Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Geçende 3 4gün önce arayıp konuştum gönderdiğiniz ekspres kagıtlarını kontrol ettiklerinden sonra yatırırlar dediler bana baya da oldu yatırmadılar

Bizim bölge dışında herkesinki yattı bu kadar inceleyecek ne var anlamadım başka yerden maaş alanları zaten görürler yatmayan Denizli aydın mugla kaldı tek sanırım

Hala bir haber yok maaşdan acaba gelecek ay ikisini birden mi yatıracaklar eskiden öyleydi

Barda5
Malesef ki ya keşke biri arayıp sorsa hep aynı şeyi söylüyorlar benim geçensene ayın 25 de yatı

Az önce aydın vakıflar genel müdürlüğünü aradım neden maşımız yatmadı die
Kasımın 22'de yatırdık dediler ve hesabıma bakıyorum hesapta para yok yatırmamışlar ne yaptıkları da belli dgl sistemde sorun yok dün paralarınızı yatırdık dediler ama hesapta gözükmüyo para

Yigitcan06
Bankanın işgüzarlığı o zaman benim hesapta da yok parayı bir iki gün kullanıp faiz mi sağlıyorlar nedir öğle sonu bakmak lazım saatte bir Size direk telefona çıkan kişimi söyledi bunu yoksa bir yere bağladı mı sizin tlf nu direk açanlar alt katta güvenlikçiler

Yigitcan06
O zaman yatmıştır da bankanın iş güzarlığı işte sanırım gün içinde hesaba geçer saat 5 e kadar

Yigitcan06
Şimdi girdim banka hesabına bende de görünmüyor bankacı herhalde hesaba geçmedi daha toplu yatırma olduğu için sakin zamanda işliyorlar parayı hesaba .Kafalarına göre takılıyorlar hangi şube olduğunu bilsem arardım faizi işletiyorlar ama

Bana dönüş yaptı oradaki Bi mamur dediği paraları dün yatırdık hesabınızı kontrol edin anca cumaya kdr hesaplara düşer para dedi heran yatıra bilir banka dedi

Az önce vakıf katılımı aradım konuştum şube ile maş yatmış ama hesapta gözükmüyor diye konuştum hesaba baktılar maşınız yatmamış yatsa bekletmeden yatırıyoruz dediler aydın vakıflar genel müdürlüğünü arayıp konuşup size dönüş yapıcam dediler bana bekliyorum şuan

Yigitcan06
Bu nasıl iştir anlamadım gitti bir taraf yalan söylüyor ama kim. Bizim paraları birisi kendi hesabınamı yatırdı ne :)

Barda5
perişan ettiler resmen kim yalan söylüyor belli degil insan halinden de anlamıyorlar bizi ayın 22'sinde de yatı dedi memur sistemde yatı gözüküyor dedi ama cumayı beklesin herhan yatar dedi banka da dior ki muhtaç maşı olduğundan biz bekletmeden yatırıyoruz direk eft havale oluyor dedi memurda yatı dior keyifleri ne zaman isterse ozaman yatırıyorlar onu anladım

Yigitcan06
Büyük sorumsuzluk Vakıf ın bankayı arayıp biz maaşları yatıralı 2 gün oldu demesi lazım siz neden yatmadı diyorsunuz demesi lazım ama sallıyorlar bence kendi keyifleri iyi sanırım neyse....
En sonunda yatırmışlar

En sonunda yatırmışlar şimdi baktım

Maaşlar
Edevledüşmüş
Arkadaşlar

Ocakmaaşları
2150.2200.tl
Ocakzammı

Pazartesi
Çokyogun
Ondandolayı
Açılmıyor