Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Kütahya yattı herkese bereket sağlık selamet dilerim canlar. Hayırlı olsun.

konyada muhtaç maaşı 17:22 de yattı maaşı çekmeye
faturalarımı ödemeye gitmiştim ondan geç yazıyorum hayırlı akşamlar
Yigitcan06 seninkide yatmıştır herkesinkide yatmıştır inşaallah

Barda5
Malesef yatmadı pazartesiyi bklicem
Bundan 1 hafta önce babam aile destek programına başvurmuştu 1 gün çekmeden iptal ettirdim onla Bi.alaksı olmuşmudur ama iptal ettirdim 1 gün çekmeden

Ben 2 aydır aile destek alıyorum onla ilgili bir sıkıntı olmaz vakıflar genel müdürlüğü ankara merkezden cimer kanalıyla yazı geldi e devlete başka bir sorun olmasın vakfı ara pazartesi günü. Birde e devletten kişi yardım bilgisine bak

E devleten kişi yardım bilgisine girdim yetim muhtaç maşı almaktadır yazıyor demeki Bi sıkıntı yoktur degil mi

Yigitcan06
Tuhaf bir durum aynı günde yatardı hep.Çoğu kişinin yatmış acaba türkiye çapında hepsi tek merkezden mi yatmaya başladı

Barda5
Olabilirr belki 3 4 ay önce de böyle olmuştu benim ki herkesin ki yatmıştı benim ki yatmamıştı ayrı ayrı memurlar yatırıyor belki yetişmemiştir o yüzden de yatmamış olablir pazartesiyi bekleyeceğim

Atansak vgm ne hemen bildirmemiz mi lazım yoksa evrak vs teslim edince bildirsek olur mu?

Zam %38+5 de refah payı mı olacak, bizim ne kadar olur maaşımız

Yarın asgari ücret açıklanınca bizim maaşlar da belli olur mu ki?

Askeri ücret açıklandı son dakika 8500 TL olarak belirlendi hayırlı olsun

Yigitcan06
Bizim maaşların onla bir ilgisi yok şu an bize görünen zam % 17 falan son durum 3 ocak da belli olur biz memur ve emekli zam oranına göre zam alıyoruz

arkadaslar mrb şimdi e devlet üzerinden sorgulama yaptığımda kişi bilgisi doğrulanamadı gibi bir uyarıyla karşılaştım sizdede aynı mı müsait olan kardeslerimiz kontrol edebilirler mi

Zahariyus
Bende de aynısı yazıyor [FONT='inherit']Kişi bilgisi doğrulanamadı. [/FONT] bekleyelim bakalım değişmeze bir kaç saat içinde vakfı aramak lazım

Zahariyus[FONT=sans-serif] Arkadaş ve benden başka e devlet vgm de [/FONT][FONT=sans-serif] [/FONT][FONT=sans-serif]Kişi bilgisi doğrulanamadı. yazan var mı arkadaşlar ?[/FONT]

Üst Alt