hesap dökümü isteniyor geçen seneki gibi bana o şekilde kağıt yollamış vakıf
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Yenimi grldi bize henüz gelmedi .mantıksız bir şey .insanın başka bankada hesabı var .ya da ininal kart kullanıyordur yakınının hesabını kullanıyordur vs vs zaten başka vakıflardan veya yardım kurumlarından aylık düzenli maaş alanların durumunu sistemden görebiliyorlardır. siz hangi il de yaşıyorsunuz ?hesap dökümü isteniyor geçen seneki gibi bana o şekilde kağıt yollamış vakıf
Sayın Yaralanıcımız;
Bölge Müdürlüğümüzden almış olduğunuz muhtaç maaşının devam edebilmesi için; 01.11.2021 ve 01.10.2022 tarihleri arasını gösteren hesap detayını muhtaç aylığının alındığı bankadan aylık ödenen kişi adına alınarak 07.11.2022 ve 30.11.2022 tarihleri arasında Bölge Müdürlüğümüze getirilmesi veya gönderilmesi gerekmektedir. Adres: Meşrutiyet Mah. Atatürk Bulvarı No:133 Bakanlıklar/ANKARA Faks:0 312 309 89 01
Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü
0312-309 8910
Banada böyle bir mesaj geldi baktım hesabıma öyle cok büyük giriş çıkış olmamış arkadaşım borç para göndermişti o girdi çıktı olmus 4K sorun olurmu sizce???
Ve ben muhtaç aylığı alalı 3 ay felan oluyor yani daha önceki girdi çıktılar çalıştığım için maas felan[/QUOTE
Bir şey olmaz benimde giriş çıkış oluyor kredi kartından çekiyorum faizli sonra tekrar hesaptan yatırıyorum vs sanırım onların öğrenmek iste istedikleri her ay düzenli başka yerden maaş yada yardım alıyorlarmı diye kontrol etmek. Sen vakfı ara yada git kendin onara şu tarihten yani maaş dan önce çalışıyordum o para girişi bunlar diye izah et
bankadan alınmış doküman istiyorlar ıslak imzalı kaşeliBarda5
Mobil bankacılık üzerinden döküm alsam çıkarsam arkadaş ile gondersem sorun olurmu acaba ariyorum açmiyolar
İletişim bekleme sen gönder postada kaybolur falan .sen garantiye al kendini yoksa maaşın bir dahaki aya kalır ya da telefonla ara iyice emin ol
2021 kasım ayından bu yılki alacağın tarihe kadar ekim ayı yani 2021 kasım ayından 2022 kasım ayına kadar al bazı bankalar para istiyormuş param yok dersinVakfı arasak yanlış anlarlar mı acaba, bide neye göre hangi ayların dökümünü göndericez ki vgm den bilgi gelmeyinceğŸââ¢Ëâ*
Geçen yıl maaşı aldığın kasım 15 den bugüne kadarkini isteben şimdi bankaya gidip 2021 1 kasımdan itibaren maaş ekstiresimi istiyorum diyecem
yoksa direk bir yıla ait ekstremi diyecem
Maaşı vakıflar genel müdrlüğündenmş alıyordun (ayda 2088 tl) yoksa aile sosyal bakanlığından mı o biraz daha düşük maaşı. İkametgahınız aynı ise anne baba vs eve giren toplam geliri evde yaşayan kişi sayısına bölerleer miktarı aşarsa keserler . ya adres değişikliği yapacaksın ama kira parası sıkıntı bu sefer evde kaç kişi yaşıyor eve giren aylı toplam gelir ne kadarbenimde maaş yatmadı bugün yaşadığım şehrin müdürlüğünü aradım kötü bir haber aldım eylül ayından itibaren maaşımı kesmişler nedeninide annem babam emekli olması dediler eskiden sadece senin gelirinin olmaması yeterliyken şimdi anne baba ya da bakılıyorumuş evliyim anne babamın bana faydası yok desemde bir sonuç alamazsın itirazında dedi telefondaki şahıs