Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

arkadaşlar endişe etmeyin daha öncede böyle hata veriyordu
rahat olun bu arada maaş alan olursa haberleşelim bir zahmet
Barda5 rica ederim

Barda5 sistemle alakalıdır herhalde başka ne olacak şimdi para dağıtma sezonunda maaşları kesecek degillerya

Sistemsel bir hataydı şimdi baktım düzelmiş muhtaç engelli maaşı almaktadır yazıyor

evet arkadaşlar şuanda düzeldi size söylemiştim arada sistem
hata verebiliyor

Vakıflardan maaş alan birisi doğalgaz yardımı alabilir mi, nasıl başvuru yapabiliriz?

mlkkz198

Yapabilirsin e-devletten yapılıyor sosyal yardım başvuru ekranından. Açıklamaya doğalgaz yardımı almak istiyorum diyorsun. Ben 30.09.2022 de başvurdum hala vakıf değerlendirme sürecinde. Umarım seninki hemen onaylanır. Daha önce yardım aldın mı sydv den evine ziyarete geldiler mi hiç?

Aydın ve denizli Muğla tarafı büyük ihtimalle önümüzdeki haftaya kaldı maşllar

Anne ve babamız için e devletten doğalgaz vs yardımına başvuru yapsak bizim vakıf maaşımız kesilir mi ?🙈

mlkkz198
Kesilmez, ev gelirini araştırırken onu görürler verilip verilmeyeceğini ona göre karar verirler muhtemelen vermezler ama şansını dene

Memurların maaşlarına %10 refah payı eklenip toplam %30 zam olacakmış bizede böyle olur mu olursa 2500 civarı olabilir mi maaşlarımız?

Yigitcan06
Onların ne yapacağı hiç belli olmuyor bakarsınız bugün yatırırlar kafalrına göre işte biliyorsun

Malatya'da muhtaç aylığı saat 12.50de yatmıştır arkadaşlar. Bilginize

İnşallah 2500 ve üzeri 3000 e yakın olur yeni yıldan itibaren maaşlar 🙈

Üst Alt