Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Çilemiz şimdiden başladı 😂😂 e devlet çöktü, bakalım Aralık ayı maaşını ne zaman alacaz 😂

Vakıf maaşları mı e devlete düşmüş? Zam ne kadar olur acaba ve maaşlarımızı ne kadar etkiler en fazla 2500 olur mu nasıl hesaplanıyodu bi formül vardıya hatırlayan var mı ?

benim 1 sene oldu vakıflar engelli maaşı alalı. ilk zam 300 tl olmuş ikinci zam 600 tl oldu bu zam 1000 tl bekliyorum enflasyona bağlı

Arkadaşlar vgm maaşı e devlete düşmez güncelleme olmaz bu 2022 ve 65 yaş üstü maaşlar için geçerli bu maaşlar doğum tarihinin son rakamına göre bizim vgm maaşları ise vakıflar il müdürlüğünün vicdanına kalmış genelde ayın onunda yatar

2023 de muhtaç maşları ne kadar olucak Bi tahmin eden var mı
Çok zor tahmin yürütmek daha 2 aylık tüfe oranları belli değil belki seçim dolayısıyla ek zam yaparlar çok karışık şu an yani en az % 15-20 tahminim ama ek zam olursa bilemem şu an kesin olan kasm aralık ve memur ek zam vs hariç %10,45

Peki 10,45 zam ile ne kadar olur maaşlarımız nasıl hesaplama oluyor?

mlkkz198
Şu ana kadar olan % 10,25 kasım -Aralık 2 aylıkta %5 olsa %15 olur oda 313 tl zam demek ama kesin değil yani daha % 15 üstüde olabilir en az rakam 313 tl

Bugün tüfe enflasyon rakamını açıkladı 2,88 .Aralık ayı enflasyonu ve ek ödeme vs hariç şu ana kadarki aylık miktarı 2366 tl oldu

@Yigitcan06
Ocak ayının 3 ünde yine enflasyon(tüfe) açıklanacak oda eklenecek bu yazdığım 5 aylık sonuç aralık daha belli değil %3 olur 4 olur bilemiyorum benim yazdığım anlık durum bugün itibari ile yani

Son düzenleme:
Aralık maaşı yatan oldu mu? Ve 2366 TL mi olucak bu ay maaş?

mlkkz198
Kesin bir şey yok bu 5 aylık belirlenen tüfe zammı aralık ayı enflasyonu eklenecek daha belki yüzde 3-4 eksra daha zam yaparlar 3 ocak da belli olur kesin sonuç

Kasım yoklamasında bi sorun çıksa maaşımız kesilse bize bilgilendirme olur değil mi mesaj vs ile maaşınız kesilmiştir diye ?

Maaşımız kesilse bize mesajla vs bilgi verilir değil mi kesilmiştir diye🙈

edevlette Kişi Yardım Bilgisi Sorgulama girdiğimde kişi bilgisi doğrulanamadı çıkıyor kesmişlermi yoksa sizindemi öyle çıkıyor.?

edevlette Kişi Yardım Bilgisi Sorgulama girdiğimde kişi bilgisi doğrulanamadı çıkıyor kesmişlermi yoksa sizindemi öyle çıkıyor.?
şU AN BAKTIM BENDEDE AYNISI ÇIKIYOR BİLEMİYORUMKİ

[FONT=&quot]Kişi bilgisi doğrulanamadı.[/FONT]

[FONT=sans-serif]bİLMİYORUMKİ DİĞER ARKADAŞLARDA BİR BAKSADA EMİN OLSAK sen aile destek paketi yardımı alıyormusun[/FONT]

maaşı beklemekten perişan olduk ya

[FONT=sans-serif]Sana zahmet e devletten kişi yardım bilgisi sorgulasana bizde 2 kişinin [/FONT]

[FONT=sans-serif]Kişi bilgisi doğrulanamadı. yazıyor[/FONT]

Bende de Kişi bilgisi dorulanamadı hatası veriyor neyin nesi acaba

Barda5 bendede aynı telaşa kapılmayın yanlış değilsem
geçmiştede arada böyle hata veriyordu

Üst Alt