Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
VGM de TC olayı yok aydan aya değişiyor ben 7-8 yıldır alıyorum .Bölge müdürlükleri var tek elden yatmıyor yani her biri aynı veya farklı günde yatırıyor ayın 3 ünde de aldım 15 inde de yani belirli bir günü yok@Barda5 @Yigitcan06 10-15 arası yatıyor haberiniz olsun tc ile yatiriyorlar sonu 0 olan 10 undan 2-4-6-8 diye gidiyor
Adres değişikliğnde maaş kesilmez ama bildir adresini başka bankalara bakmıyorlar şu an diye biliyorum . öyle bir çekincen varsa evde tut paranı yada yakınının hesabına atMesela havale yapsak başka hesaba, o hesapta inceleniyor mu? Yoksa para çekilmiş mi çekilmemiş mi ona mı bakılıyor? Evlilik yada iş güç adres değişikliği durumlarında mı kesilir sadece maaş?
Bu cumaya kadar hepsi yatar bence pazartesiye kalmazAnkara ve cevresi 15 inde yatcak şimdi konuştum muhasebeden birisi ile
Bu cumaya kadar hepsi yatar bence pazartesiye kalmaz
sİZİN BÖLGE DE YAŞAYIPDA MAAŞ ALANLAR BİLİR ANCAK ONU .YA VAKIFI ARA YA DA BANKA HESABINA BAK ORADAN ANLARSINBalıkesir yattı mı
Bizimkiler yarın yatar büyük ihtimalle galibaYigitcan06
hENÜZ YATMADI
bELLİ OLMAZ AKŞAM 5 KADAR YOLU VARBizimkiler yarın yatar büyük ihtimalle galiba