Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

hesap dökümü isteniyor geçen seneki gibi bana o şekilde kağıt yollamış vakıf

hesap dökümü isteniyor geçen seneki gibi bana o şekilde kağıt yollamış vakıf
Yenimi grldi bize henüz gelmedi .mantıksız bir şey .insanın başka bankada hesabı var .ya da ininal kart kullanıyordur yakınının hesabını kullanıyordur vs vs zaten başka vakıflardan veya yardım kurumlarından aylık düzenli maaş alanların durumunu sistemden görebiliyorlardır. siz hangi il de yaşıyorsunuz ?

denizlide yaşıyorum cuma günü geldi kağıt. dediginiz gibi aslında kendileride görebiliyor ama yine de neden böyle birşey istiyorlar anlamdım

Sayın Yaralanıcımız;
Bölge Müdürlüğümüzden almış olduğunuz muhtaç maaşının devam edebilmesi için; 01.11.2021 ve 01.10.2022 tarihleri arasını gösteren hesap detayını muhtaç aylığının alındığı bankadan aylık ödenen kişi adına alınarak 07.11.2022 ve 30.11.2022 tarihleri arasında Bölge Müdürlüğümüze getirilmesi veya gönderilmesi gerekmektedir. Adres: Meşrutiyet Mah. Atatürk Bulvarı No:133 Bakanlıklar/ANKARA Faks:0 312 309 89 01
Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü
0312-309 8910

Banada böyle bir mesaj geldi baktım hesabıma öyle cok büyük giriş çıkış olmamış arkadaşım borç para göndermişti o girdi çıktı olmus 4K sorun olurmu sizce???

Ve ben muhtaç aylığı alalı 3 ay felan oluyor yani daha önceki girdi çıktılar çalıştığım için maas felan

Sayın Yaralanıcımız;
Bölge Müdürlüğümüzden almış olduğunuz muhtaç maaşının devam edebilmesi için; 01.11.2021 ve 01.10.2022 tarihleri arasını gösteren hesap detayını muhtaç aylığının alındığı bankadan aylık ödenen kişi adına alınarak 07.11.2022 ve 30.11.2022 tarihleri arasında Bölge Müdürlüğümüze getirilmesi veya gönderilmesi gerekmektedir. Adres: Meşrutiyet Mah. Atatürk Bulvarı No:133 Bakanlıklar/ANKARA Faks:0 312 309 89 01
Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü
0312-309 8910

Banada böyle bir mesaj geldi baktım hesabıma öyle cok büyük giriş çıkış olmamış arkadaşım borç para göndermişti o girdi çıktı olmus 4K sorun olurmu sizce???

Ve ben muhtaç aylığı alalı 3 ay felan oluyor yani daha önceki girdi çıktılar çalıştığım için maas felan[/QUOTE

Bir şey olmaz benimde giriş çıkış oluyor kredi kartından çekiyorum faizli sonra tekrar hesaptan yatırıyorum vs sanırım onların öğrenmek iste istedikleri her ay düzenli başka yerden maaş yada yardım alıyorlarmı diye kontrol etmek. Sen vakfı ara yada git kendin onara şu tarihten yani maaş dan önce çalışıyordum o para girişi bunlar diye izah et

İşte sorun şu şuanda yürüyemiyorum kaza geçirdim belirtilen tarihlerde de muhtemelen gidemeyecegim nasil bir yol izlememi onerirsiniz?

Merhabalar. Sizlere vgm posta yoluyla mı sms yoluyla mı ulaşıyor?

Samet123q
Banka da tanıdığın varsa birini gönderirsin olurda .ya da taksi tutman gerekecek evrakları göndermezsen maaşını yatırmazlar

Barda5
Mobil bankacılık üzerinden döküm alsam çıkarsam arkadaş ile gondersem sorun olurmu acaba ariyorum açmiyolar

Samet123q
Onu bilemiyorum ben geçen sene aldığımda banka mühürü vardı internette fotomontaj silinme vs oldu diye düşünebilirler vakıfa bir sor istersen

Maaş aldığımız bankanın hesap dökümündemi para giriş çıkışı çok olmamalı ve yüksek miktarlar olmamalı yoksa havale eft yaptığımız hesaplar sıkıntı olur mu onları da incelemeye alırlar mı yani mesela 500 600 lira fln gelip geri göndersek ?, birde herkese mi posta yoluyla kağıt geldi bana henüz gelmedi 🙈

@mlkkz198
sNMIYORUM O KADADA İNCELEMEZLER 500- 600 TL İLE NE ALINABİLİYOR BEN BAZEN vakıfbank hesabıma 600- 700 yatırıyorum oradan kredi kartına aktarıyorum sanmıyorum birşey olacağını arkadaştan borç alıp yatırıyorum bazen. verilen 2088 tl ile hem kira elektrik telefon yiyecek içecek sağlık vs geçinmek mümkün mü bu devirde

Maaş aldığınız hesaba mı yatırıp ordan gönderme vs yapıyosunuz yoksa başka hesaplarınız için mi dediniz para yatırıp gönderiyorum vs diye? En geç ne zaman kadar sms e posta veya posta gelirki kasım yoklaması için acaba bana henüz gelmedi 🙈

mlkkz198
Gelse de gelmese de bir an önce gönder kasım ilk haftası ellerinde olsun banada kağıt gelmedi henüz. sadece maaş aldığın banka vakıfbank tan

Vakfı arasak yanlış anlarlar mı acaba, bide neye göre hangi ayların dökümünü göndericez ki vgm den bilgi gelmeyince🙈

@mlkkz198
@Barda5
Vgm benimle de iletişime geçmedi daha hayırlısı.
İletişim bekleme sen gönder postada kaybolur falan .sen garantiye al kendini yoksa maaşın bir dahaki aya kalır ya da telefonla ara iyice emin ol

Vakfı arasak yanlış anlarlar mı acaba, bide neye göre hangi ayların dökümünü göndericez ki vgm den bilgi gelmeyinceğŸâ„¢Ëâ€*
2021 kasım ayından bu yılki alacağın tarihe kadar ekim ayı yani 2021 kasım ayından 2022 kasım ayına kadar al bazı bankalar para istiyormuş param yok dersin

Peki dökümanları aldık 1 senelik diyelim bi tanıdığımıza aldırsak o bizim adımıza gönderse olur mu? Birde zarfa hesap dökümlerinden başka bişey daha koymamız gerekli mi dilekçe vs?

Birde biz vakıfkatılımdan almıycak mıyız hesap dökümünü para isterler mi, başka bankalar derken diğer bankalarda döküm verir mi vakıfkatılım hesabımızın?

mlkkz198
bAŞKASINA VERMEZLER KENDİN GİT POSTA İLE YADA ELDEN TESLİM ET YANLIŞ ANLAŞILACAK BİRŞEY YOK SON 1 YILLIK AL. pARAM YOK DERSİN GEÇEN SENE BENDEN İSTEMEDİLER. bANKADAN KENDİN AL BAŞKASIYLA GÖNDEREBİLİRSİN

benimde maaş yatmadı bugün yaşadığım şehrin müdürlüğünü aradım kötü bir haber aldım eylül ayından itibaren maaşımı kesmişler nedeninide annem babam emekli olması dediler eskiden sadece senin gelirinin olmaması yeterliyken şimdi anne baba ya da bakılıyorumuş evliyim anne babamın bana faydası yok desemde bir sonuç alamazsın itirazında dedi telefondaki şahıs

Nasıl yani, şimdi bekarım ben babam annemle yaşıyorum babam yakında emekli olunca benim maaşım mı kesilecek?

ben şimdi bankaya gidip 2021 1 kasımdan itibaren maaş ekstiresimi istiyorum diyecem
yoksa direk bir yıla ait ekstremi diyecem

ben şimdi bankaya gidip 2021 1 kasımdan itibaren maaş ekstiresimi istiyorum diyecem
yoksa direk bir yıla ait ekstremi diyecem
Geçen yıl maaşı aldığın kasım 15 den bugüne kadarkini iste

benimde maaş yatmadı bugün yaşadığım şehrin müdürlüğünü aradım kötü bir haber aldım eylül ayından itibaren maaşımı kesmişler nedeninide annem babam emekli olması dediler eskiden sadece senin gelirinin olmaması yeterliyken şimdi anne baba ya da bakılıyorumuş evliyim anne babamın bana faydası yok desemde bir sonuç alamazsın itirazında dedi telefondaki şahıs
Maaşı vakıflar genel müdrlüğündenmş alıyordun (ayda 2088 tl) yoksa aile sosyal bakanlığından mı o biraz daha düşük maaşı. İkametgahınız aynı ise anne baba vs eve giren toplam geliri evde yaşayan kişi sayısına bölerleer miktarı aşarsa keserler . ya adres değişikliği yapacaksın ama kira parası sıkıntı bu sefer evde kaç kişi yaşıyor eve giren aylı toplam gelir ne kadar

şimdi bekarım ben ve babam annemle yaşıyorum babam yakında emekli olunca benim maaşım mı kesilecek?

mlkkz198
VGM de nasıl oluyor Orasını bilemiyorum herhalde eve giren gelire bakarlar onu vakıf a sorman lazım

bu gün son bir yıla ait hesap dökümü çıkartım önce banka para
istedi bende geçen sene almadınız dedim neyse para ödemedim
konya vakıflara gittim teslim etmeye ordaki memur daha size bilgilendirme
yapmadık dedi neyse bilgilendirme yaptığımıızda sen zaten getirdin dediler
diyeceğim bu dünyada herşeyde göze batıyorum sanki bir tek ben maaş alıyorum
hep göze batıyorum

O zaman bilgilendirme olmasını bekleyelim biz baksana yanlış anlaşılmış arkadaş :(

Üst Alt