Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

derbeder47

İnşallah ilk defa alacağım ben muhtaç aylığı herkese hayırlı bereketli olmasını dilerim.

derbeder47 önceki mesajlara biraz göz gezdirdim sizin bilgilerinize dayanarak saygılarımı sunarak birkaç soru sormak isterim.

Nasipse ilk defa bu ay vgm muhtaç aylığı alacağım.

Engelli raporum 2023 temmuz ayına kadar geçerli. Yani raporumun seneye yenilenmesi gerekiyor. Yeni raporumu alana kadar vgm muhtaç aylığından faydalanabilir miyim? Yeni raporu alıp tekrar mı başvuru yapmam gerekiyor? Vgm muhtaç aylığına başvuru sürecim yeniden mi başlayacak? Eğer ben yeni raporu alana kadar geçen sürede vgm nün kontenjanı dolarsa napacağım?
Teşekkür ederim.

caykolik
Raporun süresinin dolmasına 1 ay kala yeni rapor çıkart vakfa elden veya posta ile gönder yeniden başvurmana gerek yok

derbeder47 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iyi dilekleriniz için. sağolun. herkese bereketli olsun.

saat 5 geçti artık yatmaz dimi pazartesiyemi kaldı uşak-kütahyaya bağlı

bölge bölge yatırıyolar bizim bölgede KÜTAHYA
AFYONKARAHİSAR; ESKİŞEHİR; KÜTAHYA; UŞAK; bu şehirler var.

An itibariyle kütahya yattı herkese hayırlı uğurlu bereketli olsun canlar

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar Vakıflar Genel Müdürlüğünden maaş alıp da 2 ay önce başlayan Aile Destek Paketi yardımından faydalanan var mı ? alan olursa Vgm maaşının kesileceği söylenmişti bana ve VGM maaş alan bazı arkadaşlara. Ben bu konuda Cimer e Kültür bakanlığına yazdım 15 gündür henüz cevap verilmedi V.G. Müdürlüğü Kültür Bakanlığına bağlı diye biliyorum. Sizlerde Cimer den Kültür Bakanlığına bu konuda yazarsanız belki bir düzenleme yapılabilir hakkımızda bilemiyorum ama.. 2 Bakanlık arasında bu konu hakkında bir iletişim sağlamsa da durum düzeltilse iyi olur ama iletişim eksikliği olabilir belki bu konu hakkında .,2 vakıf da devlete bağlı oldukları bakanlık farklı olsada muhtaç engelli vs maaşı veriliyor. Aralarındaki fark nedir çözemedim muhtaç fakir yoksulsa 2 kurumdan da maaş alanlar yoksul ihtiyaç sahibi sönuçta.[/FONT]

Ben de aile destek paketine başvurmuştum. Sonrasında vgm muhtaç maaşım çıktı. Aile destek paketi programından feragat ettim dilekçe ile. Vgm bölge hayır işlerine bakan memur dedi ki; bir sefere mahsus yapılan ödemelere başvurabilirsin fakat aylık düzenli ödenecek yardımlara başvurursan maaşın kesilir.

caykolik
bANADA ÖYLE DEnDİ AMA BU SÜREKLİ BİR MAAŞ DEĞİL bir yıl için diye biliyorum bende feragat etmek zorunda kaldım maalesef

vgm için dikkat önemli cimerden bana gelen cevap
[FONT='inherit']Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.
[/FONT]
Cevap ZamanıCevapKurum Birim Adı
30/09/2022 10:23:02Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ

Son düzenleme:
An itibari ile konyada muhtaç maaşı yatmıştır

[FONT=sans-serif]vgm için dikkat önemli cimerden bana gelen cevap[/FONT]
[FONT=sans-serif]Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.[/FONT]

Ben de aile destek paketine başvurmuştum. Sonrasında vgm muhtaç maaşım çıktı. Aile destek paketi programından feragat ettim dilekçe ile. Vgm bölge hayır işlerine bakan memur dedi ki; bir sefere mahsus yapılan ödemelere başvurabilirsin fakat aylık düzenli ödenecek yardımlara başvurursan maaşın kesilir.

[FONT=sans-serif]Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.[/FONT]

Bugün vgm maşı yatan oldumu

Cevap ZamanıCevapKurum Birim Adı
30/09/2022 10:23:02Vakıflar Genel Müdürlüğünden Muhtaç aylığı alan yetim veya engelli kendileri ve bakmakla yükümlü annesi veya babası Türkiye Aile Destekleri Programında faydalanmaları durumunda muhtaç aylığı alan kişilerin aylıkları kesilmeyecektir.VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > SOSYAL YARDIM MÜDÜRLÜĞÜ

Barda5
Girişimin için çok teşekkür ederim. Şu an dişim çok ağrıyor. Yazılanları anlayamıyorum. Kısacası ve açıkçası bizler de aile destek programına başvurabilir miyiz?
Sen de ben de feragat etmiştik değil mi?
Napıyoruz şimdi?

@Barda5
Girişimin için çok teşekkür ederim. Şu an dişim çok ağrıyor. Yazılanları anlayamıyorum. Kısacası ve açıkçası bizler de aile destek programına başvurabilir miyiz?
Sen de ben de feragat etmiştik değil mi?
Napıyoruz şimdi?
Evet başvuruyoruz bende feragat etmiştim E devlet e gir oradan başvur Aile sosyal yardım bakanlığını seç +[FONT=&quot]Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti[/FONT] oradan bulursun

Barda5
Sydvden sosyal incelemeci memurların gelmesini bekleyeceğiz değil mi başvurduktan sonra.
E devlette türkiye aile destekleri programı sayfasına mı tam olarak hangi ekran?
Çok soru soruyorum kusura bakmayın.
Barda5
Sydvden sosyal incelemeci memurların gelmesini bekleyeceğiz değil mi başvurduktan sonra.
E devlette türkiye aile destekleri programı sayfasına mı tam olarak hangi ekran?

@Barda5
@Barda5
Beni tanıyorlar bana gelmezler ama bilemiyorum sizin durumu gelebilirlerde . Daha önce sosyal yardım dan gıda veya nakit veya kömür yardımı almışsanız gelmezler

Barda5
Geçen sefer vgm maaşım çıkmadan önce sydv 2022 maaşına başvurmuştum. Tam 1 ay evden çıkmadım. Ondan sonra bir işim çıktı çıktım. O gün gelmişler. Sonra sydvye gittim biz geldik sen yoktun dediler. Kusurlu ben oldum. Allah tan vgm maaşım çıktı da durum düzeldi. Şimdi ben de başvurucam türkiye aile destekleri programına ama korkuyorum ya sıkılır da evden çıkarsam.
Yalnız yaşıyorum.

caykolik
Evde bulamayınca aramaları gerek insan 24 saat hergün evde olmaz ya. Sizi tanıyorlarsa daha önceden geldikleri için tekrar gelmezler sanırım

Üst Alt