Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

[FONT=Poppins]VGM maaşı
2022 yılında muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 2088 ,61 TL ödenmektedir.[/FONT]

Son düzenleme:
vakıflar genel müdürlüğünden gelen mesaj aynen şu şekilde
yapılan kontrollerde bazı muhtaçlarımızın türkiye aile destek
programına başvurdukları tesbit edilmiştir başvuru yapanların
başvurularını iptal etmeleri gerekmektedir aksi takdirde muhtaç
aylıkları kesilecektir

arkadaşlar nasıl iptal edecez destek yardımını iptal etmemiz gerekiyor

aylıkları kesilecektir

Türkiye aile destek pırogramı nedir ?

Destek programı ne? Vgm engelli aylığına başvuranların hepsinin mi kesilecekmiş maaşları?

aylıkları kesilecektir

Yetim aylıkları da mı kesilecek yoksa tek engelliler mi bunun için tam açıklama yaparsanız sevinirim

aylıkları kesilecektir

vAKIFLAR GEnel merkezindenmi geldi yoksa Konya vgm denmi

mesajın başlangıcı vakıflar genel müdürlüğü diye başlayıp konya vakıflar bölge müdürlüğü
diye bitiyor durun bir vakfı ariyim
l

Biz aradık açmadılar işleri var büyük ihtimalle öyle birşey yoktur bnce

konya vakıfları aradım kaymakamlığa gidip iptal dilekçesi verecekmişiz
maaşlarıda bayram öncesi yatırmaya çalışacağız dediler
arkadaşlar size mesaj gelmedimi

Vakıflar Genel Müdürlüğünden muhtaç maaşı alanlar .Aile destek paketinden yardım alamıyormuş yoksa maaşları kesilirmiş bilginize arayın sorun sizde bağlı bulunduğunuz vakfı isterseniz

bağlı bulunduğunuz kaymakamlığa gidip destek paketi yardımını
iptal dilekçesi vererek başvuruyu iptal etmemiz gerekiyor

konya vakıflar tarafından bana maaşlarıda bayram öncesi yatırmaya çalışacağız dendi

Engelli maaşı yada bakıcı maaşı kesilmez demi bu Türkiye aile destek programından dolayı

Bundan 3 hafta önce babam sosyal ve ekonomi destek ön başvurusu yapmış benm le alaksı olurmu

Kardeşim ve ben Beylerbeyi TRSM ye gidiyorum.Bugün Cansağlığı Vakfı denen bir vakıftan Kurban Bayramı Hediye Çeki olarak kardeşime 1000 TL BİM Hediye Kartı geldi.Kardeşimin engelli raporu yok.Benim ise %22 Kulak Burun Boğaz %33 Gastroenteroloji den toplam %47,74 raporum var.Psikiyatriden de puan alacaktım ancak psikiyatri puan verecekken önce başka doktora muayene oldum.Hatalı bir şekilde kendisi %0 puan vermiş.Birde IQ testi donuk, TEMARUZ yazmış birde.(Kişiyi nasıl bilirsin kendi gibi.)Büyük ihtimal bilerek oradan puan verdi.Böylece gerçek verecek dokturun puan vermesini engelledi.Neyse zaten puan versede önceden beykoz devlet hastanesinde sadece psikiyatriden %25 almıştım psikiyatriden.25 verse etkilemiyor.Ama beylerbeyi trsm en az %40 alırsın dedi.%70 i geçermi bilmiyorum.Kardeşim benim akbili kullanıyor.Aramızda 1 yaş var.Bu yüzden ona rapor çıkarmadık.Annemde %44 engelli yine oda engelli maaşı alıyor.Bundan başka internette anket dolduyorum.ysense falan ayda 700 tl falan kazanıyorum oradan.

Annem de Ankara büyükşehir belediyesinden kendi adına gaz ve et yardımı adı altında nakit para alıyor. Bu yardım vgm nin verdiği engelli maaşına engel olmaz dimi Ankaralı arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşlar neden maaş kesilecek onu anlamadım kişi başı geliri geçmezse kesilmezki

Bundan 3 hafta önce babam sosyal ve ekonomi destek ön başvurusu yapmış onun üstüne gözüküyor kardeşim yetim aylığı alıyor vgmden
Yaşı 16 herhangi gibi Bi kesinti olmaz dglmi lütfen bilen biri cvp versin aile destek pırogramı mı oluyor anlamıyorum pek

arkadaşlar ben konya sosyal yardım vakfına gidip aile destek paketi
feragat dilekçesi verdim sizde ihmal etmeyin gidin aile destek paketi yardımını
iptal edin bilginize

bu arada daha maaş alan olmadı herhalde

Neden iptal edelim derbeder maaşımız kesilirmi ben engelli bide bakıcı maaşı alıyor annem etkilermi

Sunaxx onu bilmiyorum ama dikkat ederseniz vakıflar genel müdürlüğünden
bana mesaj gelmişti buraya yazmıştım mesajda aynen şöyle diyordu
bazı muhtaçlarımız türkiye destek pakatine başvurdukları tespit edilmiştir
bu yardımı iptal etmeniz gerekmektedir aksi takdirde muhtaç maaşınız kesilir diye

bende muhtaç maaşı aldığım için bizzat kaymakamlığa gidip feragat dilekçesi verdim
yani telefonla iptal olmuyormuş bizzat kendim gidip dilekçe verdim

Öyle bi durum olsa bizede gelir inşallah mesaj

Üst Alt