Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

3500 olmaz onlara 2600 oldu bizim 3000 olur veya 2900 3 den sonra belli olacak . inşallah 4 de yatırırlar ama 12 gibi yani ikinci hafta yatırmaya başlarlar diye tahmin ediyorum.

2600 nerden çıktı 3 ocak enflasyonu ve memr zammına göre belirleniyor sosyal.......taş çatlasa 1800-1900 olur

3 bin ve biraz üstü olsa keşke, yarın saat 10 da açıklanacakmış heralde zam oranı 🙈

mlkkz198
yARINKİ ZAM normalde resmi olarak % 20 olur yani 2500 civarı. Üzerine ek zam vs koymaları lazım ki maaş yükselsin

dostlar az sabır yarını bekliyelim yarın şu ocak ayı memur katsayıları bi açıklanırsa inş bizim maaslarımızın ne kadar olacağı %94 belli olur %6yanılma payı bırakıyorum oda refah payı şu bu olursa ilaveten bi artış olur yarın yazarım inşallah

20 enflasyon, yüzde 20 zam değil...........ama yüzde 40 civarı zam bekleniyor

seyfil
Bundaki bahse konu olan vgm maaşı seninki 2022 maaşı yanlış kulvarda koşuyorsun

geçen ay 2022 aldım bu ay vakıflara geçtim............baştaki yorumu okurmusun onlarınki 2600 oldu bizimki 3500 olur diyor

20 enflasyon, yüzde 20 zam değil...........ama yüzde 40 civarı zam bekleniyor

geçen ay 2022 aldım bu ay vakıflara geçtim............baştaki yorumu okurmusun onlarınki 2600 oldu bizimki 3500 olur diyor
Şu dakikaya kadar kesin birş şey yok maaşlar belli değil daha

Aralık ayı enflasyon oranı TUİK e göre 1,18 miş her makete gittiğimde fiyat değişiyor sabah bir poğaça aldım 6 buçuk lira idi 10 tl olmuş :) :) :)

Ne zaman belli olucak tam olarak zamın ne kadar olduğu? Bugün değil miydi

[FONT=sans-serif]% 25 zam yaplacakmış[/FONT]
Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Memur, memur emeklileri ve diğer tüm emeklilerimizin maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum" dedi.
son durum bu

%25 zam oldu bize ne kadar yansır maaşlarımız nasıl olur?
% 25 ile 522 tl zam olur yani maaş 2610 tl olur

[FONT=sans-serif]% 25 zam yaplacakmış
[/FONT]

[FONT=sans-serif]% 25 ile 522 tl zam olur yani maaş 2610 tl olur[/FONT]

Bu ay 2610 tl mi alıcaz acaba yarından sonra maşları yatırmaya başlaya bilir ler mi

Bu ay 2610 tl mi alıcaz acaba yarından sonra maşları yatırmaya başlaya bilir ler mi
bu ay 2610 alınacak ( % 25 zamla öyle yapıyor ) sen vgm nin ayın 4 ünde maaş yatırdığını ne zaman gördün :) 40 yılda bir olur o .ben hafta sonu yatmasına bile razıyım

Son düzenleme:
dostlar bence siz acele ediyorsunuz.. algıda hata yapıyorsunuz o %25 zam memur maaslarına yapılan zam siz o %25 si bizim kendi maasımıza uyarlıyorsunuz... bizim maasımız memur katsayılarına göre belirleniyor bulamadım katsayıları bugünlü yarınlı nete düşer düşerse yazıcam

Bu ay maaslarımızda bir artış olacağı kesin bunda hemfikirim ama ocak ayı maasının ne kadar olacağı bnce şuan kesin değil bu benim şahsi görüşüm şu katsayıları bi görelim daha net bişi konuşulabilir

Üst Alt