Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
İnternetten banka hesabına bak yoksa vakfı arabursada yattımı bılen varmı
Cevap Zamanı | Cevap | Kurum Birim Adı |
---|---|---|
30/09/2022 10:23:02 | Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir. | VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ |
An itibari ile konyada muhtaç maaşı yatmıştır
Ben de aile destek paketine başvurmuştum. Sonrasında vgm muhtaç maaşım çıktı. Aile destek paketi programından feragat ettim dilekçe ile. Vgm bölge hayır işlerine bakan memur dedi ki; bir sefere mahsus yapılan ödemelere başvurabilirsin fakat aylık düzenli ödenecek yardımlara başvurursan maaşın kesilir.
Bugün vgm maşı yatan oldumu
Cevap Zamanı | Cevap | Kurum Birim Adı |
---|---|---|
30/09/2022 10:23:02 | Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir. | VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ |
Evet başvuruyoruz bende feragat etmiştim E devlet e gir oradan başvur Aile sosyal yardım bakanlığını seç +[FONT="]Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti[/FONT] oradan bulursun@Barda5
Girişimin için çok teşekkür ederim. Şu an dişim çok ağrıyor. Yazılanları anlayamıyorum. Kısacası ve açıkçası bizler de aile destek programına başvurabilir miyiz?
Sen de ben de feragat etmiştik değil mi?
Napıyoruz şimdi?
Beni tanıyorlar bana gelmezler ama bilemiyorum sizin durumu gelebilirlerde . Daha önce sosyal yardım dan gıda veya nakit veya kömür yardımı almışsanız gelmezler@Barda5
Sydvden sosyal incelemeci memurların gelmesini bekleyeceğiz değil mi başvurduktan sonra.
E devlette türkiye aile destekleri programı sayfasına mı tam olarak hangi ekran?
Çok soru soruyorum kusura bakmayın.
@Barda5
Sydvden sosyal incelemeci memurların gelmesini bekleyeceğiz değil mi başvurduktan sonra.
E devlette türkiye aile destekleri programı sayfasına mı tam olarak hangi ekran?
Çok soru soruyorum kusura bakmayın.