Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Hep bekliyoruz da kimin umurunda adamlar sanki cebinden veriyor devletin parası niye zorlanıyorlar ki

02742740025 bu numaradan aradılar. abi numara doğru. baktım siteden. harcamalarına dikkat et falan dedi konuşmasından sorun yok gibi anladım gönderdikten sonra dilekçeyi aradımda bi sorun olmaz gibi birde her ay 100 tl gönderirdim nesineye milli piyangoyada bir kere gönderdim 1 sene içinde

arkadaşlar maaşlar bölge bölge yatırıyorlar benim 8 de yattı sonra 10 da sonra 12 sinde ben bu ay 10 yatar sandım bi baktım 4 de yatırmışlar

02742740025 bu numaradan aradılar. Abi numara doğru. Baktım siteden. Harcamalarına dikkat et falan dedi konuşmasından sorun yok gibi anladım gönderdikten sonra dilekçeyi aradımda bi sorun olmaz gibi birde her ay 100 tl gönderirdim nesineye milli piyangoyada bir kere gönderdim 1 sene içinde
anladım bende gönderdim küçük miktar ama sonuçta yasal reklamlrı çıkan yerler

abi maaş aldığın kartla iddaa sitelerine yatırma vallla beni uyardılar kesebilirler.başka kart kullan iddaa ya

Kendi adımıza olan başka hesabımıza tüm maaşımızı yasa 500 700 civarı para eft havale yapsak sorun olur mu maaşımız kesilir mi?

mlkkz198
Kendi hesabına da başkasının hesabına da atabilirsin sorun olmaz borcun vardır atarsın

Parça parça göndersek peki sorun olur mu mesela bi 200 bi 700 bi 80 fln diye

Bu günde ses yok yarına kaldı tabi canları isterse bu para ihtiyacı olanlar var diye vicdan muhasebesi yapmazlarsa pazartesiye kaldır

tam umudum tükendiy di yarına kaldı derken saat 17 den sonra
çok şükür konyada muhtaç maaşı yattı

%45-50 arasında zam olursa bizim maaşlarımızı ne kadar etkiler? Nasıl hesaplayabiliriz?

Üst Alt