sen maaşı vakıflar genel müdürlüğünden mi alıyorsun yoksa aile ve sosyal bakanlığından mı ? ben de vgm yi aradım sistem maaşını keser dediler güya yardım yapılacaktı bu nasıl bir şey anlamadım benÖyle bi durum olsa bizede gelir inşallah mesaj
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sen maaşı vakıflar genel müdürlüğünden mi alıyorsun yoksa aile ve sosyal bakanlığından mı ? ben de vgm yi aradım sistem maaşını keser dediler güya yardım yapılacaktı bu nasıl bir şey anlamadım benÖyle bi durum olsa bizede gelir inşallah mesaj
sizin kesmezler zaten işlemi sosyal hizmetler yapıyor sorun vakıflar genel müdürlüğündeBen sosyal hizmetlerden alıyorum dedgn gibi inşallah 3 kuruş için bu maaşımızi kesmezler
yok dha yatan olmadıMaaşı yatan var mı?
Bulunduğun yerdeki vgm yi ağa öğren ona göre başvuru yapBen başvuru yapmadım aile destek programına benimde dilekçe vermem gerekir mi vgm den maaş kesilir mi hiçbir işlem yapmazsam?
Ayrıca maaşlar ne zamana yatar acaba? ğ
Senlık bir durum yok o zamanAnladım da ben e devletten fln başvuru yapmadım bu pakete, 27 haziranda mı ne başlamış sanırım internette öyle yazıyo ama ben başvuru yapmadım hiç
an itibari ile konyada muhtaç maaşı zamlı olarak yatmıştır
2088.61 lira
Denizli Aydın aynı bölge henüz yatmadıDenizli henüz yatmadı malesef yatmayan yer varmı