Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vakıflar Genel Müdürlüğünün muhtaç aylığı ne zaman yatıyor?

Bu ay maaslarımızda bir artış olacağı kesin bunda hemfikirim ama ocak ayı maasının ne kadar olacağı bnce şuan kesin değil bu benim şahsi görüşüm şu katsayıları bi görelim daha net bişi konuşulabilir

Zaten tahmin ediyoruz bu kadar olur assagi yukarı diye birde ocak ayinda zamli alacağımızı sanmiyorum ama gerçi gecen temmuz ayinda zamli almıştık ona bakilirsa zamli alacak gibiyiz

muhtaç maaşı yıllardır alıyorum hep zamlı yattı yani öbür aya kalmaz
bu arada maaş alan olursa haberleşelim cumaya kadar yatsa keşke

beyler maasımız 2.610.77 TL hayırlı olsun

6,526915 x 400 = 2.610.77

ocak ayı memuriyet aylık taban katsayısı bu

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklama sonrasında refah payı ile birlikte uygulanacak zam oranı % 25 olarak netlik kazandı. Buna göre Devlet Memurları Kanunu’nun 154’üncü maddesi uyarınca aylık gösterge tablosunda yer alan rakamlar ile ek gösterge rakamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak aylık katsayısı (0,41700375), memuriyet taban aylığı göstergesine uygulanacak taban aylık katsayısı (6,526915), iş güçlüğü, iş riski, temininde güçlük ve mali sorumluluk zamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak yan ödeme katsayısı ise (0,132245) olarak belirlenecektir. KAYNAK : YENİ ŞAFAK

Bu ay zamlı yatar ama günü ne zaman bilinmez

Vakıflar Genel müdürlüğü sitesinde yeni maaş ücreti güncellenmemiş ya sanırım bu hafta yatmaz maaşlar

2714 TL kesin net rakam mı bu mu yatıcak bize bu ay yani, bu hafta içi yatar mı acaba?

mlkkz198
% 30 zam o kadar yapıyor bu ay zamlı alırsın ne zaman yatacağını allah bilir vgm de öyle :) :)

Vakıfları arayan var mı maaşlar yatacak mıymış bugün yarın, zam belli oldu ya

Zam daha tam belli olmadı boşuna aramayın yani 10-15 arasi yatar erken beklemeyin çünkü vgm nin kendi sistesinde maaş belli degil daha

Arkadaşlar vgm resmi sayfasında bizim maaş 2432.81 olarak güncellenmiş niye böyle oldu

Asgari ücrete 54 memura emekliye 30 bizede %15 uygun görmüşler adam yerine koymamışlar demekki inşallah yeniden güncellenir %30 olarak

Arkadaş aramış arkadaşa biz daha öğrenmedik siz nereden öğrendiniz Allah aşkına demişler. Birisi daha ararsa net bilgi alırız gibime geliyor

[FONT=arial] taban aylık katsayısı ([/FONT]6,082041), çarpı 400 yapmışlar

Arkadaş aramış arkadaşa biz daha öğrenmedik siz nereden öğrendiniz Allah aşkına demişler. Birisi daha ararsa net bilgi alırız gibime geliyor
[FONT=Poppins]2023 yılında 1'inci altı ay için muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 2.432,81 TL ödenmektedir.
vgm sitesindeb[/FONT]

Asgari ücrete 54 memura emekliye 30 bizede %15 uygun görmüşler adam yerine koymamışlar demekki inşallah yeniden güncellenir %30 olarak
memur taban aylık katsayısyla 400 ü çarpmışlar

[FONT=arial] taban aylık katsayısı ([/FONT]6,082041), çarp 4 yapmışlar

[FONT=Poppins]2023 yılında 1'inci altı ay için muhtaç engelliler ile yetim çocukların her birine aylık olarak 2.432,81 TL ödenmektedir.
vgm sitesindeb[/FONT]

memur taban aylık katsayısyla 400 ü çarpmışlar

Sitedeki açıklamayı gördüm fakat görevli memurun da dediği bizim haberimiz yok. Saçmalık var bu işte.

Sitedeki açıklamayı gördüm fakat görevli memurun da dediği bizim haberimiz yok. Saçmalık var bu işte.
Adı üstünde memur onların bilgisi olmaz kültür bakanlığına bağlı vgm yapar zammı merkezden

Hakkımızda hayırlısı dostlar memur maaslarına yapılan zam ile bizim maasın ilgisi olmadığını biliyordum ama açıkçası bu kadar düşük olacağını bnde beklemiyodum

Çok saçma ya 2400 ne Allah'ıniz aşkına 300 lirami verdiniz zami şimdi bir alışveriş zaten 2.500 tutuyor yaziktir be

Bu durumda benim anladığım kadarıyla memura verilen %30 zammı bizde ikiye bölmüş ilk altı ay için %15 ve diğer altı ay içinde % 15 olarak yıllık % 30 a tamamlamış olacak eğer vgm yeniden maaşları %30 olarak güncellemezse durum bundan ibaret yapacak birşey yok

Bu durumda benim anladığım kadarıyla memura verilen %30 zammı bizde ikiye bölmüş ilk altı ay için %15 ve diğer altı ay içinde % 15 olarak yıllık % 30 a tamamlamış olacak eğer vgm yeniden maaşları %30 olarak güncellemezse durum bundan ibaret yapacak birşey yok
Normalde zamlar memur taban aylık katsayısı çarpı 400 olur bunlar öyle hesaplamış öyle olunca rakam doğru ama daha önce ek zamları da koyuyorlardı yani bu sene %30 u öyle yapmamışlar resmi zam yapmışlar şu an anlaşılan o

Üst Alt