Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Arkdaşlar ben cuma günü gönderdim hesap ekstresini ve bana haber etmediler bize hesap ekstresi göndericeksin die ben gene de gönderdim onlar demeden bu ay parayı geç mi alırım veya yatar Mı gene erkenden bilgisi olan var mıı:(

vakıflar aylığı alıyorum elektrik desteğide alabilirmiyim. alınıyormu alınıyorsa nasıl alacam

ben daha göndermedim bana 4 de yattı bölgeye göre değişiyor. bana mesajda gelmişti. yarın halletmeyi düşünüyorum

Bankadan bir yıllık geriye dönük hesap dokümanı aldım vakıfa verdim banka para istedi vermedim dokümanı isteyen sizin bakanın vakfı ne parası vereceğim zaten para yok dedim bir daha sesi çıkmadı verdi vakifdakilerde para verdinmi diye sordular sakin para filan vermeyin dediler

bir tek bizim maaşın günü belli değil beklemek adeta işkence gibi

refah payı olucakmış asgari ücrette vs, bize de eklenir mi bu oran yani o zaman %35-40 zam olabilir mi?

Arkadaşlar vgm maşı henüz daha neden yatmadı Bi bilgi alan varmı veya bilen var mı?

Cuma gününe kadar yolu tok acın halinden anlamaz yapacak birşey yok beklemeye saat başı hesaba girip maaş yattı mı diye bakmaya devam

Yiğitcan06 konya vakıfları aradım cıvık bi adam çıktı bana şeker kardeşim
herzaman 10 dan sonra yatar diyor keşke ses kaydı yapan sistemim yüklü olsaydı
şikayet edecektim o dünbeleği...

kendileri bir bok yaptıkları yok oturdukları yerden malı götürsün
bizimlede dalga geçsinler he

derbeder47
Halden anlamaz öyle insanlar ya ciden ne zaman yatıgı belli dgl bari bilgi versinler bu yüzden geç yatıcak die

çok doluyum varya o adamı tespit edebilsem ilk önce cumhuriyet savcılığına
cimere heryere şikayet ederim kendileri tok tuzu kuru bizimlede dalga geçerler
şeytan diyor git konya vakıflara o adam kılığına girmiş sığırı bul

beni vakıflardan aradılar nesine ve milli piyangoya para yatırmışsın keseriz senin maşı dediler bende arkadaşın o dedim o bana veriyor ben parayı yatırıyorum dedim bize dilekce yaz bilgim dışında diye dosyana ekleyelim dilekce göndermessen keseriz maşını dediler. bende dilekce yazıp yolladım. umarım bişey çıkmaz.

beni vakıflardan aradılar nesine ve milli piyangoya para yatırmışsın keseriz senin maşı dediler
nESİNE MİLLİ PİYANGO YASAL SİTELER DEVLET İZNİYLE YANİ ARADILARMI YAZI MI YAZDILAR. BİRİSİ SENLE KAFA BULMASIN ARAYAN NUMARAYI YAZSANA RESMİ NUMARAMI ANLAŞILIR. bİRDE EN ÖNEMLİSİ YATIRILAN MİKTAR NE KADAR ÇOKMU

Son düzenleme:
Üst Alt