Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

samet123 kardeşim senin derdin ne bak daha yeni 4 rekat
yatsı namazı kıldım beni günaha sokma şimdi genede kalbini kırmıyım
bir daha sana cevap vermiyecem

türkiye aile destek paketini iptal edin vakıflar genel müdürlüğünden mesaj geldi
iptal etmezseniz muhtaç maaşı kesilecektir derken demi yalan söyledim
bana teşekkür etmeniz gerekirken üstüne moralimi bozuyorsun

Konyada muhtaç maaşı dün 14.38 de yattı bende aile destek paketine başvuru yapmıştım salı günü vgm konya bölge müdürlüğünden mesaj geldi aile destek programına kaydınız tespit edilmiştir iptal etmeyenlerin muhtaç engelli maaşı kesilecek diye bende cimerden iptal edilmesi için yazdım dün sabah da kaymakamlık syd ye iptal dilekçesi verdim sisteme iptal edildi diye düştü inanmayan numarasını versin vatsapdan ekran resimleri arayım gelen mesaj ve yatan maaş dekontu

Arayan oldu mu hiç vakıfları? Bugün yatma ihtimali nasıl acaba, yarına kalacak gibi maaşlar

Bizim bugün yatmıycak galiba

Hesaba bakmadan maaşın yattığını hemen nasıl bilebilriz?

Barda güle güle harca

Dün bana yalan söylüyorsun maaşın yatmadı
ama yattı diyorsun diyen arkadaş eminim seninde maaşın yatmıştır
sende güle güle harca

Kasım ayında yoklama kağıdı gelecek diyolar, o nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Kargo ile kağıt fln mı gelicek nasıl yapıcaz onu?

mlkkz198 arkadaşım artık yoklama yok yoklama yerine
bankadan maaşı düzenli çekip çekmediğine dair maaş ekstresi
verilecek konya vakıflar geçen yıl öyle dediler herhalde heryerde
aynıdır diye düşünüyorum genede kasım ayına yakın ara vakfı teyit ettir

Peki maaşımızı başka hesaba havale etsek hesap ekstresinde havale gözükse sorun olur mu? Bide hesabımıza maaşı komple aldıktan sonra para yatırıp da başka hesaba havale yapsak sıkıntı olur mu?

geçen yıl tamda bu noktada hepimiz sıkıntı yapmıştık şöyle olurmu böyle olurmu
diye hatta ben varım yoğum muhtaç maaşı evim kira tek dayanağım bu maaş
maaşıma zeval gelirse ölümden başka çarem olmaz diye yorum yazmıştım

mantıken eğer yüklü paran falan yoksa ki yoktur
vakıflar genel müdürlüğünün sitesinde zaten orda yazmışlar
3 ay boyunca maaşı hiç çekmezsen ozaman sıkıntı ama birazını çek birazını bırak
sıkıntı olmaz

neyse başka arkadaşlarda şimdi sana söylerler benden çok daha
bunun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var en azından ben kendim
böyle yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım
melkkz198 benim yaşadıklarım bunlar size iyi geceler

İnşallah bi sorun sıkıntı olmaz ya hesaplar arası havalede ve para yatırıp başka hesabımıza havale yaptığımız için🙏

Arkadaşlar bir şey soracağım. 2aydir vgm den aylık alıyorum bu yüzden pek bir bilgim yok bu aylık için her yıl yeni bir başvuru fln gerekli mi yoksa bir sorun olmadıkça alabiliyor muyuz? Ve evlenince bu aylık kesilir mi?

Pembe bulut
Gelir durumunuz değişmediği sürece aylık devam eder ama evlilik durumunda vakıf a bilgi verin eşinizin gelir durumuna bakabilirler. eskiden yılda bir kez kasım ayında muhtardan ikametah istenirdi geçen yıl banka hesabının 1 yıllık dökümünü istediler

Peki kendimize ait başka hesaba havale vs yapsak sıkıntı olur mu maaş kesilir mi 🙈 ekstra banka hesabı var vs diye

Bütün maaşı komple havale yapsak sorun olur mu bizim çin?

mlkkz198
Blemiyorum onu hesabında çok para varsa ihtiyaç sahibi değilsin diye kesebilirler karar senin bilemiyorum o kadarını

O hesapta para yokki aksine borç oluyo. Ben sırf maaş yatan hesapta para kalmasın küsüratı vs diye diğer hesabıma havale yapıyodum umarım kesilmez ya 😔

Önceden çalıştığım iş yeri açtırmıştı o hesabı, esnek hesap limiti var borç oluyo o hesapta yani normal birikmiş veya yatan para olmuyo ki 😔

mlkkz198
Küsüratlar önemli değil her ay düzenli büyük paralar varsa sorun olur

Gelen bi para yok o eski hesabıma sadece borç var meselaaylık 500 600 liralık borç var esnek hesabına, ben yatan maaşın küsüratları kalmasın diye hepsini eski hesabıma havale yapmıştım, sorun olur mu kesilir mi maaş 😔

Arkdaşlar bu ay maş ne zmaan yatıcak haberi olan var mı her ay başka gün yatıyor çünkü

yiğitcan06 maaş günü biriyle 10 u arası zam falan olunca bazen gecikiyor
ama genel olarak onuna doğru yatıyor

Üst Alt