Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Öyle bi durum olsa bizede gelir inşallah mesaj
sen maaşı vakıflar genel müdürlüğünden mi alıyorsun yoksa aile ve sosyal bakanlığından mı ? ben de vgm yi aradım sistem maaşını keser dediler güya yardım yapılacaktı bu nasıl bir şey anlamadım ben :) insanlarla alay eder gibi bir durum engelliye yardım etmeyeceksin de kime edeceksin kara mizah bu !

Ben sosyal hizmetlerden alıyorum dedgn gibi inşallah 3 kuruş için bu maaşımızi kesmezler

Sadece vakıflar dan engelli maaşı alanlar da mı dilekçe vermek zorunda? O pakete başvuru yapmayan?

Ben başvuru yapmadım aile destek programına benimde dilekçe vermem gerekir mi vgm den maaş kesilir mi hiçbir işlem yapmazsam?
Ayrıca maaşlar ne zamana yatar acaba? 🙈

Ben başvuru yapmadım aile destek programına benimde dilekçe vermem gerekir mi vgm den maaş kesilir mi hiçbir işlem yapmazsam?
Ayrıca maaşlar ne zamana yatar acaba? 🙈
Bulunduğun yerdeki vgm yi ağa öğren ona göre başvuru yap

Anladım da ben e devletten fln başvuru yapmadım bu pakete, 27 haziranda mı ne başlamış sanırım internette öyle yazıyo ama ben başvuru yapmadım hiç

Neden yatmasın engellilerin de yatıcak demişti ya cumhurbaşkanı, bizimde yatar inşallah yarın fln🙏

samet123g arkadaşım ortam zaten gergin nerden çıktın sen ?

rabbimin izniyle herkesin yatacak inşaallah konya vakıfları aradım
bayramdan önce yatıracaz inşaallah dediler

zaten maaşın zamanı gelmiş erken yatırma değil yani erken yatırma geçen aydı
oda muhtaç maaşı 29 da yatmıştı bu sefer maaş ödeme günü gelmiş
herkesinki bayramdan önce yatar inşaallah

Maaşı normalde 9 10 unda yatanların biraz sıkıntı o zaman bayram öncesi yatmaları 🙈

erken ödeme geçen bayramdı 29 da yatmıştı bu bayramda zaten ödeme günü gelmiş
bir gün aşağı birgün yukarı yatacak inşaallah

Kral adamlar 10 unda yatacak diyolar her ay 15 inde zor aliyoz bence imkani yok benim ümidim yok yani siz umitleniyorsaniz umitlenin

Bana kaç gün önceden msj geldi bayram nedeniyle ayın 7'sinde yatacak diye

Bayram öncesi yatar arkadaşlar

İnşallah cumadan önce yatar ya, bugün fln yatar 🙏🙏

Herkese mi geldi o 7 sinde yatacak mesajı?

an itibari ile konyada muhtaç maaşı zamlı olarak yatmıştır
2088.61 lira

Ankarada da yatınca bi ses edin size zahmet

Yigitcan06

[FONT=Poppins]02562259456 bu numarayı arasana sana zahmet müsaitsen eger onlar ne zaman yatacağını söyler ben bu ara çok aradım o yüzden[/FONT]

Üst Alt