Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Yigitcan06
Tahminim bugün ya da yarın ama hiç belli olmuyor haftaya da kalabilir düzensiz yani.

arkadaşlar başka maaş yatan il varmı ?

konyada yatmadı pazartesiye kaldı

Kütahya yatmış yeni gördüm hayırlı uğurlu bereketli olsun kardeşler abiler ablalar.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]derbeder47
[FONT=sans-serif]Ben Cimer e yazdım maaş kesilmeyecek hemen başvuru yaz ben atmıştım cimer den gelen yazıyı sana[/FONT]

Kasımda yoklama için vgm den bilgilendirme gelen var mı? Nasıl olucak napıcaz

caykolik
bELLİ değil daha geçen sene 1 yıllık banka dokümünü istediler daha önce muhtardan ikametgah istiyorlardı onu artık e devletten görüyorlar ikametgahı heralde .mesaj ya da e mail gelir

CAN678
sİZİN MAAŞ DA BİR SIKINTI VAR SANIRIM BU KADAR GECİKMEZ vakıfı bir ara istersen internette var numarası (Hala yatmadıysa eğer)

Yıllık yoklama kağıdı bilgi istenen olursa arkadaşlar buraya yazabilirmi

Aynen ya yoklama kağıdı hakkında iletişime geçilen var mı vakıflardan?

Bide aylık yatan paranın 8.61 lira kalanını başka hesaba havale mi yapıyosunuz nasıl hesaptan çekiyosunuz mesela

mlkkz198

Kalan para kalsın hesabında sorun değil 10 -20-30 milyarlar vs bulunmasın hesabında yani bu zangin demesinler :)

Ben her ay başka hesaba havale yapıyodum,en başta bana hesabında hiç para kalmasın demişlerdi,, Kasım yoklamasında havale yapılan hesaplar fln sıkıntı olur mu 😔yoklamadan da bi haber yok nasıl ne zaman olucak 🙈

mlkkz198
Hiç para olmasın değil büyük paralar milyarlar olmayacak :) Çok büyük miktarda para giriş çıkışları olmasın hesabına

Son düzenleme:
Zam nasıl heesaplanıcak bizim ne kadar olurki yılbaşından sonra maaşımız acaba ? Tabi ki kasım yoklamasında bi sorun çıkmazsa inşallah çıkmaz da 🙏🙏

Üst Alt