinde çıkıyor 1474 yüzde 34 ü 541 tl yapar 1474+541 : 1975 lira yapar + haziran ayı tüfe yüzdesi de var 4 temmuzda belli olur

2000 olmaz mı yani en düşük, 2000 lerde hiç olmaz o zaman 🙈

Memur taban aylık katsayısı*400

Memur taban aylık katsayısı*400

Selam arkadaşlar ben muhtaç engelli aylığına başvurdum vakıflar bölge müdürlüğünden, başvurum 23.02.2022, onaylanma tarihi ise 21.06.2022 sormak istediğim soru şu başvurudan onay tarihine kadar geçen sürede toplu ödeme oluyor mu vakıftan şimdiden teşekkür ederim.

Mahmut34
vey bee ben 21 nisan 2021 de başvurdum daha 2 gün önce aradılar bağlandı diye. senin rapor oranı yüksek galiba o yüzden hızlı ilerlemişsin. soruna gelince emin olmamakla beraber öyle bişey olduğunu sanmıyorum. öyle bişey olsa bana 14 ay bekleme süreli paranın yatması gerekiyo ki öyle bişey yapmazlar.

bir de sormak istediğim şu var. vgm herkese aynı parayı veriyor demi yani %40 ya da %80 oranlı raporumuzun olması bişey farkettirmiyor.

Asgari ücret ile vgm maaşı arasındaki fark iyice açılıyor eskiden bu kadar fark yoktu 2800e 900dü temmuzda vgm 2000 olsa asgari 6000 diyolar şuna bak

Keşke yatırsalar, bide çoğuna ikramiye yatıyomuş bizede öyle bişey olur mu ki bu bayram 🙈🙏

[FONT=&quot]Sosyal medya üzerinden yayılan "Açık Kapı" hizmeti üzerinden başvurulması durumunda, bayram harçlığı benzeri sosyal yardımların yapılacağı yönündeki haberler asılsızdır. "Açık Kapı" birimlerinin yardım dağıtmak, sosyal destek ödemesi gerçekleştirmek gibi bir görevi bulunmamaktadır. Bu şekildeki asılsız haberlere itibar edilmemesi önem arz etmektedir.[/FONT]

İnşallah verirler bu bayram, maaşlarda erken yatar inşallah 🙏

Üst Alt