Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Promsyon diye bişey varmış ya memurlara bize de maaş diye yatıyor ya paramız, bizede promosyon olur mu verirler mi?

mlkkz198
Abi nereden çıkarıyosun bunları .sen maaşı aldığına dua et aiie destek paketi yardımı biie verilmiyor vgm maaş alanlara bu da kesilmesin diye dua etsen iyi olur :)

Sordum sadece, tşk ederim yinede böyle alaycı cevaplara hiç gerek yok bence

mlkkz198
aLAYCI DEĞİL YANLIŞ ANLMAMIŞSIN BENİM SÖZÜM BAŞKA YERLERE İDİ VERDİKLERİ MAAŞDAN DA OLMAYALIM DEMEK İSTEDİM

Bugünden itibaren yatabilir kontrol edin arada bir

@Barda5 @Yigitcan06 10-15 arası yatıyor haberiniz olsun tc ile yatiriyorlar sonu 0 olan 10 undan 2-4-6-8 diye gidiyor
VGM de TC olayı yok aydan aya değişiyor ben 7-8 yıldır alıyorum .Bölge müdürlükleri var tek elden yatmıyor yani her biri aynı veya farklı günde yatırıyor ayın 3 ünde de aldım 15 inde de yani belirli bir günü yok

Mesela havale yapsak başka hesaba, o hesapta inceleniyor mu? Yoksa para çekilmiş mi çekilmemiş mi ona mı bakılıyor? Evlilik yada iş güç adres değişikliği durumlarında mı kesilir sadece maaş?

Mesela havale yapsak başka hesaba, o hesapta inceleniyor mu? Yoksa para çekilmiş mi çekilmemiş mi ona mı bakılıyor? Evlilik yada iş güç adres değişikliği durumlarında mı kesilir sadece maaş?
Adres değişikliğnde maaş kesilmez ama bildir adresini başka bankalara bakmıyorlar şu an diye biliyorum . öyle bir çekincen varsa evde tut paranı yada yakınının hesabına at

Ankara ve cevresi 15 inde yatcak şimdi konuştum muhasebeden birisi ile

Üst Alt